Gercekten sonu yokmus kilonun dun gordum 450 kilo ne demekçok merak ediyorum ben de , şifa olmuş resmen :)
izleme canım onları :S bir ara ben de epey takılıyordum onlara moral bozukluğu sadece
2 gundur korkunc bir istah var kafayi bozdum resmen saka gibi . Ama akillandim dogru yoldayim bugun fast food yemeye gittiler beb gitmedim gidersem kesin yerdimBu ruh halinden çıkmalısın izldiklerine ve yediklerine dikkat et canım
Aslm güzelim gecmis olsun arkadaşına acil sifalar diliyorumSlm kizlar
Bugun bir ara gunubirlige baktim ordaki arkadas rahatsizlanmis ondan sabah giremedim orada telefon cekmiyor. Buyuk ihtimalle yarinda orada olurum cunku yarinda rapor almis
Aynı sebepten bende diyete başladım 103 u görünce dedim 150 de olabilir ki olmasın kızım başla bir yerden olduğu kadarGercekten sonu yokmus kilonun dun gordum 450 kilo ne demek
Ben de hırslandim şimdi bekle ben de yürüyerek yetişecegimEpiliptik bisikletteyimm wuhuu
Helall durmaa güzelim durmaa ne kadar haraket o kasar incelme kg kaybiBen de hırslandim şimdi bekle ben de yürüyerek yetişecegim
Ben de 98 olunca anladım 3 basamaga 2 adım kalmış. Eğer aradaki bozmalarim olmasaydı çoktan 60 olmustum. Onun için bozmayacagim. Bugün yorgundum ama yine de yurudumAynı sebepten bende diyete başladım 103 u görünce dedim 150 de olabilir ki olmasın kızım başla bir yerden olduğu kadar
Artık bahane yok geldimHelall durmaa güzelim durmaa ne kadar haraket o kasar incelme kg kaybi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?