Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

öyleyim di mi Eki Görüntüle 2231965
hergafcım yasemin soysalın kitaplarını tavsiye ederim. geçenlerde yazmıştım. çok faydasını görürsün
Aidin Salihin gercek tip kitabi ilgimi cekiyor şu siralar,senin dedigin kitabida arastirayim,aslinda bildigimiz seyler ama uygulamakta sorun yasiyoruz

Aidin Salihin gercek tip kitabi ilgimi cekiyor şu siralar,senin dedigin kitabida arastirayim,aslinda bildigimiz seyler ama uygulamakta sorun yasiyoruz
Aidin Salihin gerçek tıp kitabı var bende. yasemin soysalın kitabı yeme içmeyle ilgili değil. işin psikolojik yönüyle ilgili. çok etkili.

Aidin Salihin gerçek tıp kitabı var bende. yasemin soysalın kitabı yeme içmeyle ilgili değil. işin psikolojik yönüyle ilgili. çok etkili.
Hımm,tamam arastirayim ,bizim yemelerimiz psikolojik zaten,her türlü duygu durumu yemeye itiyor bizi,kaciş noktamiz yemek

Hımm,tamam arastirayim ,bizim yemelerimiz psikolojik zaten,her türlü duygu durumu yemeye itiyor bizi,kaciş noktamiz yemek
evet işin psikolojik yönünü halletmeden olmuyor. yoksa mesela ben nasıl beslenmem gerektiğini biliyorum. ama yapamadım bugüne kadar.

Arada 3 hurma 5 çiğ badem yedim
Akşam 2 enginar 1 bardak ayran içtim

Actık eczaneyi canim,dünde ilk nobetimizi gerceklestirdik,cok yorulduk. Tatil boyunca ordaydim. Yavaş,yavas eksiklerde tamamlanacak ins
Hayırlı olsun canım

Bonus bizi diskoya götürsün sende bize tabak hazırla hasibe oha ne güzel tabaklar öyle allahım hasibenin çocukları uslu dursun hiç şarjı bitmesin amin

Sütlü çorba pirinçli mısırlı her türlü

Naapon hemşo
Bebeler iyilestimi?
Çok şükür canım yarın okullu olucaz kısmetse senin izin bittimi gezdirebildinmi kuzularıni tatilde
Actık eczaneyi canim,dünde ilk nobetimizi gerceklestirdik,cok yorulduk. Tatil boyunca ordaydim. Yavaş,yavas eksiklerde tamamlanacak ins
Hayırlı olsun canım senin kız eczacımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…