Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim kilomda sabit.

Az kaldi kendimi kendi yaptigim tablodan cikaricam :)

Amethyst_1 ciktikmi bunalimdan? Ona gore sarki koycam

Hem daha Mefkurem e sarki hediye etmemiz lazim sibel canin altinda kalamayük

Bana bakma sen,benle basolmaz

Sarki hediye edelim tabisi Mefkurem mefkuremize,eksik kalmayalim dimi:)

Elifler cocuklugunuz huysuzmuydu bi sorunsaniza ananizgillere

Amethyst_1 E eboe

Ablamdan ve annanemden duydugum kadariyla:) Cok nazli,huysuz ve simarikmisim:)Sürekli sarki söyler,uydurur dügünleri oynamasini cok severmisim
Ayrica yemek secer yemez,bir de cok inatciymisim,hos bu konuda pek birsey degismedi:)

Yanliz inat ve naz konusundan cok cektirmisim,ablam cok profesyoneldin bu konuda diyor:)Ne kadar kinadiydsa artik yigenim de ayni bana cekmis

bu klipteki sezenin saci varya hani uzun tarafi hah bende oyle kestirdim sacimi arkasi gissa onlere dogru uzun sezeninki kadar.

Bilgi işte sacimla basedemiyodum cokta dokuluyodu kestirdim ama biraz üzünçlüyüm hala
Olsun bonus kökü sende zaten
Sen kilo verinceye kadar saçında uzamış olur
At kuyruğu yapıp geç kız gibi salınırsın
Tam değişiklik olur :))

bu klipteki sezenin saci varya hani uzun tarafi hah bende oyle kestirdim sacimi arkasi gissa onlere dogru uzun sezeninki kadar.

Bilgi işte sacimla basedemiyodum cokta dokuluyodu kestirdim ama biraz üzünçlüyüm hala

Yaaa ben de saclarimi gectigimiz haftalarda bu tarza benzer kestirdim,pisti olduk beyaCocuklugumdan bu yana hep severim sezenin bu tarzini,okul döneminde cok kullanmistim olgunluk cagimda cocukluguma geri döndüm

Güle güle kullan saclarini gözüm,cok yakismistir muhakkak:)

Ablamm girme o cafe'ye lütfen,hic güzelde degil zati
Ne varmis yasinda gencecik hatunsun daha,burda senin yaslarinda daha yeni evleniyorlar:)
Allah kafana taktigin meselelerden seni feraha cikarsin ablacim..

Simi kolayliklar diliyorum başinin tatli belasi fadil yine mi uzuyor seni. Onla isin bitmemismiydi

valla bende öyle saniyordum deneme sürem bitti diye de biraz palazlanip diklendiydim bilene ama yine aldi beni ele ayarsiz

kilom 97,7
Tr artilarimdan 500 gr vermisim

dün kara kizi götürdüm is cikisi 6 saat yollarda gece onbir de geldim eve sabah ise onda gelebildim hala sersem gibiyim

Kızlar günaydın kilom 94.5 sabah wc ye çıkamadım ama ona rağmen böyle çıktı demek gerçekten geçen hafta hiç kilo vermedim. Bu ara dün öğlen yemeğimden sonra
15 30 da 1 ayran
18 00 de 1 ayran 8 10 parmak galeta

Saat 21 30 da 3 ızgara köfte
2 kaşık salata domates salatalık yani
Yarım kase yoğurt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…