Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleykum
islere gömülmüş durumdayım arada bakiyorum ama yazamiyoruk hersene ayni is bıktım artık
siz nasılsınız herkez iyi sanirim yenam ugramamis sanki sıkıntı yoktur insalllah
Tünayydınn

Hayriş nasil gecti hacamat iyimisin ne dediler?
çok sukur bonusum iyiyim vasimdanda oldum basim cok tuaf geldi dedi yapan abla ama ogun basimda bir agirlik vardi yaptirp cikinca gecti resmen cok sukur rabbime bize boyle bir nigmet vermis

Ankara ve İstanbul da subeleri var detoks sulari satılan yada n11 den alabilirsiniz kızlar 6 şişesi 99 TL yazıyor içenler memnun ama ben bilemedim içeriğinden emin olmak lazım
bu benim aldığım daha uygun canım 5.52 1 şişesi .
içeriğini de gıdacı bir arkadaşa onaylattım
sebze meyve püresi gibi biraz daha yoğun yani.
juico dan almıştım bir arada ( senin dediğin sarı olan ) onun 4 te 3 ü suydu , hiç memnun kalmadım

Ben yapamam canım deli gibi açlıktan saldırıyorum herşeye bana detoks falan yaramıyor iki öğün tok kalarak oda zorla anca karatay
aslında kendini şartlandırıyorsun ya bugün bunları içicem sadece diye o yüzden pek zorlanmadım .
geçen sefer yaptığımda da zorlanmamıştım sadece 3. günün sonunda epey yorgun hissetmiştim

çok merak ediyorum ben de , şifa olmuş resmen :)

Dun aksam agir yasamlari seyreden oldu mu ... orda ki cocugu dovesim geldi ayni ben hep bahane hep bahane 250 kilo verdi 450 kiloydu.26 yasinda gokyuzune hasret heryeri yara. O hale gelmekten korkuyorum
izleme canım onları :S bir ara ben de epey takılıyordum onlara moral bozukluğu sadece

Juico zaten benimde dediğim nette çok az var iyiymiş seninki fiyatida süper evde uğraşmaya değmez

Merhaba arkadaşlar bugünku değil ama dün yaptığım listeyi atayim
Sabah kallavi bir kahvaltı
Sucuklu yumurta
Peynir
İki dilim ekmek
Domates salatalık

Öğlen vir şey yemedim
Akşam beğendili tavuk
Yatmadan önce bir muz

Cok diyet gibi değil ama bu benim en cok azalttığım halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…