Afiyet olsun yoldaş.:roflol:.az kaldı 70leri görmene..
Benim yediklerim..Kahvaltım sıkı bi kahvaltı idi..
Simit................280 cal.
Peynir 20 gr........50 cal.
Zeytin 50 gr.........86 cal.
Reçel 20 gr..........54 cal.
Ekmek.................45 cal. sırf sabah kahvaltımın toplamı=515 yuuh bana..dün gelen arkadaşlarımdan birinin ailesinin zeytinlikleri var..Çook nefis zeytin getirmiş bana..
O yüzden fazla oldu..:):)
Öğle:
Pazı kavurması....66 cal.
kepek ekmek.......60 cal.
Ara:
Kefir.........................90 cal.
Sütlü,şekerli kahve..154 cal.
Akşam:
İki portakal...........100 cal.
Toplam=985 cal.
ya bişe sorcam kefir ne yaçok cahil gördüm kendimi mafoldumben yada baska adı varmı onun mafoldumben
bıugun yediklerim
bir yumurta
bir bardak elma suyu
bir dilim ekmek ( beyaz )
azcık ekmegin üstüne krem peynir
öglen
bir tabak tavuk krakon ( lokantacı adı tavuk krakon dedi ama kücük parçalanmıs sinitzele benziodu daha çok)
kocaman bir kase yogurt
ara ögün yapamadm doktorm çok kızıcak 28 inde bana
aksam
bir kaç parça karnı bahar yagda kızarmıs deildi ama haşlanıp fırınlanmısdı. kalorisi daha az :)
bi çatalda makarna
bu hafta kendime çok umutsuz bakıyorum ya hadi hayırlısı :kedi::kedi:
Birazcık bakdım da pek tanıyamadım kefiri hafif ekşimsi bi tadımı var böyle mayhoş ?
dilenci yena ya katılıyorum süper görünüyosun fıstık masallah fısdık olumunekankayizsmile
çok sağol tatlım darısı başınakaydirigubbakcemile2Birazcık bakdım da pek tanıyamadım kefiri hafif ekşimsi bi tadımı var böyle mayhoş ?
dilenci yena ya katılıyorum süper görünüyosun fıstık masallah fısdık olumunekankayizsmile
dilencii,bak türkçeden bir 6.sınıf sorusu sorucam..
''Kitap,her zaman ulaşabileceğim vefalı bir dosttur.''..
Bu sözünden yola çıkarak Ali için aşağıdakilerden hangisi söylenemez...?
a-) kitap okumayı sevdiği..
b-) kitapları kendine yakın bulduğu..
c-) kitaplardan başka dostu olmadığı..
d-) kitaplara istediği zaman ulaşabildiği..
Deneme sınavı oldu kızım..Bu soruya kafam takıldı..Kızımın işaretlediği şıkkı söylemiyeyim..
Bana yanlış geldi çünkü..
Evet canım ekşi koyu ayran gibi tadı var..
İlk başta hiç sevmedim..Ama şimdi alıştım gibi..
çok sağol tatlım darısı başınakaydirigubbakcemile2
c canım. noldu neye takıldınız ki?
bu arada soldaki resimde 90 civarıyım. off yaa kes biç yapıyorum bişey anlaşılmıyo resimlerden. neyse bi tane daha koyayım da artık yazdıklarımı okurken yüzümü de canlandırırsınız kafanızda:)
yaa işte boy 1.70 biraz da ince kemikliyim ama sanırım fotoğraftan da öyle görünüyor olabilir
ne kadar saçam sapan resmim varmış benim bişey bulamadım düzgün. hep abuk subuk hareketler yaparken var:)
kızlar eskilere bakarken çok kötü oldum. boydan resim yok hiç bi kaç tane yarım var. ama bi tane videoda böyle elimle tişörtü çekiyorum göbeğimi kapıyorum çekiniyorum falan çok üzülerek baktım kendime. tabi orada 100 lü kilolar şimdi bugün ilk defa boydan bir resmime tahammül edebildim ve silmedim. hatta size göstermeye geldim işte.. ne kadar üzülmüşüz ne gerek varmış bilmiyorumm.. inşallah bu sefer göğsümüzü gere gere boy fotoğrafları çektirecek noktalara geliriz beraberce.
ya bizde katık diye bişey var da acaba o kefirle aynı seymiayranı fln olur hatta yogurtlu çorbaya yoğurt değil katık konur bizde mayhoşdur ayranı bence güzel olmuyo ama annemler çok güzel oldugunu benim hiç bişeyi begenmedigimi idda ediyolar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sanırım ikisi aynı sey ya yogurttan daha katı oluyor
ama işte 107ye kadar çıkınca boy da kurtarmıyor adamı.kiloya +10 ekleyelim hımmm o zaman 2metre 17 cm olsaydım ideal olurdumdelikafadulden yok ya ben kendim bile açıp bakamam.. ama bugünkü karanlık fotolara bile baktım defalarca tamam iriydim gene ama hatlarım çıkmış offf allahım bu sefer de bitirmeden bırakmam umarım diyeti:Saruboceq:hmm bilirim bende boydan çekindigim fotoları hiçsevmem ama silmeyede kıyamam niese :roflol: öyle durdururum arada bi açar bakarım şuram çıkmıs buram çıkmıs derim kendime sırnaşık şey
boyun uzun olması çok avantaj oluyor ya .
Süper, kızımda C yi işaretlemiş..Bana nedense D gibi geldi..
O bakımdan sordum..
Bu arada çok güzelsin..Karakteristik yüz çizgilerin var..samimi olarak söylüyorum öyle iş olsun diye diil..
Emin olmamakla birlikte değildir bence..Mayası karnabahar gibi..
ve mayalandıkça çoğalıyo,ben mesela bir kısmını buzlukta saklıyorum..
Faydalı bakteri oluyor kendileri..:)
ama işte 107ye kadar çıkınca boy da kurtarmıyor adamı.kiloya +10 ekleyelim hımmm o zaman 2metre 17 cm olsaydım ideal olurdumdelikafadulden yok ya ben kendim bile açıp bakamam.. ama bugünkü karanlık fotolara bile baktım defalarca tamam iriydim gene ama hatlarım çıkmış offf allahım bu sefer de bitirmeden bırakmam umarım diyeti:Saruboceq:
hmm ozaman merakdan çatlamamak için marketleere bi keşife gitmem lazım bi ara çünkü çok görüyorum burda kefir yedim diyenleri bi denemek lazım :jeyyar: :jeyyar:
hmm ozaman merakdan çatlamamak için marketleere bi keşife gitmem lazım bi ara çünkü çok görüyorum burda kefir yedim diyenleri bi denemek lazım :jeyyar: :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?