- 30 Kasım 2014
- 29.950
- 132.170
- 798
Senin 2 kilonun degeri benim 4 kilo gibi zaten
Ben bu hafta fazla veremem
Eksi 2 ye mutlu olurum
çok alçak gönüllüsün. -2 kilo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eksi 2 ye mutlu olurum
Bu gun 3. Gun menum
Sabah
2 dl tb ekmek ve kasar peynir
Aksam
Sut ve musli
Biraz kayisi cekirdegi
Elma
Not. Menum hic saglikli degil biliyorum bundan sonra daha dikkatli olmak icin caba gosterecegim.
Hepinize iyi geceler
Eksi 2 ye mutlu olurum![]()
Sen bu hafta 2 gun dikkatle o kadar eksi gördüysen haftaya daha fazla vereceginden eminimçok alçak gönüllüsün. -2 kilo![]()
Hayaller gerceklesmek icin vardirMütevaziliğin beni hasta ediyor hatun.
Sen bu hafta 2 gun dikkatle o kadar eksi gördüysen haftaya daha fazla vereceginden eminim
Elimden geleni yapicam cnm gittigi kadar gitsin ama gönlümden gecen min. - 2
3 olursa daha mutlu olurum
Tavsiyelerini dikaate alacagm.kolayi icerken bile pisman oldum bardagi tan bitirmedm.bi de kalabalk olunca piknikte herkes dürüm yapip yedi adanayi ekmeksz yemeyince olmuyo .zaten madwn suyu icneye basladgm dan beri kolqyi fazla aramyrm.
bengisu canım eğer kilo vermek istiyorsan dondurma ve kolayı unutacaksın. canın çok dondurma isterse derindondurucuya attığın muzu ve başka bir meyveyi (muz sabit ama) rondoda parçalayıp dondurma niyetine tüketebilirsin. içine kakao bal vs koyabilirsin.
ben madensuyunun içine saf üzüm suyu ekliyorum az gazoz niyetine içiyorum. ya da pekmez koy istersen 1 kaşık. ama kolayı unut.
ekmeği de artık bence özellikle akşamları 1 dilimden fazla yeme. et fazlaysa hiç yeme hatta. ya da 1-2 lokma ya da 1/2 dilim tahıllı ye.
zayıflarken artık dışarıda veya davette kendimize en uygun seçenekleri yiyeceğiz. bugüne kadar istediğimizi yedik ama istediğimizi giyemedik. hala giymek istemiyorsak tamam. ama istediğimizi giymek istiyorsak da istediğimizi yemeyeceğiz artık![]()
Ben de son bi aydr erjen saatte yemek yiyorm cok etkisi oluyo gercekten .en gec 5 e kadar yeme olayini. Bitirmeye calsyrm
Allah büyük çalışırsak olur![]()
valla benden de 2 kilo giderse ve 7 li rakamları görürsem nasıl mutlu olurum anlatamam. ben de bir spor yok o kadar. onun dışında azami dikkat ediyorum. akşam yemeğinden sonra birşey yememek en büyük kozum
hadi bakalım hayırlısı olsun.
Yarın telafi edecem.inan kola alininxa o kadar da üzülüyrm ki boyle biseye neden para verilir diye .gözümde fare zehirinden farki yok.bengisu022 ney neyyyyyyyyyyuuuu bengisu kolamı içtin sen ula
Günaydın canım bazen oyle oluyorGünaaaaydıııın mutlu sağlıklı bir hafta sonumuz olsun
Dün gece saat 1 de yatakta uzanırken tek gözle okudum sizi cevap yazmak istediğim o kadar mesaj vardıki son sayfaya gelince tekrar başa dönüp alıntılamalar yapamadım ...
Bunlar ep yoğunluktan, yorgunluktan...
Dünki listem başarılı değildi az ama kalorili şeyler yiyince yazamadım
AAA çok güüüzeeeelGece gece üşenmedim kalktım kıyafet denedimnasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatamam bayrama yepisyeni az kullanılmış etekimi giyebilcem
Gardropta bekleyen dar kıyafetler degerlenmeli artık
Aynen cnm Bayadır denemiyordm gece gece aklima düştü dsha da gaza grldim vala olmayan yepyeni kase kabanim vardi ona da giriyorum şaka gibi bu kış insAllah giyerim rahat rahatAAA çok güüüzeeeel
Bu bizimde matomuz olsun "gardropta bekleyen dar kıyafetler değerlendirilmeli"
![]()
Günaydın ablaGunaydinnn
Mutlu hafasonlari