Nedir bu gelinlerin gorumceklerden çektigi.
Haksızlık yani ikiye bir..
Sifa olsun kolestorolun yukseymiydi bak oyle birsey hatirlar gibi oldum
Kolesterol degilde baharcim karaciger yaglanmasi var.
Ablam spora gitti duyguyuda goturdu yaninda.
Gelince elifi bi dr goturcem biseyler cikmis degisik yerlerinde.
Zaten hasta dunden beri kotu degil ama iyide degil.
YENA ust bacak olcunu yazarmisin bana?
Ablam duzenli yapiyor biliyosun biraz kafaya takmis bu ara.
Söylendim bende 58 kilo bi insan neyi kafaya takabilir diye
20 kiloyu verirken boyle zorlanmiyodum diyo.
Interaktif diyete katildi son kilolarini vericek
arada ben de yaparım.çok güzel geliyo.vücudu da toparlıyoSifa olsun kolestorolun yukseymiydi bak oyle birsey hatirlar gibi oldum
@frida yapardi bunu
Evde hep bulunduruyorum yaniga da iyi geliyor kulagi duymamistim bak ogrendim ev yapimi olani ne kadar saklariz evde Yena
Sifa olsun kolestorolun yukseymiydi bak oyle birsey hatirlar gibi oldum
@frida yapardi bunu
Evde hep bulunduruyorum yaniga da iyi geliyor kulagi duymamistim bak ogrendim ev yapimi olani ne kadar saklariz evde Yena
Şimdi olctüm 56 cm.
Yalnız benim bacaklar öylesine yumuşakki
Ablan kas yapmış kesin. Das gibidir o..
Hanarat hatun iş başinda. Yap tabii,mis gibi yersiniz,keşke buralarda da oyle gideceğimiz bir köy olsa, değil köy sütçü bulamiyorum burda. Emekli olunca köy gibi yerde yaşamak isterim. Ama neeerde,çocuklar nerde biz orda oluruz heralde.Dün gittiğimiz köyden koy peyniri ve süt aldım ikisi de çok lezzetli ..
Sütun bir yığın kaymagi oldu ..
Burda aldığım sütte çok iyi ama bu daha iyi..
Tereyağ yapıciim kaymagi :)
Ah canim ya buralarda oyle. Artik kimsenin kimseyi gorduğü yok. İnsanlari suçlamak için soylemiyorum ben kendim de oyleyim. Niyeyse kalabaliktan sikıldım,az olsun öz olsun istiyorum,kafa gotürmüyor artikyok kuzum komşular selam vermekten acizler o kadar yabaniler
Kaynanam kendi yapıyo kantaron yağını.sanırım zeytin yağının içine doldurarak yapıyo tam bilmiyorum.kesiklere yaralara da çok iyi geliyo hemen iyileştiriyo.bi dahaki geldiğinde istiyim de getirsin bana .her derde devaymış zaten
Bende de kantaron çiçeği var,nasil yapildiğini oğreneyim birde çok iyi bir yağ bulayim yapacağim. 40 bekletme işi uzunmuş. Beklerken yağini alip kullanayim bari. Alinacaklar listeme ekledim. Bildiğiniz bir marka varsa onu alayim:)Nasılsın güzel kadın. .
Evet iste canım bulunsun evde..
Zeytinyağı da bekletilir 40 gün sanırım ışık görmeyecek yerde tam emin değilim ama...
Canımsın
Çok kalacak misınız oralarda malipina.komşular Türk kuzum.yabancı olsalar keşke onlar daha içten yeminle.eski işyerimden 4 5 arkadaşım var sadece onlarla görüşüyorum.bi de eşimin kuzenleri var onlarla görüşüyoz
He valla. Senin gorümceler nasıldır. Bende de iki tane var. Kavgamiz gurultümüz olmadi şimdiye dek,geçinip gidiyoruz,seviyeli seviyeli:))Nedir bu gelinlerin gorumceklerden çektigi.
Haksızlık yani ikiye bir..
Hadi oyle olsun:)) Biz gelini dinleyene kadar senin yanindayiz:))Ni ilikisi vir yiii biz inin iyiligi icin kinisiyirizbulmus bizim gibi gorumce annem gibi kv neye ses edicek daha
İnternet uzerinden mi oluyor bu diyet, faydasi oluyor mu ki,denemek lazim. Ablanda guzel kilo vermiş maşallahAblam spora gitti duyguyuda goturdu yaninda.
