Bence ilk secenek :))Bugün kitliktan çikmişcasina yiyorum, hayr olsun ins. Yarın diyete basliyacam mesajindan dolayi mi acaba. Ya da dünkü stresimizden dolayi mi anlamadim
Beynim kabullenmiyor demek ki. Ne yapsamda kandirsam:)Bence ilk secenek :))
öyleyim di miPek bi minnoşsun fulya bu aralar
hergafcım yasemin soysalın kitaplarını tavsiye ederim. geçenlerde yazmıştım. çok faydasını görürsünBeynim kabullenmiyor demek ki. Ne yapsamda kandirsam:)
Aidin Salihin gercek tip kitabi ilgimi cekiyor şu siralar,senin dedigin kitabida arastirayim,aslinda bildigimiz seyler ama uygulamakta sorun yasiyoruzöyleyim di miEki Görüntüle 2231965
hergafcım yasemin soysalın kitaplarını tavsiye ederim. geçenlerde yazmıştım. çok faydasını görürsün
Aidin Salihin gerçek tıp kitabı var bende. yasemin soysalın kitabı yeme içmeyle ilgili değil. işin psikolojik yönüyle ilgili. çok etkili.Aidin Salihin gercek tip kitabi ilgimi cekiyor şu siralar,senin dedigin kitabida arastirayim,aslinda bildigimiz seyler ama uygulamakta sorun yasiyoruz
Hımm,tamam arastirayim ,bizim yemelerimiz psikolojik zaten,her türlü duygu durumu yemeye itiyor bizi,kaciş noktamiz yemekAidin Salihin gerçek tıp kitabı var bende. yasemin soysalın kitabı yeme içmeyle ilgili değil. işin psikolojik yönüyle ilgili. çok etkili.
evet işin psikolojik yönünü halletmeden olmuyor. yoksa mesela ben nasıl beslenmem gerektiğini biliyorum. ama yapamadım bugüne kadar.Hımm,tamam arastirayim ,bizim yemelerimiz psikolojik zaten,her türlü duygu durumu yemeye itiyor bizi,kaciş noktamiz yemek
Tebrik ediyorum, 90 lar,1.-2.-3. cikarmis ne güzel. Biraz hirsli biri olsam takimlara ben de girerdim ama bende yok malesef:)Mefkurem kilo veremeyince takim 1.oldu
Sizden biride artıydıMefkurem kilo veremeyince takim 1.oldu
Hayırlı olsun canımActık eczaneyi canim,dünde ilk nobetimizi gerceklestirdik,cok yorulduk. Tatil boyunca ordaydim. Yavaş,yavas eksiklerde tamamlanacak ins
Bonus bizi diskoya götürsün sende bize tabak hazırla hasibeoha ne güzel tabaklar öyle allahım hasibenin çocukları uslu dursun hiç şarjı bitmesin amin
Gelsin menü
Kahvaltı 11.30
1 kızartılmış yumurta
Yarım dilim ekmek
Roka ve tere
Yeşilçay
Öğle sonu 15.00
1 kase mercimek çorbası
1 lahana sarması
1 kase yoğurt
Akşam 18.00
1 kase sütlü dövme çorbası
3 ceviz
1 mandalina (yeme faslimiz kapanmistir)
Su 3 lt olmuştur
Bu hepimizde olur cnm yarin baslicam deyince o gun asiri yenir :) bugun ne yediysen bitti gittiBeynim kabullenmiyor demek ki. Ne yapsamda kandirsam:)
Isin icine girince hirs otomatikman geliyor cnm :) )Tebrik ediyorum, 90 lar,1.-2.-3. cikarmis ne güzel. Biraz hirsli biri olsam takimlara ben de girerdim ama bende yok malesef:)
Çok şükür canım yarın okullu olucaz kısmetse senin izin bittimi gezdirebildinmi kuzularıni tatildeNaapon hemşo
Bebeler iyilestimi?
Hayırlı olsun canım senin kız eczacımıActık eczaneyi canim,dünde ilk nobetimizi gerceklestirdik,cok yorulduk. Tatil boyunca ordaydim. Yavaş,yavas eksiklerde tamamlanacak ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?