Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın 💞
Mutlu haftasonları 💞

Son günüm gidip denize veda edeyim hiç eve dönmek istemiyorum.

Mefkurem Mefkurem ulu gişi menülerin çok az bunun doğru olmadığını biliyosun zaten.
evet cnm biliyorum
Sabah cok erken cikiyorum iş yerinde uzun uzun bisey yemeye vaktim yok
Yanima ceviz falan alip agzima ativeriyom
1 kez mola var oda cok cabuk bitiyor
Gec gelirsem ne oglen ne aksam oluyor ikindin yiyorum
Bu sefer aksam normal öğün yapamiyorum

Gece gece üşenmedim kalktım kıyafet denedim 😍🤣 nasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatamam bayrama yepisyeni az kullanılmış etekimi giyebilcem :KK49:
Gardropta bekleyen dar kıyafetler degerlenmeli artık

ooo rengi de çok güzelmiş. giyemediği kıyafetlerin içine girince çok mutlu oluyor insan :KK68: güle güle giyin canım.

Günaaaaydıııın mutlu sağlıklı bir hafta sonumuz olsun 🥰

Dün gece saat 1 de yatakta uzanırken tek gözle okudum sizi cevap yazmak istediğim o kadar mesaj vardıki son sayfaya gelince tekrar başa dönüp alıntılamalar yapamadım ...

Bunlar ep yoğunluktan, yorgunluktan... 🙄

Dünki listem başarılı değildi az ama kalorili şeyler yiyince yazamadım
olsun yaz canım. devam ediyoruz. bak ben ilk günden mecbur sigara böreği yemiştim. ama yazdım. moralimi de bozmadım. işe yemek götür. böylelikle dışardan olur olmaz şeyler yemezsin.
AAA çok güüüzeeeel🤩👍

Bu bizimde matomuz olsun "gardropta bekleyen dar kıyafetler değerlendirilmeli"
🥰
yeni kıyafet almaktan daha keyifli onları yeniden giyebilmek :KK68:
Aynen abla ben 7 bucuk gibi kapatiyorim en kotu anca dayaniom
Mefkurem Mefkurem çok erken de kapatmayın. çünkü geç yatıyoruz acıkıyoruz. bir iki gece yemeyiz ama sonra şeytan dürter. ben 19.00-19.30 arası yiyorum. bu aralar gece 1 e 2 ye kadar dizi izliyorum. tam o saatlerde acıkma oluyor yatıyorum. ama öğünümü erken kapatsam dayanmak zor olur. rahatsız eder. akşam da bitki çayı içiyorum. bazen maden suyu da içiyorum. onlar tutuyor beni. dün sadece bitki çayı içtim. ama çok su içtim.
mesela işlerden dolayı 16.30-17.00 gibi yenirse 19.30 gibi 1 dilim peynirle 1/2 wasa yenebilir bence. 1 kuru kayısı falan.

olsun yaz canım. devam ediyoruz. bak ben ilk günden mecbur sigara böreği yemiştim. ama yazdım. moralimi de bozmadım. işe yemek götür. böylelikle dışardan olur olmaz şeyler yemezsin.
yeni kıyafet almaktan daha keyifli onları yeniden giyebilmek :KK68:

Mefkurem Mefkurem çok erken de kapatmayın. çünkü geç yatıyoruz acıkıyoruz. bir iki gece yemeyiz ama sonra şeytan dürter. ben 19.00-19.30 arası yiyorum. bu aralar gece 1 e 2 ye kadar dizi izliyorum. tam o saatlerde acıkma oluyor yatıyorum. ama öğünümü erken kapatsam dayanmak zor olur. rahatsız eder. akşam da bitki çayı içiyorum. bazen maden suyu da içiyorum. onlar tutuyor beni. dün sadece bitki çayı içtim. ama çok su içtim.
mesela işlerden dolayı 16.30-17.00 gibi yenirse 19.30 gibi 1 dilim peynirle 1/2 wasa yenebilir bence. 1 kuru kayısı falan.
Cnm ben aksam ogunumu 19:30 falan yiyorum tamamen bitrmem yani yavas yavas yatmam gec saatleri buldgu icin sknt olmuyir

Cnm ben aksam ogunumu 19:30 falan yiyorum tamamen bitrmem yani yavas yavas yatmam gec saatleri buldgu icin sknt olmuyir

ben de öyle. 19.00-19.30 arasında yenip bitiyor :KK39: geceye de faydası oluyor. 16.00-17.00 gibi yesem hayatta geç saate kadar aç dayanamam. 1-2 gece idare eder sonra coşarım.

ben de öyle. 19.00-19.30 arasında yenip bitiyor :KK39: geceye de faydası oluyor. 16.00-17.00 gibi yesem hayatta geç saate kadar aç dayanamam. 1-2 gece idare eder sonra coşarım.
Aynen bende 7 buçukta yeni yemeği bitirmiş olmama ragmen 1-2 gibi acıkıyorum bende içim eziliyor ama dayanıyorum hemen yatıp uyuyorum

Back
X