Gelince elifi bi dr goturcem biseyler cikmis degisik yerlerinde.
Zaten hasta dunden beri kotu degil ama iyide degil.
YENA ust bacak olcunu yazarmisin bana?
Ablam duzenli yapiyor biliyosun biraz kafaya takmis bu ara.
Söylendim bende 58 kilo bi insan neyi kafaya takabilir diye
20 kiloyu verirken boyle zorlanmiyodum diyo.
Interaktif diyete katildi son kilolarini vericek
Bizde evden zor çıkarız ya hatta montu ayakkabıyı asansörde giyerim genellikle onugiydir oburunu hazırla derken:)Cumartesi gunu misafirim vardi unutmusum.
Yabanci degil gorumcemlerdi ama unutmak nedir allasen
Eşim demese aksama kadar yayilcaktik cocuklarla
Hallettim sukur zaten gec geldiler bosta gelmezler hic
Pazar gunude erkenden yine gorumcemle kv ye kahvaltiya gittik.
Erken dedigimde 10 he bizim hazirlanmamiz uzun suruyor biraz
Kiyafetini begenmeyen, çorabini begenmeyen, sacini toplatmayan derken
Tüm gün ordaydım cikarken oglanla bi pazara girdik digerleri eve gitti yurumus olduk bizde.
Gelince yemekti vs girmeye firsatim olmadi.
Alabaş aldım yine daha oncede denedim begendim tavsiye ederim sizede hafif bir tadı var. Light turp gibi bisey.
Eki Görüntüle 2098474
Geçmiş olsun canım.Geçmiş olsun canim. Neden oldu,çok spor yapmaktan mı? Benim de kol ve bacağimda geçmeyen ağrilar var, durduk yere ağrimiyor ama ters birşey yaptiğimda beni hoplatiyor. Doktora gidecegim ins
Ohh iyi olmuş bende sabah kahvaltıya çağırdım zorla:)) gittiler ve bennn patates ten bırekten falan yemedim aferin bana yemin etmesem oooooo hepsini yemiştimTam maliye yazarken ablam aradi 20 dk konustuk arada dedimki gel kahvaltiya yok dedi.
En son bi giybet kalmisti tam onu edecekken dediki üf tamm be geliyorum :))
Sorsan giybetten haz etmiyoruz
Yabanci degil anamin gelinin giybeti
Nasıl yapıyorsun kızz kolay mı yapmakDün gittiğimiz köyden koy peyniri ve süt aldım ikisi de çok lezzetli ..
Sütun bir yığın kaymagi oldu ..
Burda aldığım sütte çok iyi ama bu daha iyi..
Tereyağ yapıciim kaymagi :)
yok kuzum bunlar bi acaip yabani gibiler kendi aralarında çok iyiler de ben bi selam sabah versem almazlar.dağdan inmiş gibi gecenin saat 1inde 2sinde paldır küldür ses yaparlar çivi çakarlar.zaten ben bilerek muhattap olmuyorum birbirlerine gecenin bi yarısı oturmaya gidiyolar alacaklı gibi kapılarını çalıyolar.ben sevmem öyle şeyleri ters geliyo bana.Hanarat hatun iş başinda. Yap tabii,mis gibi yersiniz,keşke buralarda da oyle gideceğimiz bir köy olsa, değil köy sütçü bulamiyorum burda. Emekli olunca köy gibi yerde yaşamak isterim. Ama neeerde,çocuklar nerde biz orda oluruz heralde.
Ah canim ya buralarda oyle. Artik kimsenin kimseyi gorduğü yok. İnsanlari suçlamak için soylemiyorum ben kendim de oyleyim. Niyeyse kalabaliktan sikıldım,az olsun öz olsun istiyorum,kafa gotürmüyor artik
Bende de kantaron çiçeği var,nasil yapildiğini oğreneyim birde çok iyi bir yağ bulayim yapacağim. 40 bekletme işi uzunmuş. Beklerken yağini alip kullanayim bari. Alinacaklar listeme ekledim. Bildiğiniz bir marka varsa onu alayim:)
Canımsınbana bir yürüyüş müziği oner
Çok kalacak misınız oralarda malipina.
