kızın beşiğini sallarken bende uyumuşum sayfam açık kalmışkaydirigubbakcemile3 bütün işlerim duruyormafoldumben
:roflol::roflol: hayırr burdan atılmayı göze alamamm o yüzden dimemmm ohaoldumsmile
doğum canımısıkmıyo benim tain çıktı doğuya ben malsef haziran başı kaynanaya mecbur haziran 15 te eşya gidicekk çünkii doğumda eşim olamıcak malesefff 1 temmuzda gelicek 15 gün izin var sonra doğu yollarııı ev olsa bari bi dağ karakolunda toprak ev bile olabilir asker eşi olmanın zorlukları işte modern cingeneyizkaydirigubbakcemile2
Çitol sen uzay da mı yaşıyon len.Yaşadığı yer diğer diyor ohaoldumsmile
Ben de bi üye mi olsam şu facebook a nebayanssulusmilebayanssulusmile
ne tatlı uyunur ölee varyaa
balldan tatlı olurr
bayılırım gündüzleri şölee kıyıda köşede sefil uykuya :roflol:
alsanaalsanasmile Ne facebooku la
citol yazın taşındıydık malesef ama 2 yıl köyde kalmıştık 1 yılda bura 3 yıl ediyo ondan 2 yıl doğu 3 yada 4 yıl batı bizde malesefffff geze gezeee şu trt 1 deki şaka yapan oğlan var ya onun gibiii seni bulacam merak etmee
alsanaalsanasmile Ne facebooku la
yok nan su yok orda bide ulaşım zorr
yoksa düşünebilirdim laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
şimdi iç anadolunın şirinmi şirin bir ilçesindeyim
adına türküler yakışmış
şiirler yazılmışş
atasözlerii bile yapılmışş
kışlarıı soguk
yazları tatlı tatlı meltemlerin estigi rüzgarlı şirin bir anadoluu kasabasındayımm
bende akşam oldumu kızı uyutacam diye kocaya numara çekip uyur numarası yardım yorgunluktannna 2. oldumu napacam bilmem yamaz adam galiisırnaşık şey
iyi ama neresiguclubacismile
bonus enerjinle tavan yaptın kozmik karrrıııı ne yedin bugünn bakemmm
bnimde bugun işler agır ilerliyor
dünden yemegin var
kabak ve çorba akannehir
ama mutfakk uçuşa geçtii
1ir iki saate de herif gelir mutfagı öle görürse beni rokete baglar ( yada reketi nereme s.. :roflol:)
uçururr artıkın
işin heyecanı orda sen bulcaksın boshayallersmile
valla hamile kaldığımdan beri sessizde yok bakışarak hallediyoz:))) vereliniortakeşi aşşağıda olduğundan iğne yiyom habire düşük tehlikesi var zaten yusyuvarlakımmm heç bulaşmayalım birbirimizeeeeamann ya ne olcak
yorgunum ben uyuyumm sessizce hallet işini de :roflol::roflol:
bazen ben diyorum çok sinir bozucu oluyomuşumm öle deyince :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?