Kizinin
Vucudunda birseyler cikmis dedin ya
Canim benim şakasina takildim sana,senin iyi bir insan olduğundan mütevellit iyide bir gorümce olduğunu duşünüyorum. Şu bir gerçek her yeni nesil daha bir prens ve prenses kivaminda geliyor. İnsanoğlu kolaya alişinca zorluğu istemiyor. Birde herkesin yasanmisliklari,karakteri farkli oluyor. İnsanlari ,çok buyuk yanlişi olmadiği sürece olduğu gibi kabul etmek gerekir. İnsan ilişkilerinde empati yapmak,bardağin dolu tarafinida gormek gerekir. Surekli didişmek,kusur aramak,ofkelenmek kisinin kendisini yorar. O yuzden surekli olumlama yapmak faydali oluyor kanaatimce.:)) Bunlarda bir büyüğünün tecrubelerinden sana nasihatler:))
Yaşlilarimizin kendisine bakmasini ben de çok doğru bulurum,zira insan yükü ağirdir,elden eteğe düşünce herkes için zor olur. Benim kilo vermeyi istememdeki en büyük nedenlerden biri de yaşlaninca kilolarimin beni sagliksiz yapip birilerine muhtac etmesidir. Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin,evlada bile. Üc gün yatak dördüncü gün toprak demis atalarimiz.
Annene ve diger tüm hastalarimiza Rabbim şifa versin. Gençlerimize vicdanli olmayi nasip etsin.
Seni seviyorum görümcek.
Kaç yaşındasın ki merak ettim:)))Canim benim şakasina takildim sana,senin iyi bir insan olduğundan mütevellit iyide bir gorümce olduğunu duşünüyorum. Şu bir gerçek her yeni nesil daha bir prens ve prenses kivaminda geliyor. İnsanoğlu kolaya alişinca zorluğu istemiyor. Birde herkesin yasanmisliklari,karakteri farkli oluyor. İnsanlari ,çok buyuk yanlişi olmadiği sürece olduğu gibi kabul etmek gerekir. İnsan ilişkilerinde empati yapmak,bardağin dolu tarafinida gormek gerekir. Surekli didişmek,kusur aramak,ofkelenmek kisinin kendisini yorar. O yuzden surekli olumlama yapmak faydali oluyor kanaatimce.:)) Bunlarda bir büyüğünün tecrubelerinden sana nasihatler:))
Yaşlilarimizin kendisine bakmasini ben de çok doğru bulurum,zira insan yükü ağirdir,elden eteğe düşünce herkes için zor olur. Benim kilo vermeyi istememdeki en büyük nedenlerden biri de yaşlaninca kilolarimin beni sagliksiz yapip birilerine muhtac etmesidir. Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin,evlada bile. Üc gün yatak dördüncü gün toprak demis atalarimiz.
Annene ve diger tüm hastalarimiza Rabbim şifa versin. Gençlerimize vicdanli olmayi nasip etsin.
Seni seviyorum görümcek.
geçmiş olsun canımbi umut geçer diye bekliyom işte kuzum sağolasın
canımm çok mutlu oldum iyimmNasılsın güzel kadın. .
Evet iste canım bulunsun evde..
Zeytinyağı da bekletilir 40 gün sanırım ışık görmeyecek yerde tam emin değilim ama...
Bilmiyorumki alerjik gibi sanki minik minik sivilce gibi.
Cicek falan degil. Elleri falan temiz.
Ayni zamanda oksurugu var 3 gundur hafif basi sicak oluyor.
Daha oncede yuzunde biseyler cikmisti.
Jel vermisti dr ondan kullanayim bugun artarsa yarin gideyim
çevrene de duyur canım. birilerinde vardır maya. sana verirler. maya edindikten sonra mayalaması çok kolay.kızlar bana da haber verin mayalarken bende hazırlık yapıp ben de mayalıyım daha doğrusu bana da öğretin
nerde gülüm burda kimse kimseye su vermez varsa elin kaşı başını derler o hesapçevrene de duyur canım. birilerinde vardır maya. sana verirler. maya edindikten sonra mayalaması çok kolay.
vallah görmedim canım bir bakarım okIyi aksamlar
Arzuzuzuuu kolay bulursun diye dusunuyorum canim mayayi.
En yakin aktara sor yoksa bakirkoye bi gidip gelirsin :)
Seni kac kere etiketledim 7.takimda ula hic birinimi okumadin.
Bildirimlerine bakmadinmi?
Takima davet ettik seni bi gel bak aklina yatar belki diye.
Eki Görüntüle 2098599
kızlar spor puanlarını kontrol edebilirmiyiz?
HİPERSTARLAR
@Nevreste
@nehirnil111
@malipina
@Whiteblacklife
@Ytmz
SÜPERSTARLAR
Antepia27
@ecemavi
@Portakal Sulu Ordek
@ada81
@Floweroflife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?