Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

4 Şubat doğum günüm.
Çalışkanım evet ama zeki olduğum konusun da şüphelerim var.

kızımında 11 şubat 3 gün daha geç gelse sevgililer günü doğacaktı ...yok yok zeka konusunda öyle düşünme zekidir sadece karşısındakine çabuk inanır güvenir

kızımında 11 şubat 3 gün daha geç gelse sevgililer günü doğacaktı ...yok yok zeka konusunda öyle düşünme zekidir sadece karşısındakine çabuk inanır güvenir

Ben hemen güvenmem. .
Çok mesafeliyim.. hep bi sınırım vardır ikili yahut çoklu iliskilerim de..
Ama sevdimmi tam seviyorum çok değer veriyorum.. bir de kinci değilim hemen affederim. .

Senin burcun ne.?

kızlar çok acıktım çikolata kırizini atlattımda şimdi 1 kase yoğurt koydum yiyorum kötümü yaptım acep fikri olan
Yoğurt ayran bişey yapmaz canım sindirim sistemine de iyi gelir.Bi parça pul biber atarsan yağ yakımını da hızlandırır.Ben bu ara her şeye acı pul biber atıyorum

bak bende ki burçlar evdeki eşim yengeç. .ben yengeç. ..büyük oğlum yengeç. ... kızım kova..diğer oğlum aslan.. diğer oğlum..koç. ..diğeri yay.... evde anlaşamadığımız burç .3 yengeç birbirimizle didişiyoruz

malipina transfermi oldun.
Hadi hayırlısı bakalım.
Ay kaptım valla yenacığım.

Burda hep sizinle
Takımda da bizimle inşallah.

Seviyorum bu topiği bonus çakıl ve şimdi malipina ile 90 lardan üç sağlam çıtır adayımız var

Birbirimize destekle hedefe koşarak varıcaz inşallah

Ben hemen güvenmem. .
Çok mesafeliyim.. hep bi sınırım vardır ikili yahut çoklu iliskilerim de..
Ama sevdimmi tam seviyorum çok değer veriyorum.. bir de kinci değilim hemen affederim. .

Senin burcun ne.?
Ben de senin gibiyim .çok soğuk ve mesafeli buluyolar.İnsanlara alışmam zaman alıyo.

malipina transfermi oldun.
Hadi hayırlısı bakalım.
Ay kaptım valla yenacığım.

Burda hep sizinle
Takımda da bizimle inşallah.

Seviyorum bu topiği bonus çakıl ve şimdi malipina ile 90 lardan üç sağlam çıtır adayımız var

Birbirimize destekle hedefe koşarak varıcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…