- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Hem hasibeye espiri yapiyodum ben tabikide yasini biliyorumBulamiyorum nin tipki @eboe ninkini bildigim gibi
Hasibe sen bakma bunlara senin gencligini kiskaniyollar
Sana eczane zor olur frida ya bi tansiyon aleti almaya calissan en iyisi olur hep lazim.
Omron marka iyi baya koldan olculenler pratik degil o an kotu olsan ugrasmasi zor oluyor. Sinbo nun falanda var onlarda is goruyo.
Eczaneye gittiginde bi bak istersen.
Yakin komsuda kardesinde falan varsada idarelik alsan olur.
Farkli eczanede bisey olmaz nolcak nerde musaitsen orda olctur.
Esim ilac kullaniyo iste raporlu senede 1 kere kontrol rapor yenileniyo falan.
şu bir haftalık ölçümü yapayımda gideyim bir sağol canım74FRIDA fridam tekrar geçmiş olsun kuzuum,tansiyon önemli çok dikkat et kendine..
Doktora gitmeyi ihmal etme canım,muhtemelen geçici bir durumdur ama en azından için rahatlamiş olur gitmekle..
kayıtlara aynı olarak geçebilirsiniz bu hafta
halbu ki çarşamba eksi görmüştüm ama
Girmem zaten Allah ın izniyle canım @Amethyst_1
Derincim ben okuyum hemen canım
Rabbim tüm hastalara şifa nasip etsin
ilk beni at gitsin henceBenim kilomda sabit.
Az kaldi kendimi kendi yaptigim tablodan cikaricam :)
@Amethyst_1 ciktikmi bunalimdan? Ona gore sarki koycam
Hem daha @mefkurem e sarki hediye etmemiz lazim sibel canin altinda kalamayük
okurum kuzum Ben nezamanaHayırlı cumalar
Kilom 124.4
Kızlar yasin topluyorum annem adamis
Nisam için yasin okuyabilirmisiniz
naptın toparlıyabildin mi biraz ?Selamun aleykum hayirli cumalar
ilk beni at gitsin hence
okurum kuzum Ben nezamana
daha önce nasıldı ki ? bende bu model kestiriyorum gerçi son kestirdiğim yer beceremedi uygun kestireyim dedim oda ucuz etin yahnisini yenmiyor işte adam bir kestii töbe yarabim sinir oldum biraz idare ettim Allahtan dalgalıda pek belli olmuyor yeniden kestirecem bu seferde verdiğim paraya yanıcam ama en azından rahat şekil verip her aynaya baktığımda sinir olmuycambu klipteki sezenin saci varya hani uzun tarafi hah bende oyle kestirdim sacimi arkasi gissa onlere dogru uzun sezeninki kadar.
Bilgi iştesacimla basedemiyodum cokta dokuluyodu kestirdim ama biraz üzünçlüyüm hala
bu videoyu biliyorum ben belki başka bilenlerde vardır :))bugün ben
Diyet yönünden çalışıyorum ruhsal çat pat bacaklarım fena pek iç açıcı olmadı amanaptın toparlıyabildin mi biraz ?
Elhamdülillah dıyeyım asum dun eltım kilo almıssın dedi benden sonra diyete başladı dünya kaçamak la 12 kilo verdi bugün iyice bunalım dayım :)Ben de biliyorum bu videoyu :))
Okudum derincim Allah kabul etsin
Hayriye nasılsın
hadi bakalımduble türk kahvemi yaptım geldim
bide şu rinso detarjan çekilişine katıldım 50 kişiye çıkıcakmış bakalım bana çıkıcak mı
:))))bugün ben
millet gözünde tartısıyla geziyor mubaarek takma sen biz zaten biliyoruz vermemiz gerektiğini ve toparlayıp yolla devem edebileceğimizi sen çok sıkkı diyet yaptığın için eltininki sana bol kaçamaklı gelmiştir benim tavsiyem panik yapma panik yapıp artıları hemen göndereyim dedikçe ben daha çok saçmalayıp artıları fazlasıyla aldım şimdi daha sakinim gidecek yavaşda olsa gidecek diyorum beslenme işini yoluna koyduktan sonra ruhsalınada iyi gelicektir eminimDiyet yönünden çalışıyorum ruhsal çat pat bacaklarım fena pek iç açıcı olmadı ama
Elhamdülillah dıyeyım asum dun eltım kilo almıssın dedi benden sonra diyete başladı dünya kaçamak la 12 kilo verdi bugün iyice bunalım dayım :)
hadi bakalım
Hahaha herkesin aklına gelmiş desene bende birkaç gündür böyle kestirsemmi diye düşünüyorumYaaa ben de saclarimi gectigimiz haftalarda bu tarza benzer kestirdim,pisti olduk beyaCocuklugumdan bu yana hep severim sezenin bu tarzini,okul döneminde cok kullanmistim olgunluk cagimda cocukluguma geri döndüm
Güle güle kullan saclarini gözüm,cok yakismistir muhakkak:)
Sormamillet gözünde tartısıyla geziyor mubaarek takma sen biz zaten biliyoruz vermemiz gerektiğini ve toparlayıp yolla devem edebileceğimizi sen çok sıkkı diyet yaptığın için eltininki sana bol kaçamaklı gelmiştir benim tavsiyem panik yapma panik yapıp artıları hemen göndereyim dedikçe ben daha çok saçmalayıp artıları fazlasıyla aldım şimdi daha sakinim gidecek yavaşda olsa gidecek diyorum beslenme işini yoluna koyduktan sonra ruhsalınada iyi gelicektir eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?