Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrik ederimm maşallah valla Allah hepimize nasip etsin...opuyorumnanaktan
bide bişi sorcam bikaç ay önce ben seni makyaj bölümünde görüyodum yaptığın makyajlar flan vardı... hepsi çok güzeldi...opuyorumnanaktan dün aklıma geldi bakayım dedim bulamadım kalktı mı noldu anlamadım?:uhm:

tskler cnm..

http://www.kadinlarkulubu.com/makya...mlar/318503-askitonun-makyaj-studyosu-20.html

buyur bu linkte tatlim..
yenilerinide ilk sayfaya yükledim .. ama son sayfalarda yüklemediklerimde var. son sayfalarada bakarsin.

5 tane kayısı => 40 kal
1 avuç leblebi => 20 kal

toplamda => 681 kal oldu.

Ara öğün de bitmiş oldu böylece boshayallersmile

Bakalım akşama neler olcak eyvahedigeldismile

kızlar iştahlı olunca cok zor oluyor kılo vermek benıde tatlı krızı tutuyor esım cukulata ye dıyor gecenın bır saatı tabı ben profıterol gıbı bol kalorılı seyler ıstıyorum yarım kıloyu 1 oturusta yıyorum bırde şırdan ıstıyor canım her gece bende sızlerın arasına katılacam heralde 1 yıla kalmaz sımdı 57 yım 1 ayda 54 den 57 ye cıktım bu iştah nasıl kontrol altına alınır açlıktan yemıyorum ben doydugumu hıssetmıyorum gozum aç

cromıum picolanete al kullan tatlı krızıne bırebır

Kızlar kendımı kötü hısedıyorum bugun amelıyat olalı tam bı hafta oldu ayaga kalktım oğlumla ılgılenebılıyorum...ama bır gerçek var psikolojım iyi degıl kendımı mutsuz ve huzursuz hıssedıyorum çevremdekı ınsanlardan kaçmak ıstıyorum...aglamak istiyorum....ne yapacagımı bılmıyorum hıc bıseyden hevesım kalmadı bu rada verılen serumlar kortızonlu suruplar derken 90 oldumyıne offfffffffffff

Heyy hemen öyle pes etmek yok. Seni huzursuz ve mutsuz eden şeyleri paylaşırsan burdaki arkadaşlar öneri de bulunabilirler. Daha önce ne kadar kilo verdin bilemiyorum ama bi kere verdiysen yine verirsin. Hem sen önce bi tamamen sağlığına kavuş bakalım kiloyu o zaman düşünürüz. Bu arada geçmiş olsun ne ameliyatı oldun

bu arada insan bazen gerçekten herşeyden bıkıyo usanıyo ama her şeye rağmen kendimiz için tekrar başlamak zorundayız çünkü biz mutluysak herşey daha güzel görünür ve biz mutluysak çevremizi de mutlu edebiliriz. Hepiniz çok muhteşem insanlarsınız emin olun biçok insanda olmayan özelliklere sahipsiniz. Düşünsenize burdaki biri için üzülebiliyorsunuz yada onun sevincini paylaşabiliyorsunuz. Burdan güzel bişe duyunca yüzünüz gülümsüyo. Birilerine anlatsanız eminim size gülerler. Farkımız burda işte biz gönül gözüyle görüyoruz galiba. Öyle içimden geldi yazdım:kedi::kedi::kedi:

Heyy hemen öyle pes etmek yok. Seni huzursuz ve mutsuz eden şeyleri paylaşırsan burdaki arkadaşlar öneri de bulunabilirler. Daha önce ne kadar kilo verdin bilemiyorum ama bi kere verdiysen yine verirsin. Hem sen önce bi tamamen sağlığına kavuş bakalım kiloyu o zaman düşünürüz. Bu arada geçmiş olsun ne ameliyatı oldun

bu arada insan bazen gerçekten herşeyden bıkıyo usanıyo ama her şeye rağmen kendimiz için tekrar başlamak zorundayız çünkü biz mutluysak herşey daha güzel görünür ve biz mutluysak çevremizi de mutlu edebiliriz. Hepiniz çok muhteşem insanlarsınız emin olun biçok insanda olmayan özelliklere sahipsiniz. Düşünsenize burdaki biri için üzülebiliyorsunuz yada onun sevincini paylaşabiliyorsunuz. Burdan güzel bişe duyunca yüzünüz gülümsüyo. Birilerine anlatsanız eminim size gülerler. Farkımız burda işte biz gönül gözüyle görüyoruz galiba. Öyle içimden geldi yazdım:kedi::kedi::kedi:

