Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Neymissin kız sen..
Başlık parası istiycem olmadı.
Valla ben de anlamadım Geçen bi bayan gelmişti takımımıza gel diye .ona bakarım ama yarışmam dedim.Şimdi 7. takımda görürse çok ayıp olucak kadına . @MiuLego atmaca gibi maşallah enerji acaip

Valla ben de anlamadım Geçen bi bayan gelmişti takımımıza gel diye .ona bakarım ama yarışmam dedim.Şimdi 7. takımda görürse çok ayıp olucak kadına . @MiuLego atmaca gibi maşallah enerji acaip
Nasip işi ama pınar bu işlerrrrr

Sonuçta gönül meselesi bu

Ne var yaniiiihem biz bugğn 1. olduk hediyesi de sen oldun nolcak ki eritiyoruz adamı diyrum ben sen diysun daha başka şeyler

Artık başın bağlı seninona göre kaş göz yaptığını görmeyimçivili sopam var elektriklisi de var bi de

Hani yatmaya gitmiştin sen

Kızlar üzgünüm bütün alıntılar uçmuş burdada net çok yavaş

Yenacım liste için ellerine sağlık
Inş.haftaya daha iyi olur

Destek mesajlarınız içinde hepinize teşekkür eder kilo veren arkadaşlarımıda canı gönülden tebrik ederim :)

Menümü yazıp iyi geceler dileyim

11.00 civarı
2 yumurtalı omlet
Peynir
6 zeytin
2-3 ceviz (tam hatırlıyamadım)

17.00
1 kase yoğurt

18.30
Bi parça tavuk göğsünden sarma
3-4 kş etli türlü
Salata
2-3 kş yoğurt
2-3 çatal kırmızı lahana sal.

Su 2 lt den fazla

Afiyet olsun

Sağolasın cnm
Aradaki yoğurt olmasa bugün bende karataycıydım :))

Valla menünü alıntılamıştım ama şimdi unuttum heralde seninkide güzeldi

Kız sen niye ayaktasın bu saatte
Kıbrıs saati tr yle aynımı
Orda alındımı saatler

Yoğurt iyidir aralarda. Leptini bozmuyo. Bol bol yoğurt yiyin diyo karatay teyze :) burda saat 1.30 :)

Canım benim boyumu sormuşsun 1.78 diyebilirim herhalde çektim biraz eskiden daha uzundum sanki :)

Kilo vermemin sırıda yok bu hafta artılarım çoktu şişkinliğim inmiş biraz sadece o kadar ....
Boyun uzunmus senin, çok kilolu durmuyorsundur . Bu haftada çok güzel kilo vermişsin,şişkinlik felan diye de küçümseme . Tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…