Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızın beşiğini sallarken bende uyumuşum sayfam açık kalmışkaydirigubbakcemile3 bütün işlerim duruyormafoldumben

ne tatlı uyunur ölee varyaa
balldan tatlı olurr
bayılırım gündüzleri şölee kıyıda köşede sefil uykuya :roflol:

allah yardımcın olsun canım çok iyi anlıyorum seni benim babamda başkomiser emeklisi bizde doğu görevini erzincanda yapmıştık oradan oraya eşya taşı alış gittiğin yere o yüzden babam 42 yaşında emekli oldu erkenden şu an 62 yaşında ki hala maşallahı var çalışabilirdi

Çitol sen uzay da mı yaşıyon len.Yaşadığı yer diğer diyor ohaoldumsmile

yok nan su yok orda bide ulaşım zorr
yoksa düşünebilirdim laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
şimdi iç anadolunın şirinmi şirin bir ilçesindeyim
adına türküler yakışmış
şiirler yazılmışş
atasözlerii bile yapılmışş
kışlarıı soguk
yazları tatlı tatlı meltemlerin estigi rüzgarlı şirin bir anadoluu kasabasındayımm

citol yazın taşındıydık malesef ama 2 yıl köyde kalmıştık 1 yılda bura 3 yıl ediyo ondan 2 yıl doğu 3 yada 4 yıl batı bizde malesefffff geze gezeee şu trt 1 deki şaka yapan oğlan var ya onun gibiii seni bulacam merak etmee

bnimde bugun işler agır ilerliyor
dünden yemegin var
kabak ve çorba akannehir
ama mutfakk uçuşa geçtii
1ir iki saate de herif gelir mutfagı öle görürse beni rokete baglar ( yada reketi nereme s.. :roflol:)
uçururr artıkın

ne tatlı uyunur ölee varyaa
balldan tatlı olurr
bayılırım gündüzleri şölee kıyıda köşede sefil uykuya :roflol:

bende akşam oldumu kızı uyutacam diye kocaya numara çekip uyur numarası yardım yorgunluktannna 2. oldumu napacam bilmem yamaz adam galiisırnaşık şey

ay valla ne sevinirim komşu olurduk
bizim burda askeriye deki karakol komutanı ark. eşimin
kollardık nan sizii şakkıdı
alsanaalsanasmile Ne facebooku la

ne var nan benim vvarrr alsanaalsanasmile
ama ismail yk nın hangi tarifine uyuyorum orası muamma :roflol:

iyi ama neresiguclubacismile

bende akşam oldumu kızı uyutacam diye kocaya numara çekip uyur numarası yardım yorgunluktannna 2. oldumu napacam bilmem yamaz adam galiisırnaşık şey

amann ya ne olcak
yorgunum ben uyuyumm sessizce hallet işini de :roflol::roflol:
bazen ben diyorum çok sinir bozucu oluyomuşumm öle deyince :roflol:

bonus enerjinle tavan yaptın kozmik karrrıııı ne yedin bugünn bakemmm

Zabahh 2 dilim ekmek beyaz peynir yidim geç kahvaltı yaptığım içün acıkmadım öğlene az öncede biraz girssini 2 kaşık fıstık ezmesi yedim ve kahve içtim kuzum yeterlimi aklinialirimsmile

Allah seni nasıl biliyosa öyle yapsın nan ablamla telde konuşuyorum ekrana bakmaya çalışıyorum he karnıma ağrı girdi seni roketle uçarken hayal ettim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

amann ya ne olcak
yorgunum ben uyuyumm sessizce hallet işini de :roflol::roflol:
bazen ben diyorum çok sinir bozucu oluyomuşumm öle deyince :roflol:
valla hamile kaldığımdan beri sessizde yok bakışarak hallediyoz:))) vereliniortakeşi aşşağıda olduğundan iğne yiyom habire düşük tehlikesi var zaten yusyuvarlakımmm heç bulaşmayalım birbirimizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…