vavvvv ne guzel ama ben boyle yemın edemıyorum malesefeyvahedigeldismile
selam hanımlar,
umarım tartıda yüzünüz gülmüştür...
Tebessüm77:canımcım başladım sayılır.bir krem ve şampuan verdi cildiyeci.ama tahlil için omuz başımı kazıdılar ya hala çok ağrıyor.anacığım Zalimiden bana sıra kalmadı ki,
Zalimi:valla şekercim yazdığın destanı okudum,okudum,,sonra çıktım sitenin kantininden iki şişe bira aldım,şimdi ancak kendime geldim.hadi hastanedekileri hallettin,ya yavrucuğum benim gibi elliyi 2 sene geçmiş ablanı da düşünsene ,valla oku oku afakanlar bastı...(şaka şaka sakın alınma,ama bira aldığım doğru,böbreklerim çok felaket.birde bunu dene dediler ondan,ama şimdien çift görmeye başladım.mafoldumben
Yena.tursari selam fıstıklrrr ya bunlar bana dokunacağını söylemediler,bu bira baş dönmesi yaparmı,,şimdilik daha da şiştim..
ne olacak bu Türkiyenin hal....içince siyaset yaparlar yaohaoldumsmile
Canım şu an için hedefim 85-90, boyum
1.76, 44-46 bedene razıyım.44 kilo ilk hedef.Ama bu sefer başaracağıma inanıyorum.:lepi:
Günaydın sevgili hanımlar,
Hepinizi çok özledim.Hala tatilim devam ediyor.Pazar günü İstanbul a dönüyorum,inşallah daha sık görüşeceğimiz günler yaklaştı.......
Allaha emanet olun,görüşmek üzere........Hayırlı cumalar.......
slm kızlar nasılsınız bende bugun dıyete basladım daha once dıyet guruplarında 25 kılo verdım ama gerı aldım benı aranıza alabılırmısınız kendı kendıme veremıyorum boyle gurup olmazsa..
canım benim kardeşimden küçüksün bugün oda artık bebek istediğini söyledi ikiniz içinde hayırlısı olsun hemen kalamama gibi bir sorunum var deme dediğim önce kiloların sonrası herşey yoluna girecektir şimdi tıp çok ilerde umutsuz olma yeterki
sonuçlar da geç gelecek bugün.. eyvahedigeldismile
benim birazcık güldü ben de hemen izinden döndüm sırnaşık şey kilo bildirimi yaptım bu hafta boshayallersmile
ben mecbur kaldım.. çok kaçamak yapıyorum.. özellikle dondurmada durduramıyorum kendimi hiçbir şekilde..
aman sorma valla. bu hafta 1.5 vermem gerekecek ki listeme yetişeyim. eyvahedigeldismile
cnm ben daha once cuma gurubundayken her cuma tartıldıktan sonra bakıyodum eger kılo verdıysem kendımı ödüllendirdim bır dondurma veya ufak bı cıkolata gıbı kendımı ödullendırdım ama ben ozaman hersey yedım hersey sucuklu yumurtadan makarnaya kadar sıkma canını sen olur boyle seyler.. onemlı olan bunu sık sık yapmamak
Çok sevindim senin adına,ben pek mutlu değilim,kısacası hiiç değilim..
Ufacık kaçamaklar bile çok acımasız oluyo..
cnm ben zaten gereklı tedavılerı oldum ama 3 aydır dınlenme suresındeyız hatta 4 aydır 25 kılo verdıgımdede olmadı ama ozaman tedavı olmuyodum hayırlısı olsun kardesın ıcınde benım ıcınde
aynen yaa. sen hatırlar mısın bilmem de ben yaptığım arnavut ciğeri pilav resimlerimi falan koyardım buraya neler neler yerdim ama vereceğim çünkü çok yemedim derdim şartlandırırdım. şimdi en ufak şeyde tüh diyorum kaçamak yaptım ve o da acayip şekilde yansıyo
Taktıkça sanki yapışıyo bu meret ağırlık..eyvahedigeldismile
hayırlı cumalar,,,,
yeni gelenler hoş gelmişler,
kızlar dün ben sahiden fena çarpıldım.bugün kalktığımda saat 2 'ye geliyordu.ama ne böbrekler çaıştı,nede metebolizma.,,davul gibiyim.başım agrıyor.agzım da çamur gibi tat var.
Yenacığım, çakırkeyflik hiç de güzel bir şey değil
Beyzusum hayırlısıyla dön.
Dilenci maşallah azmine hayranım.
Tebessüm77 bu hafta olmadı inşallah haftaya
24 olucam temmuzda zaten hamıle kalamama gıbı bı sorun var hayırlısı oılsun bakalım
öncelikle hoşgeldin canım. moral olması açısından yazıyorum sana bende çünki kkda böyle hikayeleri okuyunca mutlu oluyordum ama benim mümkün değil dyordum . evet tam 12 senede kavuştum nazlı kızıma bugün 10. ayımız bitti. 12 sene boyunca çatlatma iğneleri aşılamalar yumurta takiplri izmir balıkesir ayvalık edremit gitmediğm dr almadı 2 kez tüp bebek yok yok olmadı . ama ben birincisinde 4 senelik diğerinde 8 senelik iken hamile kaldım bebeklerimin kalp atışı duyulmadı kürtaj oldum . 11. senede 2. tüp bebeği denedikten 5 ay sonra doğal yolla hamile kaldım hemde 112 kiloda. tabiki sana zayıflama demiyorum elbette önce sağlığın için zayıfla ama yüce allahım olddiğinde herşey bahane canım. yaşadığım için seni çok iyi anlayabiliyorum allah sana ve bütün isteyenlere versin her kızımı kucağıma alışımda dua ediyorum yapamıyacaksın biliyorum ama en büyük etken stres ben artık hayatımı yaşayacağım olmazsa olmasın diyip kafadan attığım anda hamile kaldım
hayırlı cumalar,,,,
yeni gelenler hoş gelmişler,
kızlar dün ben sahiden fena çarpıldım.bugün kalktığımda saat 2 'ye geliyordu.ama ne böbrekler çaıştı,nede metebolizma.,,davul gibiyim.başım agrıyor.agzım da çamur gibi tat var.
Yenacığım, çakırkeyflik hiç de güzel bir şey değil
Beyzusum hayırlısıyla dön.
Dilenci maşallah azmine hayranım.
Tebessüm77 bu hafta olmadı inşallah haftaya
kızlar çok mutluyum çünki kızımı ayakta sallamaya alıştırdım iki gündür 5aydır eve çingene beşiği kurduğumuzdan bahsetmiştim . saatlerce o beşiği salmaktan ölüyordum hiçbiryere gidemiyordum çünki onsuz uyumuyordu artık o salıncak sayesinde depresyona girmek üzereydim . şimdilik kimseye söylemiyorum nazar olmasın diye. çok çektim çünki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?