He valla. Senin gorümceler nasıldır. Bende de iki tane var. Kavgamiz gurultümüz olmadi şimdiye dek,geçinip gidiyoruz,seviyeli seviyeli:))
Hadi oyle olsun:)) Biz gelini dinleyene kadar senin yanindayiz:))
İnternet uzerinden mi oluyor bu diyet, faydasi oluyor mu ki,denemek lazim. Ablanda guzel kilo vermiş maşallah
Kolesterol degilde baharcim karaciger yaglanmasi var.
Olsun sen yinede dikkat et bende kolestorel yok ama masallah karacigerimde yağ cok sen son bi karaciger usg si yaptirdinmi kilo verdikten sonra merak ettim. Normale dondumu?Ameliyattan sonra yükseldi kolestrolum protein ağırlıklı beslendigim için sanırım.
220 idi son tahlilde.
Dr. Önemli değil dedi.
Şimdi olctüm 56 cm.
Yalnız benim bacaklar öylesine yumuşakki
Ablan kas yapmış kesin. Das gibidir o..
Benimki 2 yili gecti adanadan hazirlanip gelmisti napsam acaba2 sene diye biliyorum. Bir ara arayıp sorarım emin olmak için.
Bugun ankaradan misafirlerim geliyo kizkardesim ve diger kizkardesimin kizi, kuzenler cocuklar epey bi yogun gececek zaman.
Bizim oglan icin cok iyi olcak cok sıkıliyo evde binadan sagolsunlar komsularin cocuklarini cagiriyoz izin veriyolar geliyolar gunduzleri ben sanirim mutfaktan cikamam :))Kolay gelsin bahar ne guzel birlikte olmaniz.
Canim benim şakasina takildim sana,senin iyi bir insan olduğundan mütevellit iyide bir gorümce olduğunu duşünüyorum. Şu bir gerçek her yeni nesil daha bir prens ve prenses kivaminda geliyor. İnsanoğlu kolaya alişinca zorluğu istemiyor. Birde herkesin yasanmisliklari,karakteri farkli oluyor. İnsanlari ,çok buyuk yanlişi olmadiği sürece olduğu gibi kabul etmek gerekir. İnsan ilişkilerinde empati yapmak,bardağin dolu tarafinida gormek gerekir. Surekli didişmek,kusur aramak,ofkelenmek kisinin kendisini yorar. O yuzden surekli olumlama yapmak faydali oluyor kanaatimce.:)) Bunlarda bir büyüğünün tecrubelerinden sana nasihatler:))hergaf abla dinle bakalim gelini :)
Tek kelime sikayet duyamazsin ki :))
Karisan yok bunaltan yok neye sikayet edicek etmesin zaten.
Iyidir zaten severiz hepimiz saygilidirda.
Kardesimden cok onu tutariz bizimkinin huysuzlugunu bildigimiz icin.
Kendi annesinden cok annem ilgileniyor hamile sıkıntısı var diye.
Ama annemde iyi degil dizleri cok kotu.
Sorun şu ki bunlarda bi prenseslik var
Herkesin yaptigini bunlar yapamazlar.
Alismamislar heralde ama buda bizi baglamaz.
Bende hamilelik gecirdim hele 3.de eşim dahil kimseye nazim gecmedi.
Kendiliginden dusunmeyene ben tenezzul edip demem zaten.
Ama cok zorlandim bide ramazandi sicak gunler cesitli yemek bekleniyodu.
Pisirdigimi yiyemiyodum.
Bende tiksiniyodum kusuyodum agzima tulbent sarip kizin altini degisiyodum.
Biri gelsin yapsin diye beklemiyodum.
Eşi elinden geleni yapiyorsa, is guc yemek beklemiyorsa, annem dizi agriya agriya toruna yemek yedirmeye gidiyosa biraz yüklenmek olmuyomu bu?
Prenseslikten kastım bu.
Anlatabildim insallah.
Calisan herkesin kocası evde iş yapmiyor.
Oda zor gunlerden geciyor biliyorum hic kolay degildir surekli kusmak.
Ama onunki gecici bisey.
Anneminki gecmeyecek.
Ona bisey olsa kim bakicak?
Hep diyorum once kendini dusun diye.
Annemin boyle zorlanmasina uzuluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?