- 30 Kasım 2014
- 29.957
- 132.183
- 798
nasıl oldhn başladın mi tam anlamıyla cnm bende yapamıyorum oek spor
Aleyküm Selam cnm eksi görürsün insAllah
başladım. menülerim zamanla daha güzel olacak. hadi Allahın izniyle zayıflayalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl oldhn başladın mi tam anlamıyla cnm bende yapamıyorum oek spor
Aleyküm Selam cnm eksi görürsün insAllah
İnsAllah cnm yarışabiliriz artk o zmn kilolarimz tutuyorbaşladım. menülerim zamanla daha güzel olacak. hadi Allahın izniyle zayıflayalım![]()
İnsAllah cnm yarışabiliriz artk o zmn kilolarimz tutuyor
basladigini bende gördüm gazan mübarek olsunIyi akşamlar kızlar menümü veriyim bugün tartı da güzel eksi gördüm yarın daha güzelini görürüm insAllah
Şekersiz 1. Gün ben instagramdaki bi diyetisyenin seker orucunu uyguluyorum karatayin ki kadar kati degil bu arada o yuzden gözüm kesti iki ana iki ara olarak bitiricrm gunleri su ana kadar iyiydi
Kahvaltı 10
1 dilim tbe
Domates
Salatalık
Marul
Maydanoz
2 kk beyaz peynir
6 zeytin
Cay
Aralar
1 kase yoğurt
12 kiraz
Bi avuç vişne
1 kupa yeşil çay
Akşam 19
7-8 kaşık bamya yemeği
Bol salata
1 dilim kızarmış cok tahıllı ekmek
4 kaşık yoğurt
Su 2.5 litreyi gecer
Spor yok
Saol cnm insAllah ise yararbasladigini bende gördüm gazan mübarek olsun
Bugün bayağı hareketli geçicek anlaşılan iyi gezmeler
İş durumlarında gönlüne göre şekillenir inş. Canım![]()
Şirince de kahvaltı şahane bol bol tadını çıkarın.İyi gezmeler canım :))
slm kızlar
şirinceye gittik bugün. dönüşte yengeme uğradık dayım bahçedeymiş orda oturduk baya. sonra dayının yanına gidin size bir şeyler versin dedi bahçeye gittik. bir saatten fazlada orda oturduk sohbet ettik. geç olunca selçuk merkezi dolaşmadık eve döndük artık başka zamana dedim eşime.
şimdide çocukları uyutup gençler tayfası olarak ksk-bostanlı sahiline gidelim diyoruz biraz kafa dinleyelim diye. abim midye yeriz vs diyor ama ne yaparız bilmiyorum. bu saatte yemek yemek istemem ama midyeyide senede bir buraya gelince yiyorum. artık bir seferlik olsun dicem büyük ihtimalle
izmir benim icin cok ozel, çeşme ye balayına gittik. Ekim ayi oldugu icin bomboştu. Ben tabi o zamanlar daha cahil nasil gezdim oralardaslm kızlar
şirinceye gittik bugün. dönüşte yengeme uğradık dayım bahçedeymiş orda oturduk baya. sonra dayının yanına gidin size bir şeyler versin dedi bahçeye gittik. bir saatten fazlada orda oturduk sohbet ettik. geç olunca selçuk merkezi dolaşmadık eve döndük artık başka zamana dedim eşime.
şimdide çocukları uyutup gençler tayfası olarak ksk-bostanlı sahiline gidelim diyoruz biraz kafa dinleyelim diye. abim midye yeriz vs diyor ama ne yaparız bilmiyorum. bu saatte yemek yemek istemem ama midyeyide senede bir buraya gelince yiyorum. artık bir seferlik olsun dicem büyük ihtimalle![]()
Başarılı bir gün olmuş ben beğendim özen göstermişsin bellisabah 10.20
1,5 yumurtadan yeşillikli piyaz
2 kk peynir çeşitleri
1 zeytin
domates salatalık
2 çk şekersiz yabani elma marmelatı
1,5 adet wasa
öğlen 14.15
böğürtlenli cevizli vs ve yüksek proteinli sütle yapılmış yulaf lapası
akşam 19.20
2 köfte
4 kabak mücver (az karabuğday unu var içinde ve tavada az yağda pankek gibi pişirildi)
domates salatalık
3-4 küçük dilim karpuz
yatana kadar 2 lt su
az madensuyu ve karışık bitki çayı içerim.
sabahtan biraz yürüyüş yaptım. çok aç hissettim kendimi yoksa 2 mücver yesem yeterdi de sonra birşeyler yemeyeyim diye yedim. karpuzu da, canım tatlı sulu birşeyler istedi diye yedim.
Hoşgeldin kuzum özledimMerhaba sevgili hanımlar
Şöyle son sayfalara baktım yeni başlangıçlar var, hayırlı ve başarılı olsun inş.
Amine Busra gözün aydın, hayırlı olsun bebişin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Mefkurem beni düşünüp gel demişsin
aslında çok da gitmiyorum buralardan ama diyet adına yazacak, motive edecek haberlerim yok
iki gündür dikkat ediyorum, tartılmadım ama bi hafiflik hissediyorum.
Aslında arkadaşlar buraya gelmesemde kafam hep diyetle meşgul, rahat değilim, yiyorum ama pişman oluyorum, yarına Bi tartılayım ne kadar artıdayım, göreyim, kaçmakla olmuyor, yüzleşeyim. inşaallah çok kötü değildir
@Bonus @eboe kızlar bırakmayın beni![]()
Matcha 'yı bende merak ediyorum çayını yapıyormusun nasıl tüketiyorsun ?direk açlıkla başlama bence. normal öğünlerle ilerle.
hayır ekstre tüketmiyorum. ama ben de matcha çayı var. istersen ondan al. yoğurdun içine azcık ekle tüket.
Ben de menu yazaym en iyisi gunluk ne yedigimi görürüm en azndan .yarindan yazacam 70lere kadar
istersen hergün menü yaz aktif ol canım. bak kaç kişi yeni başlangıç yaptık![]()
Bu neGunaydinnnnnn
Kilo bildirimi
Gecen hafta 106
Bugun 102
Fark 4
Sonra görüşürüz![]()