- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Bence de:)bir an önce toparlann kızlar.hayatımızn en güzel gunlerini kilomuz hep gölge düşürüyo.beynimizin bi köşesi mutsuz kilo yüzünden.Düzeleceğiz kızlar. Benim de ileri derecede yağlanma arti büyüme var biliyorsunuz.
Artık son düzlük bayramdan sonra bahane yok. Sağlığımız söz konusu estetik kaygı bir yana belli bi yaştan sonra kaliteli yaşamak çok önemli.
Bayram sonrası menu ve Yürüyüş dakikası şart. Baharcim bant yerine dışarıda yürümeye çalış hem ruhunada iyi gelir
biliyorsun zaten. Ayrıca ben seninle yürümeyi özledim. .
Bayram sonrası topik yikilsin artık . :)
herkesee iyi bayramlar diliyorum, sevdiceklerinizle
ben tabiki aynıyım , spora da başlayamadım
bayramdan sonra döv beni bonus
bir de kardeşimin tayini babaeski 'ne çıktı . o taraflarda olanımız var mıydı acaba
bayramda kimse burda olmaz bence ama ben şimdiden yazayım demiştimBu demek oluyurki bayramda gelemem dimi
Ben siddete karsiyim cik yinlis tinimissin bini
Bayramdan sonra ben ausun pammık ellerindeyimAusencia
Ben o tarafta degilim
bayramda kimse burda olmaz bence ama ben şimdiden yazayım demiştim
Patlıcan kebabı yaptk.uzun bir aradan sonra ins lezzetli olmustur.dünden corba ve semizotu cacığı da var.Yemekte ne var kızlar. Ne pisiriyorsunuz.?
yok canım zamanı gelmişti yani uludere 2 yıllıktı , 2 yılı bitecek inşallahcydnz_1 kardesinin tayini hayirli olsun ins.
Saglam bir yer degisme olucak dogudan batiya.
Evliliklemi ilgisi var tayinin?
yok canım zamanı gelmişti yani uludere 2 yıllıktı , 2 yılı bitecek inşallah
valla bizim için iyi oldu ayda bir giderimSende gidersin belki firsat oldukca ordan daha yakin olucak sana.
Guzel tarafida vardir eminim boyle yer degismenin
valla bizim için iyi oldu ayda bir giderim
Evet git gide artiyoruz resmen ibre ne zaman 80 i gosterecekBende gunde 2 ogun yapmak istiyorum
Ayni seyleri dusunmuşüz
Su karaciger konusu bende de sikintili dahiliyeci bol kirmizi et tuket kansizliga diyor ama karacigerim nolcak
Sen 92 olmuşun
Bense 93 oldum
Her hafta 1 kilo
Baharnaz yena da bizi gecti bozom durum icler acisi olmaya basladi hadi biseyler yapalim
Ben burdayım doktor izin vermemisti kaldım şansıma kusim tüm ailem bir arada ben tekbayramda kimse burda olmaz bence ama ben şimdiden yazayım demiştim
Bizim tayin işi olmadı, moralim bozuldu ama hayırlısı diyelim artık
Okulun ortamından nefret ediyorum, Allah bi kapı açsa da sevmediğim insanlar gitse bari.. iş ortamının kötü olması öyle kötü ki... dua edin Allah bi kapı açsın bize
Gözünaydin canım yeni yeri huzur mutluluk getirsinvalla bizim için iyi oldu ayda bir giderim
Herseyde bir hayır vardır seneye daha güzeli olur belkiBizim tayin işi olmadı, moralim bozuldu ama hayırlısı diyelim artık
Okulun ortamından nefret ediyorum, Allah bi kapı açsa da sevmediğim insanlar gitse bari.. iş ortamının kötü olması öyle kötü ki... dua edin Allah bi kapı açsın bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?