Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi akşamlar kızlar menümü veriyim bugün tartı da güzel eksi gördüm yarın daha güzelini görürüm insAllah
Şekersiz 1. Gün ben instagramdaki bi diyetisyenin seker orucunu uyguluyorum karatayin ki kadar kati degil bu arada o yuzden gözüm kesti iki ana iki ara olarak bitiricrm gunleri su ana kadar iyiydi

Kahvaltı 10
1 dilim tbe
Domates
Salatalık
Marul
Maydanoz
2 kk beyaz peynir
6 zeytin
Cay

Aralar
1 kase yoğurt
12 kiraz

Bi avuç vişne
1 kupa yeşil çay

Akşam 19
7-8 kaşık bamya yemeği
Bol salata
1 dilim kızarmış cok tahıllı ekmek
4 kaşık yoğurt

Su 2.5 litreyi gecer
Spor yok
basladigini bende gördüm gazan mübarek olsun

slm kızlar

şirinceye gittik bugün. dönüşte yengeme uğradık dayım bahçedeymiş orda oturduk baya. sonra dayının yanına gidin size bir şeyler versin dedi bahçeye gittik. bir saatten fazlada orda oturduk sohbet ettik. geç olunca selçuk merkezi dolaşmadık eve döndük artık başka zamana dedim eşime.

şimdide çocukları uyutup gençler tayfası olarak ksk-bostanlı sahiline gidelim diyoruz biraz kafa dinleyelim diye. abim midye yeriz vs diyor ama ne yaparız bilmiyorum. bu saatte yemek yemek istemem ama midyeyide senede bir buraya gelince yiyorum. artık bir seferlik olsun dicem büyük ihtimalle :KK48:

slm kızlar

şirinceye gittik bugün. dönüşte yengeme uğradık dayım bahçedeymiş orda oturduk baya. sonra dayının yanına gidin size bir şeyler versin dedi bahçeye gittik. bir saatten fazlada orda oturduk sohbet ettik. geç olunca selçuk merkezi dolaşmadık eve döndük artık başka zamana dedim eşime.

şimdide çocukları uyutup gençler tayfası olarak ksk-bostanlı sahiline gidelim diyoruz biraz kafa dinleyelim diye. abim midye yeriz vs diyor ama ne yaparız bilmiyorum. bu saatte yemek yemek istemem ama midyeyide senede bir buraya gelince yiyorum. artık bir seferlik olsun dicem büyük ihtimalle :KK48:

midye de yenir yani :KK66: iyi tatiller canım. Allah içine sindirsin :KK200:

slm kızlar

izmir benim icin cok ozel, çeşme ye balayına gittik. Ekim ayi oldugu icin bomboştu. Ben tabi o zamanlar daha cahil nasil gezdim oralarda :D çeşmede sıkılıp bir gun erkenden ciktik alsancak, karşıyakaya kadar gittik. Kuşadası turu istedik ama sezon sonu yoktu :( birde alacatiya gidebildik. Yine olsa yine gitsem cok baska benim icin (:

İyi geceler hanımlar menümü yazayım kahvaltı: 2 yumurta, 2 kaşık peynirle omlet
Biraz domates, salatalık, 2 lokma simit
ara.bir erik

Öğlen: bir hamburger ekmeğinden tost ve salata.

Ara bir küçük elma

Akşam: bir tabak patates oturtması, bir kase cacık

Akşam malesef geç oldu ....

sabah 10.20
1,5 yumurtadan yeşillikli piyaz
2 kk peynir çeşitleri
1 zeytin
domates salatalık
2 çk şekersiz yabani elma marmelatı
1,5 adet wasa

öğlen 14.15
böğürtlenli cevizli vs ve yüksek proteinli sütle yapılmış yulaf lapası

akşam 19.20
2 köfte
4 kabak mücver (az karabuğday unu var içinde ve tavada az yağda pankek gibi pişirildi)
domates salatalık
3-4 küçük dilim karpuz

yatana kadar 2 lt su
az madensuyu ve karışık bitki çayı içerim.

sabahtan biraz yürüyüş yaptım. çok aç hissettim kendimi yoksa 2 mücver yesem yeterdi de sonra birşeyler yemeyeyim diye yedim. karpuzu da, canım tatlı sulu birşeyler istedi diye yedim.
Başarılı bir gün olmuş ben beğendim özen göstermişsin belli👍🙋‍♀️

Merhaba sevgili hanımlar❤️
Şöyle son sayfalara baktım yeni başlangıçlar var, hayırlı ve başarılı olsun inş.
Amine Busra Amine Busra gözün aydın, hayırlı olsun bebişin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Mefkurem Mefkurem beni düşünüp gel demişsin❤️ aslında çok da gitmiyorum buralardan ama diyet adına yazacak, motive edecek haberlerim yok:( iki gündür dikkat ediyorum, tartılmadım ama bi hafiflik hissediyorum.
Aslında arkadaşlar buraya gelmesemde kafam hep diyetle meşgul, rahat değilim, yiyorum ama pişman oluyorum, yarına Bi tartılayım ne kadar artıdayım, göreyim, kaçmakla olmuyor, yüzleşeyim. inşaallah çok kötü değildir:(
@Bonus @eboe kızlar bırakmayın beni😘❤️
Hoşgeldin kuzum özledim😘 buralarda ol olur mu birazda ne yapıyorsun ne ediyorsun yazsan bende seni takip ederim 🤗

Bugun işten gelince disarda islerim vardi
Cok yorulmusum aksam uyumus kalmisim

Saraycam fulyacim menüler gayet guzel
Asucum beyaz ekmek yememeye calis
Zamanla kan sekeri duzelince aclik hisside o kadar olmuyor
Daha yeni basladigin icin patates o kadar etki etmez heralde :)) ama cok tecih etmeyelim

Back
X