Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar pardon kız galiba birkaç tane varkaydirigubbakcemile2

sabah bir uyandım kızımın burunları akıyor tabiki 6 30 da çığlık çığlığa sesiyle uyandık sabah dra götürdük evde olan ilaçları gösterdik onlara devam edelim dedi. benimde bademciklerim indirmiş banada ilaç yazdı. hiç keryfim yok akşam eşime kıyameti kopardım bu kışta kıyamette kardeşine para yollamış gelemeyeceğini bildiğimiz halde arkadaşına kefil olmuş oda iflas etmiş parayı öedememiş hemde 30 ytl eşimdende bir miktar istemiş bütün gece kavga ettim onunla. ama hepsi boşu boşunaymış bugün başka bir yerden bulup parayı yollamış sabahta beni arıyor boşu boşuna stres yaptın parayı yolladı diyor ama olan oldu sinir sahibioldum dünden berialsanaalsanasmile

zaten kilo veremediğim için sinirler bozuk bu hafta pek dikkat edemedim aynı yerde duruyorum adama sarıyorum adamın suçu ne isekötükedihüso

yena hakikatten çocuk büyütmek çok zor dağı deviren bir kadındım kendi işimi bitirip anneme teyzemöe anneanneme herkese yani temizliğe giderdim şimdi ev işi yemek çocuk zor yetişiyorum birde kızım çok huysuz siz halamı uyumuyorsunuz kaç yaşında oğlun büyük diye düşünüyorum 3 yada 4

Yok canım kızım büyük Haziranda 12 olucak..
Oğlum 22 aylık..

Huyla alakalı sanırım..En az gece 1-2 defa uyanırım...

Şimdi oğlumda hafif rahatsız,baygın baygın bakıyor..Kızımı okula hazırlarken kucağıma geldi..

Bi baktık uyumuş şaşırdım, hiç yapmadığı şey..Demekki çok halsiz canım benim..

Yine bol c vitamini ve sıvı takviyesi yapayımda toparlansın,inşallah..

Bu arada yorgunluktan ve uykusuzluktan çok sinirli olman normal..
ben öyleyim çünkü..
:roflol:

İçimden geçeceksen eğer
Buradayım yürü üzerime
Ateş şiir hepsi benim hazırım ben..
Gel gel gel gel

İstersen dinlen içimde
Köklerimden bir şarkı var dilimde
Çıplak ayaklarla gez her köşemde
Gel gel gel gel

Benim adım orman
Örtü yaptım yapraklardan
Serdim herkesin üstüne
Biz hepimiz uyuduk bittik yalnızlıktan

Yeşildim olabildiğince
Yaşlandım maviye değince
Hem gündüz hem gece aklına düşünce..
Gel gel gel gel

Benim adım orman
Örtü yaptım yapraklardan
Serdim herkesin üstüne
Sür yüzünü yüzüme korkma yalnızlıktan

Benim adım orman
Örtü yaptım yapraklardan
Serdim herkesin üstüne
Sür yüzünü yüzüme korkma yalnızlıktan

Dün İzmail yk faciasından sonra böyle bir şarkıyı ve ender bulunur böyle birini hedaye etmek istedim herkeşlere...(eteğini tutup eğilen simlyy :)))

Geçmiş olsun canım..

Geçmiş olsun a.s. bi ultrason olsun onadn sonra söylerler niye bu kaddar geriliyonki aklinialirimsmile bişey değil şiş yapar aklinialirimsmile

sağolun bacılarımmolumunekankayizsmile:teselli: aman ne bileyim ya evhamlandım vallahi bilmiyorumkismile internetten de okuyup duruyorum iyice huzursuz oldum yaptığım yanlış okumasam daha iyi de dayanamıyorumeyvahedigeldismile
aman neyse Allahın dediği olur a.s opuyorumnanaktan

:asigimpuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktan:asigim:

ooooo maşallah canım kızında varmış 12 yaşında ben oğlunu tek sanıyordum eeeeeee oğlunda küçükmüş daha hele senin iki çocuk çok daha zor olsa gerek yada ben çok fazla rahata alışmışım.bende günlerdir uyrken kıyameti koparıyor az önce teyzemin kızına uğramıştım orada neler yaptıysak uyumadı çığlık çığlığa hadi eve gideyimbizi ev paklar dedim yolda kucağımda uyumuş ilk defa şok oldum.
aslında geceleri iki sefer kakkıyorum ama yinede uyku bölünüyor tabii ama gündüz gece 11 e kadar yeterince yoruluyorum tabiii gecede rahat edeyim bari aman maşallah diyeyimde bu gece uyumaz sonra

:asigimpuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktan:asigim:

Onamı alkış banamı la :roflol: Her şarkısı çok güzeldir hele bazıları en iyi damardan bile daha etkilidir....Çok şebocu gördüm kendimi yavvvv -tatlicadiarzu-

anam anammm boğazım çok ağrıyooo kalkim bi süpürüm evi sonrada yatim...( neden hasta simili yok şu an bana lazımdı mesela :1closedeyes:)

geçmiş olsun

evet canım hipo benimki çalışmıyor metabolizmam durmuş vaziyette bizde doktorumla uyandırmaya çalışıyoruz ama nafile çok inatçı tınlamıyor bileakannehirilaç kullanıyorum ve ömür boyuda kullanıcam arada tahlil sonucuna göre dozunu değiştiriyor

Geçmiş olsun Bonus'çum..

Şebo'yu eşim sever..Birde Okan Bayülgen..:roflol::roflol:

Bende takdir ederim kendisini..
:1closedeyes:

bende çok severim şeboyu ya her sarkısını zevkle dinlerim helede teomanla düet fln yaparlarsa ohoo tadından yenmezler valla sositososito sositososito

geçmiş olsun ya geçen gün annemde hafif kırgınlık vardı yeşil çayın içinebir kasık toz zencefil atıp içdi bişeyi kalmadı.
öksürüge fln balın içine biraz karabiber biraz zencefil koyup onu sıksık içincede çok rahatlatıyor. aktarlarda var toz zencefil.

Onamı alkış banamı la :roflol: Her şarkısı çok güzeldir hele bazıları en iyi damardan bile daha etkilidir....Çok şebocu gördüm kendimi yavvvv -tatlicadiarzu-

sana alkış sana şeboyu alkışlasam da haberi yok nasılsa salla şimdilik onu aklinialirimsmile

benimde öyleymiş guatr da mı var nodülde mi var bilemiyorum ne ararsan var kaydirigubbakcemile3 ya benimki tamamen tesadüfen bulundu bi şikayetim flan da yoktu yalnız bakar mısın şikayetim yoktu diyorum 130 kilolara vurmuştum bi ara daha nolcaksakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 levotiron kullanıyorum ben günde yarım sen ne kullanıyosun tefor mu levo mu? bide eğer levotiron kullanıyosan bişi sorcam sana ama özelden aklinialirimsmile:kedi:

namem,milletin şeyinin şeklinden sanane yahu..:roflol:

Ay çok güldüm yaw..
:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…