- 28 Eylül 2015
- 5.437
- 15.319
- 248
Yuvarlak yatakta hic rahat yatilmiyor demedi demeyin en azindan gittiginiz tatilde oyle yatakli bi odada bikac gun uyuyun sonra karar verin
Aynen ben 4 seans pesin odedim gitme zorunlulugum olsun diye hic aramadilar gelmedin gitmedin aramadin diye haftaya sonamiiiiiinnnnnnn
kilo vermemiş olsaydım pazartesi diyetisyen randevumu iptal edecektim
hoş burası diyetisyen daha cok motive ediyor
sen ne zaman gidicen.? vermişmiydi tarih.. Aralık değilmiydi sahi..
Kasimdaydi...ocakta gidicem inş
Aynen ben 4 seans pesin odedim gitme zorunlulugum olsun diye hic aramadilar gelmedin gitmedin aramadin diye haftaya son
Hayırlı cumalar
cakil80 geçmiş olsun
Bu hafta spor yok benim anca belim toparladı
Tartı ne der bilmiyorum artı yok ama :)
Demiri damardan aldığımdan mıdır bilmem bir ay içinde üçüncü regl durumu aslında tam da denemez ama işte
Yuvarlak yatak görüntü olarak iyide insanın başı döner döne döne yatarsiniz sabaha kadar tam tur
Bonusa koş heryere gitmeyerek işi çözüyor baya çözüm odaklı gördüm seniEtiketten hatirladimcakil80 gecmis olsun canim.
Yemege gitmek zorundamisin? Zaten cok sorun ediyodun kiyafet falan bide boyle rahatsiz olunca gitmesenmi acaba?
Bonusa koş heryere gitmeyerek işi çözüyor baya çözüm odaklı gördüm senibu sene tüm törenlere katilicaksin okuldaki anladın sen onu
Gecen yildan mimlisin Bonuscan ayni Siminin durumu heheheheKizin gozu rahatsiz burda taammi :))
Ne toreniymis hem
Yirim seni ayrıntı vermiycem sen anladın onuKizin gozu rahatsiz burda taammi :))
Ne toreniymis hem
Gecen yildan mimlisin Bonuscan ayni Siminin durumu hehehehe
Çok fenasin :))))Yirim seni ayrıntı vermiycem sen anladın onuşu imojide şurada dursun başlaman baabinda
bari diyetisyen bize karışsa
Gunluk 2 kere ariyorum bi turlu ulasamadim vakitsizlikten gidemedim de :) sorucamO vakit arayip ilgizligi sor bakalim ne diycekler
Çok fenasin :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?