Eşim 7 şubat 58 doğumlu
Ben 15 kasım 64
kızlar çok acıktım çikolata kırizini atlattımda şimdi 1 kase yoğurt koydum yiyorum kötümü yaptım acep fikri olan
Ee çok yokmuş. Bizim de 4 yaş var..
Sen boyda yakalayınca ben yaş fazla sandiydim :)
Demek enişte de ben gibi kova..
Iyidir kovalar :)
4 Şubat doğum günüm.aaaa yenacım benim kızım da kova burcu kova burcu kadını çok zeki ve çok çalışkan olur
4 Şubat doğum günüm.
Çalışkanım evet ama zeki olduğum konusun da şüphelerim var.
Bütün mucitler kovalardan çıkar.Şüphen olmasın zekilik konusunda :)
kızımında 11 şubat 3 gün daha geç gelse sevgililer günü doğacaktı ...yok yok zeka konusunda öyle düşünme zekidir sadece karşısındakine çabuk inanır güvenir
Yoğurt ayran bişey yapmaz canım sindirim sistemine de iyi gelir.Bi parça pul biber atarsan yağ yakımını da hızlandırır.Ben bu ara her şeye acı pul biber atıyorumkızlar çok acıktım çikolata kırizini atlattımda şimdi 1 kase yoğurt koydum yiyorum kötümü yaptım acep fikri olan
Onun için ben senin doğum gününü unutmuyorumEe çok yokmuş. Bizim de 4 yaş var..
Sen boyda yakalayınca ben yaş fazla sandiydim :)
Demek enişte de ben gibi kova..
Iyidir kovalar :)
Ay kaptım valla yenacığım.
Ben de senin gibiyim .çok soğuk ve mesafeli buluyolar.İnsanlara alışmam zaman alıyo.Ben hemen güvenmem. .
Çok mesafeliyim.. hep bi sınırım vardır ikili yahut çoklu iliskilerim de..
Ama sevdimmi tam seviyorum çok değer veriyorum.. bir de kinci değilim hemen affederim. .
Senin burcun ne.?
Ay kaptım valla yenacığım.
Nereye kızzz :))senin için özel planlarım var sakın yaban ellere gitmeYok canım transfer olmadım :) sohbet ediyorum sadece.Buraya alıştım ben :)
Kız sen zTen burda da devamYok canım transfer olmadım :) sohbet ediyorum sadece.Buraya alıştım ben :)
Nereye kızzz :))senin için özel planlarım var sakın yaban ellere gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?