Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar evdeyim yatıyorum bugün işe gitmiycem geçenlerde epey oldu 2 ayı geçti hani bir avm düşüp kuyruk sokumumu incitmiştim bayağıda fazla sürmüştü ağrısı ....

Dün yine düştüm aynı ayakkabıyla busefer bir villada anterde ayağım kaydı merdivenlerden aşağı kıcımın üzerine fena düştüm bir öncekinden kötü oldu bu sefer 2 ayda geçicekmi bilmiyorum dr. Görüştüm etkili bir tedavisi yokmuş mağlesef

Yuvarlak yatak için büyük yatakodası lazım işim gereği bir çok eski Yeni ev görüyorum tavan ışıklısından başucu ışıklandırmalarına kadarhepsini gördüm ama sevmedim. giyinme odası gibi bölümlü yatak odaları güzel, birde alçak yataklar güzel! bende yeni yatak baza aldım fakat istikbalin kampanyalı bir ürünü vardı bazasına eşyada konulabilen klasik onu aldım fiyat uygunluğu vardı

Ben de gelebilir miyim

Hadi hazır soğutmadan gel

Aa çok üzüldüm canım. Geçmiş olsun..
Ne önerdi Dr. ?

yiyemezsin
Senin miden küçüldü hazmetmezki

Ama beyin obez hala..

Evet pissy e bende bakıyorum netten pek giyim ayakabı almayı sevmiyorum ama deniycem Birgün pissy i biley bulamıyorum çünkü yarın Pazara gidecektim fakat dolaşanilirmiyim bilmiyorum.....

Bölümlü yatak odası benim de favorim.
Bir de ebeveyn banyolu isterdim. .

Hadi hazır soğutmadan gel

Aa çok üzüldüm canım. Geçmiş olsun..
Ne önerdi Dr. ?

Ama beyin obez hala..
Ben bir film çekineyim dedim bunun filimi özelmiş heryer çekmiyormuş birde filimde bazenbellide olmuyormuş temografi çekinmem lazım mış kardeşim gerek Yok abla dedi kırık varsa amelyat olsan dahi tam iyileşme kaynama olmuyor o bölgede dedi kardeşimin dalı hemde kardeşim omurilikte uzman ikinci kez aynı yere darbe almam kötü oldu

Şimdilik günde 4 tane Parol
Kas kremleri ve buz uyguluycam

Geçmiş olsun adaşım Allah acil şifalar versin

Gecen yildan mimlisin Bonuscan ayni Siminin durumu hehehehe

simeranya7 adimiz cikmis senin mimin neyeydi :))

Sahi neymis benim mimim
baharnaz hatun ben zaten geçen sene Agustos’dan beri 10 kilo verdim ya yaw

artik vermiycekmişim enişte adayınız zayıflarsan boşarım kız seni diyo
yaw he he

benim bel yine tuttu işe gidemedim dr dayım
bugün az çen çen yapabilirim sizinle
üzledim nan sizi

Geçmiş olsun o ağrı feci bişey. Ben de buzda düşmüştüm, tam o söylediğin bölge 2 sene ağrıdı, doktora gidince de bişey çıkmadı..
Sana da geçmiş olsun simi.. Erkeklerden nefret ediyorum artık, çoğu aynı... İyisi vardır tabi de samanlıkta iğne aramak gibidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…