bugun benimde canım çok sıkkın projeye yoğuşmalı kombi diye yazmayı unutmusum mafoldumben şimdi tekrar göndericem şirkete 40 lira zarar verdim 2 senedir burda çalısıyorum bu 3 oldu TeknikTadilat projesi yollamak zorunda kaldıgım çok moralim bozuldu sabahdan beri mafoldumben mafoldumben
Günaydın genç ve çıtır hanımlar ,
maşallah bu ne hız sayfalar dolusu oku oku bitmiyor. size ortamı kaynatmak banada yaşım gereği okumak düşüyor (temmuz 62)
iyi sohbetler, herşey gönlünüzce olsun
kızlar yanı cıtırlar.ya ben sıze cok bagımlı oldum.bıraz ış yapıyorum acep kızlar ne yazdı deyıp işlerimi ihmal edıyorum.evdekı işlerı kım yapıcak bılmem.hamınızı cok sevırem.opuyorumnanaktan
dün aksam bende bitane pide + 3 tane mercimek köfte yedim misafirlikdeydik ablama okadarda söylemişdim çok kalorili seyler yapma die ama dinlememiş :dilcikar:
pide 480
1 bardak ayran 70
mercimek köftesini bilmiyorum bulamadım boshayallersmile
kim kendi işini yapıyo ki artık:ecrin_bebek: boşver sen mutlu huzurlu ol da işini yaparken gerisi boş olumunekankayizsmile a.s.
günaydın çıtır olmaya aday hatunlar a.s
benim çok moralim bozuk motivasyonumda düştüklava:hakettim bunu artık
kızım çok üzüyor beni moral filan kalmadı uykuya dalma problemi yaşıyor 15 gündür sürüyor ama 2 3 gündür dahada azıttı işi çığlık çığlığa ağlıyor dün ilk defa bağırdım sonrada kızdım kendime 6 aylık bebek ne anşlar diye beşiğe koyuyoıruz çığlık çığlığa ayakta sallıyoruz aynı battaniyede sallıyoruz aynbı sanki kesiyoruz onu uyku saati geldiğinde 2 saat ağlıyor dün o ağladı ben ağladım inşallah geçecek ama bende çok üzülüyorum onu o şekilde görünce
Citol bebem geçen bende netten kitaplara bakıyodum gece evi serisi gözüme takıldı he kitapçıdada gördüm aklinialirimsmile eyice merak ettim...Ama şu an daha duygusal bir moddayım şiir dinliyorum sen severmisin şiir?
40 lira köpeğin olsun...dilencii'nin lafı..:roflol:
Bir adet mercimek köftesi 50 kaloriymiş..
Ben çok severim..:):)
Ne dinliyosun..??
Zambaklar en ıssız yerlerde yaşar
Ve vardır her vahşi çiçekte gurur.....
Sezai Karakoç- Mona Roza diye bilinen şiiri bugün sadece onu okuyup dinliyorum....
Sana hedayem olsun şu satırlar :))
Mona Roza seni görmemeliyim
Bir bakışın ölmem için yetecek
Anla Mona Roza, ben bir deliyim
Açma pencereni perdeleri çek...
Hımmmm çok güzelmiş...Araştırayım bu ismii..İlk defa duydum..
Antoloji.com diye bir şiir sitesi var..İlgini çekerse takip et..Edebiyatla ilgili..
Benimde hayatımın sözleri..Aşağıdaki dizeler,bu tip insanların sevgileride farklı olur diye düşünmüşümdür hep..
yitirmiş tılsımını ilk sevmelerin,
yitirmiş öpücükleri,
payı yok, apansız inen akşamlardan,
bir kadeh, bir cıgara, dalıp gidene,
seni anlatabilsem seni...
yokluğun, cehennemin öbür adıdır
üşüyorum, kapama gözlerini...
Benide efkar bastı senin yüzünden bonus..
Ayy bi kahve yapayımda içeyimde kendime geleyim..Vurayım fincanın dibine..:roflol:
:roflol: Bende yapıyorum kendime afiyet olsun ....
İnşallah hiç kopmazsınız birbirinizden ve şiirlerden....
Hep eksik hissetmişimdir şiirlere karşı kendimi...Öyle satırlar varki nasıl bir kalpten nasıl bir kalemden çıkmış anlaşılmıyo...Ya aşk acısı...ya aşk sevinci...ya hasret ya kavuşma anı...Ben okurken yeterince anlayarak okuduğuma bile inanamam..Bunları yazanlar ne değerli insanlar....
Benim içimi acıtan hep şairlere vurulan damgalardır...iki büyük örnek var bilirsin...Necip Fazıl ve Nazım Hikmet...Heleki aşk şiirlerinde ne gereksiz bişeydir bu ya aşkın yada insani duyguların yönümü olur.. ya da sağı solu...aşk işte ucu bucağı yok tek yol tek yön... oda sevgilidir...
Bonustan inciler kısmını okudunuz... :roflol:[
:roflol: Bende yapıyorum kendime afiyet olsun ....
İnşallah hiç kopmazsınız birbirinizden ve şiirlerden....
Hep eksik hissetmişimdir şiirlere karşı kendimi...Öyle satırlar varki nasıl bir kalpten nasıl bir kalemden çıkmış anlaşılmıyo...Ya aşk acısı...ya aşk sevinci...ya hasret ya kavuşma anı...Ben okurken yeterince anlayarak okuduğuma bile inanamam..Bunları yazanlar ne değerli insanlar....
Benim içimi acıtan hep şairlere vurulan damgalardır...iki büyük örnek var bilirsin...Necip Fazıl ve Nazım Hikmet...Heleki aşk şiirlerinde ne gereksiz bişeydir bu ya aşkın yada insani duyguların yönümü olur.. ya da sağı solu...aşk işte ucu bucağı yok tek yol tek yön... oda sevgilidir...
Bonustan inciler kısmını okudunuz... :roflol:
:asigim::asigim: Ahmed Arif - Hasretinden prangalar eskittim süper şiir cidden...
Ard- arda kaç zemheri,
Kurt uyur, kuş uyur, zindan uyurdu.
Dışarda gürül- gürül akan bir dünya...
Bir ben uyumadım,
Kaç leylim bahar,
Hasretinden prangalar eskittim.
Saçlarına kan gülleri takayım,
Bir o yana
Bir bu yana...:asigim:
aaahh aahhh bende bayılırım şiirlere...:asigim:
:asigim::asigim: Ahmed Arif - Hasretinden prangalar eskittim süper şiir cidden...
Ard- arda kaç zemheri,
Kurt uyur, kuş uyur, zindan uyurdu.
Dışarda gürül- gürül akan bir dünya...
Bir ben uyumadım,
Kaç leylim bahar,
Hasretinden prangalar eskittim.
Saçlarına kan gülleri takayım,
Bir o yana
Bir bu yana...:asigim:
aaahh aahhh bende bayılırım şiirlere...:asigim:
Öhömmm sevgili YENA ve çeri ikinizede bu havaya en uygun şarkıyı çalıyorum.....buyrunnnnnnnnn
Bir safaktan bir safaga
Bir aksamdan bir aksama
Merhaba demeden daha
Bu gitmeler gitmek degil
Egil salkim sögüt egil
Bu benimki sevda degil
Egil yagmur rüzgar egil
Bu benimki sevda degil
Egil dalga bükül demir
Güzelligin gerçek degil
Pencerem kör kapim kitli
Bu bendeki seyir degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?