- 28 Eylül 2015
- 5.437
- 15.318
- 248
Cook haklisin herkes karisiyoda bi de o karissa bu is çözülecek gibi geliyo :))))
yiyemezsinOnlar aramadan sen git..
Bahar yirim seni.
Ben de gelebilir miyim
Kızlar evdeyim yatıyorum bugün işe gitmiycem geçenlerde epey oldu 2 ayı geçti hani bir avm düşüp kuyruk sokumumu incitmiştim bayağıda fazla sürmüştü ağrısı ....
Dün yine düştüm aynı ayakkabıyla busefer bir villada anterde ayağım kaydı merdivenlerden aşağı kıcımın üzerine fena düştüm bir öncekinden kötü oldu bu sefer 2 ayda geçicekmi bilmiyorum dr. Görüştüm etkili bir tedavisi yokmuş mağlesef
yiyemezsin
Senin miden küçüldü hazmetmezki
Evet pissy e bende bakıyorum netten pek giyim ayakabı almayı sevmiyorum ama deniycem Birgün pissy i biley bulamıyorum çünkü yarın Pazara gidecektim fakat dolaşanilirmiyim bilmiyorum.....Pissyline diye izmirde bir mağaza var,online satiş da yapiyor, guzel urunleri var ama pahali,ben almadim hiç,takip ediyorum ama.
Evet canim, bugün hayvansal gıda tüketmemeye dikkat ediyorum.
Hayırlı olsun,gule gule otur içinde bonuscum
Menun guzel. Karnabaharli yumurtayi ben çok begendim artık sık sık yaparim, sağol.
Yuvarlak yatak için büyük yatakodası lazım işim gereği bir çok eski Yeni ev görüyorum tavan ışıklısından başucu ışıklandırmalarına kadarhepsini gördüm ama sevmedim. giyinme odası gibi bölümlü yatak odaları güzel, birde alçak yataklar güzel! bende yeni yatak baza aldım fakat istikbalin kampanyalı bir ürünü vardı bazasına eşyada konulabilen klasik onbolu aldım fiyat uygunluğu vardı
Ben bir film çekineyim dedim bunun filimi özelmiş heryer çekmiyormuş birde filimde bazenbellide olmuyormuş temografi çekinmem lazım mış kardeşim gerek Yok abla dedi kırık varsa amelyat olsan dahi tam iyileşme kaynama olmuyor o bölgede dedi kardeşimin dalı hemde kardeşim omurilikte uzman ikinci kez aynı yere darbe almam kötü olduHadi hazır soğutmadan gel
Aa çok üzüldüm canım. Geçmiş olsun..
Ne önerdi Dr. ?
Ama beyin obez hala..
Geçmiş olsun adaşım Allah acil şifalar versinKızlar evdeyim yatıyorum bugün işe gitmiycem geçenlerde epey oldu 2 ayı geçti hani bir avm düşüp kuyruk sokumumu incitmiştim bayağıda fazla sürmüştü ağrısı ....
Dün yine düştüm aynı ayakkabıyla busefer bir villada anterde ayağım kaydı merdivenlerden aşağı kıcımın üzerine fena düştüm bir öncekinden kötü oldu bu sefer 2 ayda geçicekmi bilmiyorum dr. Görüştüm etkili bir tedavisi yokmuş mağlesef
Gecen yildan mimlisin Bonuscan ayni Siminin durumu hehehehe
simeranya7 adimiz cikmis senin mimin neyeydi :))
Geçmiş olsun o ağrı feci bişey. Ben de buzda düşmüştüm, tam o söylediğin bölge 2 sene ağrıdı, doktora gidince de bişey çıkmadı..Kızlar evdeyim yatıyorum bugün işe gitmiycem geçenlerde epey oldu 2 ayı geçti hani bir avm düşüp kuyruk sokumumu incitmiştim bayağıda fazla sürmüştü ağrısı ....
Sana da geçmiş olsun simi.. Erkeklerden nefret ediyorum artık, çoğu aynı... İyisi vardır tabi de samanlıkta iğne aramak gibidir..Sahi neymis benim mimim
baharnaz hatun ben zaten geçen sene Agustos’dan beri 10 kilo verdim ya yaw
artik vermiycekmişim enişte adayınız zayıflarsan boşarım kız seni diyo
yaw he he
benim bel yine tuttu işe gidemedim dr dayım
bugün az çen çen yapabilirim sizinle
üzledim nan sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?