yena hakikatten çocuk büyütmek çok zor dağı deviren bir kadındım kendi işimi bitirip anneme teyzemöe anneanneme herkese yani temizliğe giderdim şimdi ev işi yemek çocuk zor yetişiyorum birde kızım çok huysuz siz halamı uyumuyorsunuz kaç yaşında oğlun büyük diye düşünüyorum 3 yada 4
Geçmiş olsun canım..
Geçmiş olsun a.s. bi ultrason olsun onadn sonra söylerler niye bu kaddar geriliyonki aklinialirimsmile bişey değil şiş yapar aklinialirimsmile
ıçimden geçeceksen eğer
Buradayım yürü üzerime
Ateş şiir hepsi benim hazırım ben..
Gel gel gel gel
ıstersen dinlen içimde
Köklerimden bir şarkı var dilimde
Çıplak ayaklarla gez her köşemde
Gel gel gel gel
Benim adım orman
Örtü yaptım yapraklardan
Serdim herkesin üstüne
Biz hepimiz uyuduk bittik yalnızlıktan
Yeşildim olabildiğince
Yaşlandım maviye değince
Hem gündüz hem gece aklına düşünce..
Gel gel gel gel
Benim adım orman
Örtü yaptım yapraklardan
Serdim herkesin üstüne
Sür yüzünü yüzüme korkma yalnızlıktan
Benim adım orman
Örtü yaptım yapraklardan
Serdim herkesin üstüne
Sür yüzünü yüzüme korkma yalnızlıktan
Dün ızmail yk faciasından sonra böyle bir şarkıyı ve ender bulunur böyle birini hedaye etmek istedim herkeşlere...(eteğini tutup eğilen simlyy :)))
Yok canım kızım büyük Haziranda 12 olucak..
Oğlum 22 aylık..
Huyla alakalı sanırım..En az gece 1-2 defa uyanırım...
Şimdi oğlumda hafif rahatsız,baygın baygın bakıyor..Kızımı okula hazırlarken kucağıma geldi..
Bi baktık uyumuş şaşırdım, hiç yapmadığı şey..Demekki çok halsiz canım benim..
Yine bol c vitamini ve sıvı takviyesi yapayımda toparlansın,inşallah..
Bu arada yorgunluktan ve uykusuzluktan çok sinirli olman normal..
ben öyleyim çünkü..:roflol:
:asigimpuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktan:asigim:
Onamı alkış banamı la :roflol: Her şarkısı çok güzeldir hele bazıları en iyi damardan bile daha etkilidir....Çok şebocu gördüm kendimi yavvvv -tatlicadiarzu-
anam anammm boğazım çok ağrıyooo kalkim bi süpürüm evi sonrada yatim...( neden hasta simili yok şu an bana lazımdı mesela :1closedeyes:)
teşekkür ederim...olumunekankayizsmile
diyetisyene gidince yine bakmışlardı tiroidime evet o zaman da 1 tane nodül var ama çok çok küçük hiç önemli değil dediler ultrasonda flan... kadın baktı bugün kendi kendine bişiler mırıldandı yok beze meze bişiler söyledi noldu flan dedim bi ultrason istticem senden dedi bide tiroid için kan tahlili bakalım nolcakeyvahedigeldismile
şeey yağmurgözlü hipotirodi mi var sende? ilaç kullanıyo musun?
Onamı alkış banamı la :roflol: Her şarkısı çok güzeldir hele bazıları en iyi damardan bile daha etkilidir....Çok şebocu gördüm kendimi yavvvv -tatlicadiarzu-
anam anammm boğazım çok ağrıyooo kalkim bi süpürüm evi sonrada yatim...( neden hasta simili yok şu an bana lazımdı mesela :1closedeyes:)
Geçmiş olsun Bonus'çum..
Şebo'yu eşim sever..Birde Okan Bayülgen..:roflol::roflol:
Bende takdir ederim kendisini..:1closedeyes:
evet canım hipo benimki çalışmıyor metabolizmam durmuş vaziyette bizde doktorumla uyandırmaya çalışıyoruz ama nafile çok inatçı tınlamıyor bileakannehirilaç kullanıyorum ve ömür boyuda kullanıcam arada tahlil sonucuna göre dozunu değiştiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?