Ben yapamam canım deli gibi açlıktan saldırıyorum herşeye bana detoks falan yaramıyor iki öğün tok kalarak oda zorla anca karatayKarbonsuzluga alisinca 3 gun sivi icmek pek zorlamasa gerek Masallah
çok sukur bonusum iyiyim vasimdanda oldum basim cok tuaf geldi dedi yapan abla ama ogun basimda bir agirlik vardi yaptirp cikinca gecti resmen cok sukur rabbime bize boyle bir nigmet vermisTünayydınn
Hayriş nasil gecti hacamat iyimisin ne dediler?
evet canım sebze suyu , bu bir günlük işte .Sebze suyu dimi bunlar sadece üç öğün bunlardan içiyorsun üç gün boyunca her gün bir şişe
bu benim aldığım daha uygun canım 5.52 1 şişesi .Ankara ve İstanbul da subeleri var detoks sulari satılan yada n11 den alabilirsiniz kızlar 6 şişesi 99 TL yazıyor içenler memnun ama ben bilemedim içeriğinden emin olmak lazım
aslında kendini şartlandırıyorsun ya bugün bunları içicem sadece diye o yüzden pek zorlanmadım .Ben yapamam canım deli gibi açlıktan saldırıyorum herşeye bana detoks falan yaramıyor iki öğün tok kalarak oda zorla anca karatay
çok merak ediyorum ben de , şifa olmuş resmen :)selamun aleykum
islere gömülmüş durumdayım arada bakiyorum ama yazamiyoruk hersene ayni is bıktım artık
siz nasılsınız herkez iyi sanirim yenam ugramamis sanki sıkıntı yoktur insalllah
çok sukur bonusum iyiyim vasimdanda oldum basim cok tuaf geldi dedi yapan abla ama ogun basimda bir agirlik vardi yaptirp cikinca gecti resmen cok sukur rabbime bize boyle bir nigmet vermis
izleme canım onları :S bir ara ben de epey takılıyordum onlara moral bozukluğu sadeceDun aksam agir yasamlari seyreden oldu mu ... orda ki cocugu dovesim geldi ayni ben hep bahane hep bahane 250 kilo verdi 450 kiloydu.26 yasinda gokyuzune hasret heryeri yara. O hale gelmekten korkuyorum
bilemedim canım , epey moralim bozuldu . az kalmıştı bir üst rakamları görmeyecydnz_1 hadi rasgele ama bence detokssuzda giderdi daha taze kilolar çünkü
Juico zaten benimde dediğim nette çok az var iyiymiş seninki fiyatida süper evde uğraşmaya değmezbu benim aldığım daha uygun canım 5.52 1 şişesi .
içeriğini de gıdacı bir arkadaşa onaylattım
sebze meyve püresi gibi biraz daha yoğun yani.
juico dan almıştım bir arada ( senin dediğin sarı olan ) onun 4 te 3 ü suydu , hiç memnun kalmadım
Bu ruh halinden çıkmalısın izldiklerine ve yediklerine dikkat et canımBu yeme olayi benden sorulur duramiyorum resmen
Sabah simit salgam
Oglen simit salgam salata
Resmen tek duze besleniyorum hic protein yok . Aksam yumurta yiyim bari
sen halledersin ya bu bi mola gibi olur daha hizli verirsin artik inşallahbilemedim canım , epey moralim bozuldu . az kalmıştı bir üst rakamları görmeye
kendimi frenleyeceğim bişey lazımdı ondan yapmak istedim
bugün gine dukan krebi yaptim kendimi karataya ihanet ediyormus gibi hissediyirum
:))))) sorma benimki karatayimsi olsun ne yapayim
karatay teyze yulaf için demediğini bırakmamıştı
geçen gün de hurma'ya sarmıştı
Çılgın seni :)))bugün gine dukan krebi yaptim kendimi karataya ihanet ediyormus gibi hissediyirum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?