Oğlumun dogumuyle hayata sıksı baglanmıslar bıranda baslayan sırt ve bel agrıları ıle 6-7 kez acıle kaldırıldıktan sonra muayene ıcın gıttıgım hastanede acıl amelıyata alınarak safra kesem alındı ve bundan sonra hayata bakısım degıstı oğlumu dusunuyorum heran eşimi ve cocuklarımı bırakıp gıdecektım ansızın ölümü bu kadar düşünmezken dakıka farkıyle hayata döndum safra kesesı patlamak uzreymış...dogumsonrası 107 kıloydum 86 yı görmusken amelıyat sonrası 90 oldum yıne narkoz, serumkortızonlu ılaçlar sayesınde hepsı bır anda psıkojımcok bozuldu

Oğlumun dogumuyle hayata sıksı baglanmıslar bıranda baslayan sırt ve bel agrıları ıle 6-7 kez acıle kaldırıldıktan sonra muayene ıcın gıttıgım hastanede acıl amelıyata alınarak safra kesem alındı ve bundan sonra hayata bakısım degıstı oğlumu dusunuyorum heran eşimi ve cocuklarımı bırakıp gıdecektım ansızın ölümü bu kadar düşünmezken dakıka farkıyle hayata döndum safra kesesı patlamak uzreymış...dogumsonrası 107 kıloydum 86 yı görmusken amelıyat sonrası 90 oldum yıne narkoz, serumkortızonlu ılaçlar sayesınde hepsı bır anda psıkojımcok bozuldu

canım yaa annem de geçen perşembe oldu. Çok korktuk biz de. Ona da bir sürü serum verildi. kapalı olucaktı girdi ameliyata 2 saat sürdü ameliyatı. kapalı yapçaktı dr ama safra kesesi iltihaplanmış kapalıdan açığa dönmüşler ameliyat sırasında.

Bak sakın üzülme lütfen. Aldığın kiloları yine vericeksin. Burda herkes birbirine yardımcı oluyor. Sen bize biz sana tutunarak aşarız bunu kafana takma. Sen şimdi toparlanmaya çalış önce iyice bi iyileş. Yemene içmene özen göster sonra rejime başlarsın yine olur mu? Toparlanmadan sakın başlama rejime daha kötü olursun allah korusun. Önce sağlığın önemli :1hug: üzme kendini de lütfen.

bugün sabah yediklerimi yazmıştım öğlen ve akşam yediklerim
öğlen yulaf ezmesi yedim küçük bir kase
akşam 4 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık bezelye yemeği yarım dilim çavdar ekmeği ve yarım kase cacık sonrada meyve yicem ii akşamlar kızlar ben yürüyüş yapacağım bir saat belki 2 olur

selam kızlar,
ben yeni geldim hemen kilomu vereyim ..
78 kiloyum yani sadece 300 gr gitmiş.
olsun bu da yeter.
Citolüm liste için bildirdim..eklersen sevinirim..öptüm sizleri

Yediklerim..

Sabah:
ıki dilim ekmek..........................120cal..
Beyaz peynir 54gr......................135cal.
zeytin.........................................19cal.
Şeftali reçeli................................49cal.

Ara:
Kefir 200 gr..................................90cal.

Öğle:
Aşure bir kase............................330cal.

Ara:
ıki kremalı bisküvi......................101cal.
Leblebü 10gr...............................36cal.

