Kavak çiçeği dolması hiç yemedim Bodrum'a özgü bir yemek sabah güneş doğmadan toplanirmis sonra kapatirmis kendini bende dizme yaptım sen bilirsin bence bu yemeğiBen de kabak çiçeği dolması yaptım.
Afiyet olsun hepimize. .
Şimdi de baklava girişimin de bulunuyorum yavaştan, umarım yenilebilir olur :)
Bengisu patlıcan kebabı ni severim :)
Hayırlısı buymuş canm.sıkma canını.Bizim tayin işi olmadı, moralim bozuldu ama hayırlısı diyelim artık
Okulun ortamından nefret ediyorum, Allah bi kapı açsa da sevmediğim insanlar gitse bari.. iş ortamının kötü olması öyle kötü ki... dua edin Allah bi kapı açsın bize
Ben de hic kabak cicegi dolması yemedim.ama lezzetli olacağını düşünüyorumKavak çiçeği dolması hiç yemedim Bodrum'a özgü bir yemek sabah güneş doğmadan toplanirmis sonra kapatirmis kendini bende dizme yaptım sen bilirsin bence bu yemeğiYENA
Ben de bilirim kayseride yemistim anneannem yapardı çok eskidenKavak çiçeği dolması hiç yemedim Bodrum'a özgü bir yemek sabah güneş doğmadan toplanirmis sonra kapatirmis kendini bende dizme yaptım sen bilirsin bence bu yemeğiYENA
Kavak çiçeği dolması hiç yemedim Bodrum'a özgü bir yemek sabah güneş doğmadan toplanirmis sonra kapatirmis kendini bende dizme yaptım sen bilirsin bence bu yemeğiYENA
Ben de hic kabak cicegi dolması yemedim.ama lezzetli olacağını düşünüyorum
Ben izmirliyim ,dizme KV yemeği patlıcana kesikler at hazırladığın kuşbaşı et domates biber maydanoz salça tuz baharat ve sıvı yağ ekledigin karışımı patlıcanın aralarına doldur tencerenin dibine domates doğra doldurdugun patlıcanları da içine koy su eklemeden pişirŞaşırdım yememene..ege yemeği .. Tire de çok yapılır.. girit mutfağın da var..
Dizme bilemedim malzmeleri neler.? :)
Aslen nerelisin canım.?
Ben izmirliyim ,dizme KV yemeği patlıcana kesikler at hazırladığın kuşbaşı et domates biber maydanoz salça tuz baharat ve sıvı yağ ekledigin karışımı patlıcanın aralarına doldur tencerenin dibine domates doğra doldurdugun patlıcanları da içine koy su eklemeden pişir
Bende şaşırdım simdi pazarda hiç rastlamadım sanki kabak çiçeğine
Kp memuriyetiyle bizimkilerde gezmiş evet dolama diğer adı daBildim :) Kıymayla da yapılıyor dimi. Tencere kebabı, dolama diyor bazıları...
daha önce de dediğim gibi babamın memuriyeti nedeniyle çok dolaştık en uzun diyarbakır da kaldık ve çoğu mutfağı bilirim. :)
vuhhh o kadar fiyat olduğunu bilmiyordumKuru bamya mi vayyy zenginsin gecen face de gordum kuru bamya nin kilosu 245 liraydi
Hic zengin arkadasim olmamisti
ne güzel ben hala bekarım 29 yaşındayım evde kalmışlar grubunun değişmez bir üyesiyimMemnun oldum :)) istanbuldan bende.
Evli 3 cocuklu 32 yasindayim.
çok teşekkürlerHAFTANIN 1.si ____ - 2,4 kg. __ Morticia Adams
HAFTANIN 2.si ____ - 1,3 kg. ________ HasibeG
HAFTANIN 3.sü ____ - 0,5 kg. _______ Nur1835
Arap tavasi yaptinmi hic yena :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?