Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

neyse ben çıkayım yürüyüşümü yapayım sonra görüşürüz öptüm hepinizi ve aslında herkesle tanışmak isterdim inşallah nasip olurda hepinizle görüşürümmmzemuszemuszemuszemus

Efenim merhabalar ..

Benim sabah kahvaltıya kızımın iki kankisi ve anneleri vardı..

Telef oldum..Hiiiç bişey yemedim yazık bana..Kızım arkadaşlarıyla vakit geçirsin diye,bi yandan oğlumu oyalıyorum bi yandan sohbete katılıyorum..

Tabii şimdi bizdeki mevzuu..Kızların fizyolojik değişimi..:)

Tatil için planlar yaptık..Kızları nerelere götüreceğimize dair..böyle güzel geçti..ama evin halini görmemezlikten geliyorum..ÇAy koydum tekrar üstüne kahvaltı edicem yine..Ayrıca sucuklu yumurta yemek istiyorum..Çok kararsızım bi yanım amaan ye boşver diyo diğer yanım hayırrr yemeeee diyo..

40 lira köpeğin olsun...dilencii'nin lafı..:roflol:

Lütfen sende katıl sohbete..
yerimseniben

Evet burası farklı bir ortam..Diğer topiklerde bu tat yok..

Bir adet mercimek köftesi 50 kaloriymiş..

kim kendi işini yapıyo ki artık:ecrin_bebek: boşver sen mutlu huzurlu ol da işini yaparken gerisi boş olumunekankayizsmile a.s.

Örneğin bende ev hanımlığını hiçç sevmiyorum ama..naapcen hayat şartları işte..:roflol:

ağlamayı alışkanlık yapmış sanırım..Bir yaşında düzelir,üzme kendini..

Ben çok severim..:):)

Ne dinliyosun..??

40 lira köpeğin olsun...dilencii'nin lafı..:roflol:

Bir adet mercimek köftesi 50 kaloriymiş..

bi aksam yemeginde aldıgım kalorilere bakın ya gündüz olsa gene neyse ama eve gidince spor yapdım hulahup çevirdim birazı erimişdir heralde kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Ben çok severim..:):)

Ne dinliyosun..??

Zambaklar en ıssız yerlerde yaşar
Ve vardır her vahşi çiçekte gurur.....

Sezai Karakoç- Mona Roza diye bilinen şiiri bugün sadece onu okuyup dinliyorum....

Sana hedayem olsun şu satırlar :))

Mona Roza seni görmemeliyim

Bir bakışın ölmem için yetecek

Anla Mona Roza, ben bir deliyim

Açma pencereni perdeleri çek...

Hımmmm çok güzelmiş...Araştırayım bu ismii..ılk defa duydum..

Antoloji.com diye bir şiir sitesi var..ılgini çekerse takip et..Edebiyatla ilgili..

Benimde hayatımın sözleri..Aşağıdaki dizeler,bu tip insanların sevgileride farklı olur diye düşünmüşümdür hep..

yitirmiş tılsımını ilk sevmelerin,
yitirmiş öpücükleri,
payı yok, apansız inen akşamlardan,
bir kadeh, bir cıgara, dalıp gidene,
seni anlatabilsem seni...
yokluğun, cehennemin öbür adıdır
üşüyorum, kapama gözlerini...

Benide efkar bastı senin yüzünden bonus..

Ayy bi kahve yapayımda içeyimde kendime geleyim..Vurayım fincanın dibine..
:roflol:

bonus'çum biliyomusun eşimle tanışmamıza kitap ve şiirler vesile oldu diyebilirim..:)

seçiiiiill,bebeğem çokmu yoruluyosun yüzmede...:)

nüçün yoksun artık..:):)

BEYZUS,tursari,YURDUSUM diğer ismini yazmayı unuttuğum kilodaşlar hadii artık dönün gayrı..

Bu kadar izin yeter..

:asigim::asigim: Ahmed Arif - Hasretinden prangalar eskittim süper şiir cidden...
Ard- arda kaç zemheri,
Kurt uyur, kuş uyur, zindan uyurdu.
Dışarda gürül- gürül akan bir dünya...
Bir ben uyumadım,
Kaç leylim bahar,
Hasretinden prangalar eskittim.
Saçlarına kan gülleri takayım,
Bir o yana
Bir bu yana...:asigim:

aaahh aahhh bende bayılırım şiirlere...:asigim:

Benide efkar bastı senin yüzünden bonus..

Ayy bi kahve yapayımda içeyimde kendime geleyim..Vurayım fincanın dibine..
:roflol:

:roflol: Bende yapıyorum kendime afiyet olsun ....
İnşallah hiç kopmazsınız birbirinizden ve şiirlerden....

Hep eksik hissetmişimdir şiirlere karşı kendimi...Öyle satırlar varki nasıl bir kalpten nasıl bir kalemden çıkmış anlaşılmıyo...Ya aşk acısı...ya aşk sevinci...ya hasret ya kavuşma anı...Ben okurken yeterince anlayarak okuduğuma bile inanamam..Bunları yazanlar ne değerli insanlar....

Benim içimi acıtan hep şairlere vurulan damgalardır...iki büyük örnek var bilirsin...Necip Fazıl ve Nazım Hikmet...Heleki aşk şiirlerinde ne gereksiz bişeydir bu ya aşkın yada insani duyguların yönümü olur.. ya da sağı solu...aşk işte ucu bucağı yok tek yol tek yön... oda sevgilidir...

Bonustan inciler kısmını okudunuz... :roflol:

......alkisalkisalkis......

buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnna.s

Allahımm hem kilolu hem de duygusallarrrr :asigim:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Öhömmm sevgili YENA ve çeri ikinizede bu havaya en uygun şarkıyı çalıyorum.....buyrunnnnnnnnn

Bir safaktan bir safaga
Bir aksamdan bir aksama
Merhaba demeden daha
Bu gitmeler gitmek degil

Egil salkim sögüt egil
Bu benimki sevda degil
Egil yagmur rüzgar egil
Bu benimki sevda degil

Egil dalga bükül demir
Güzelligin gerçek degil
Pencerem kör kapim kitli
Bu bendeki seyir degil

Ben artık kalkmalıyım,oğlumda uyandı ne .....k yiycem bilmiyorum nasıl halledicem bu işleri..

Market alışverişimde var..

Hadi YENA kaçar..

sizlere şiir dadunda öpücük ve sevgi bırakıyorum..:))

edith:mesajımı yazdıktan sonra cevaplamadan okudumda bunca şiirden bahsettim,finali YENA kaçar diye dizi ağzıyla noktaladım..:sm_confused:Hiiiç olmadı.. Neyse gittim..:roflol:

Oyyy oyyy Bonus'um oyyy..

(

slm kızlar nasısınızzz beni soracak olursanız yusyuvarlak olmakla birlikte 5. ayıma girdimm bile eşim asker oldunu biliyonuz zati tain çıktı doğuya 30 haziran doğum 1 temmuz ilişik kesiyozzz resmen komedi benüm hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…