Akşam:
Tavuklu brüksel.........................134cal.
Bir dilim ekmek...........................60cal.

Ara:
Portakal......................................50cal.

Toplam=1132 cal.

Egzersiz..50 dk.

pregant 3 kiloyu bir haftada nasıl verdin
bende annemler gelesiye kadar yani ayın 24 ne kadar 85 olmak istemiştim ama olamam herhalde 2.5 kilo vermem lazım
azmeder dişini sıkarsan olurr olurr bal gibi olurrr
ya kızlar ütüm var süpürge yapıp toz alcam yemeğim yok kızımın karnını doyurcam yürüyüş yapmam lazım enaz 1 saat dün yapamadım
burdan ayrılamıyorum bağımlılık yaptı valla
bugünkü yediklerimi yazyım
sabah aç karnına beyaz lahana yedim 2 veya 3 yaprak bol su içtim bağırsaklarım çalışsın diye 2 dilim çavdar ekmeğinden yapılmış kaşarlı tost yedim valla kaşarları kağıt gibiydi
bir bardak çay içtim şekersiz kaç kalori hesaplayamadım varmıdır 300 cal
sonra arkadaşıma gittim bir türk kahvesi içtim tek şekerli sonradan çay yapmış bişeyler hazırladı tatlısını kızıma yedirdim sadece bir çatal aldım bende diğerlerini ağzıma sürmedim kusura bakma ben diyetteyim diye sizce azimliyim dimi neyse ben çıkayım işlerimi yapayım akşam görüşürüz zemuszemuszemuszemus
azimlisin tabi
benden daha azimlisinn alsanaalsanasmile
öğlen bi kase çorba içtim bi dilim de ekmek. Şimdi de bi kahve içtim. Durun bakem ben bi hesap edem bugün kaç kalori almışım acep merak ettim şimdiboshayallersmile

1 dilim peynir => 275 kal
1 dilim ekmek => 90 kal
2 kuru kayısı => 16 kal
1 dilim ekmek => 90 kal
1 kase çorba => 150 kal
toplam => 621 kal
kahveyle çayın kalorisini bulamadım. Nescafe 3ü1 arada ve bi fincan 3 şekerli çay
neskafede kolori yokmuş ama iindeki kremaşekerle 60 mış
kızlar iştahlı olunca cok zor oluyor kılo vermek benıde tatlı krızı tutuyor esım cukulata ye dıyor gecenın bır saatı tabı ben profıterol gıbı bol kalorılı seyler ıstıyorum yarım kıloyu 1 oturusta yıyorum bırde şırdan ıstıyor canım her gece bende sızlerın arasına katılacam heralde 1 yıla kalmaz sımdı 57 yım 1 ayda 54 den 57 ye cıktım bu iştah nasıl kontrol altına alınır açlıktan yemıyorum ben doydugumu hıssetmıyorum gozum aç
amannn derdin 54 ten 57 yemi çıkmakk :dilcikar:
Kızlar kendımı kötü hısedıyorum bugun amelıyat olalı tam bı hafta oldu ayaga kalktım oğlumla ılgılenebılıyorum...ama bır gerçek var psikolojım iyi degıl kendımı mutsuz ve huzursuz hıssedıyorum çevremdekı ınsanlardan kaçmak ıstıyorum...aglamak istiyorum....ne yapacagımı bılmıyorum hıc bıseyden hevesım kalmadı bu rada verılen serumlar kortızonlu suruplar derken 90 oldumyıne offfffffffffff
2 kilo ya verirsin geri
sen yeterki ara verme ve yattıgınyerdede olsa dikkat et yediklerine
nerelerdesiniz kızlar ya
guclubacismile
bugün sabah yediklerimi yazmıştım öğlen ve akşam yediklerim
öğlen yulaf ezmesi yedim küçük bir kase
akşam 4 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık bezelye yemeği yarım dilim çavdar ekmeği ve yarım kase cacık sonrada meyve yicem ii akşamlar kızlar ben yürüyüş yapacağım bir saat belki 2 olur
mann ben yürümeye başladımmı 20 dakkayı zor ediyorum sen nasıl 2 saatt ohaoldumsmile
selam kızlar,
ben yeni geldim hemen kilomu vereyim ..
78 kiloyum yani sadece 300 gr gitmiş.
olsun bu da yeter.
Citolüm liste için bildirdim..eklersen sevinirim..öptüm sizleri
ben seni listede 76,6 görüyorum ama :hulya:

Yediklerim..

Sabah:
İki dilim ekmek..........................120cal..
Beyaz peynir 54gr......................135cal.
zeytin.........................................19cal.
Şeftali reçeli................................49cal.

Ara:
Kefir 200 gr..................................90cal.

Öğle:
Aşure bir kase............................330cal.

Ara:
İki kremalı bisküvi......................101cal.
Leblebü 10gr...............................36cal.

Akşam:
Tavuklu brüksel.........................134cal.
Bir dilim ekmek...........................60cal.

Ara:
Portakal......................................50cal.

Toplam=1132 cal.

Egzersiz..50 dk.

diyecek kelime bulamıyorum süpersin olumunekankayizsmile

ilaçlardan dolayı aldığın kilolar seni üzmesin. onları verirsin kısa sürede. ama hastalık ve tedavide kullanılan kortizonlar duygudurumunu bozabilir. kimseden kaçma... ama ağla eğer ağlamak istiyorsan. göreceksin ki bir kaç güne kadar hiç birşeyin kalmayacak.ve hızla kilo vermeye devam edeceğiz.
hayatın ne güzel olduğunu göreceksin.
aslına bakarsan bu gün ben de son derece mutsuzum. üzgünüm. hiç tadım yok....
ama biliyorum ki yarına bir şey kalmayacak. bu gün yaşadıklarımı unutacağım. yeni hedeflerim olacak. yeni umutlarım.
hayatın ne kadar kısa olduğunu bilerek güleceğim .... çünkü gülmezsek ölürüz.

ara ara girip geçmişi bir okuyorum. anca fırsat buldum yine. bari daha geç olmadan bu gün yediklerimi bir yazayım.

sabah:
yaklaşık 1 simit :oklava: 5 zeytin ve 50 gr peynir................................................ 430 kal
ara: fırsat bulamadım.
öğle:
yarım porsiyon yaylaçorbası,patates yemeği etsiz ve 1,5 dilim kepek ekmek........400 kal
ara:
küçük boy 1 elma ve muz.................................................................................120 kal
akşam:(çok üzgündüm ama hırsımı yemekten almadım :çok üzgünüm:)
yarımporsiyon tarhana çorbası,1 porsiyon zeytinyağlı fasulye, yaklaşık 100 gram
fırında yağsız pişmiş tavuk................................................................................450 kal
ara:
1 küçük kase patlamış mısır.............................................................................115 kal

TOPLAM.......................................................................................................1515 kal
birazdan da 2-3 kuru kaysı yiyeyim bari

14 bardak su
30 dk jimnastik
2000 kalori planlarken 1500-1800 kalori arasında gidip geliyorum. kendimi tebrik ediyorum.
ama sağladığınız motivasyon için de hepinize teşekkür ediyorum.
benden bu günlük bu kadar... hoşçakalınnn....

merhabalar 90 kg yum ne acıki 26 yaşındayım hamilelikte aldıklarımı hala veremedim ne dışarı çıkmak istiyorum nede insanlarla görüşmek iyice içime kapandım daha önce hiç bu kiloya çıkmamıştım kızım bir yaşında ve hala emzirmeye devam ediyorum malum emzirme döneminde aman ye sütün gitmesin söylentilerine çok uydum sonç budur ne güzel tüm kilomu vermiştim millet emzirme döneminde kilo verir ben aldım canım çok sıkkın diyetisyene gitmek istiyorum ama malum eşimede birde bu konuda maddi olarak yük bindirmek istemiyorum banada yardımcı olurmusunuz

Back
X