Anam kv iste olur mu daha düğün gunu kendini belli etmisti nikah memuru jest olsun diye onu cagirdi yanimiza aile cuzdanini buna verdi kizina ver diye 3 kere dedi adam yok ogluma verecem diye diretti arkadan hep yuhlamislar kadini..sorsan kiziyim ben
Hakki izda hayirlisi olsun canım
Premsese kardeş mi geliyor yoksa?
Amine Busra geçmiş olsun Allah şifa versin tatlım
Bulamiyorum hakkinizda hayırlısı olsun tatlım
O yolda çalışmalara devam cnm bi gelişme yok simdilik insAllah hayirisindan nasip eder Rabbim
oyyy kuzum geçmiş olsun. altın otu çayı kumu ve taşı döküyor aklında olsun. ama doktoruna sor hamilesin çünkü. bol bol su, yeşil çay......
hakkınızda hayırlısı olsun canım. senin idareden ses var mıydı bugün merak ettim?
Sonradan da bisey söyleyemiyorum ya keske soyleyen biriolsaydim
Anam kv iste olur mu daha düğün gunu kendini belli etmisti nikah memuru jest olsun diye onu cagirdi yanimiza aile cuzdanini buna verdi kizina ver diye 3 kere dedi adam yok ogluma verecem diye diretti arkadan hep yuhlamislar kadini..sorsan kiziyim ben
Gecmis olsun canim alintilar birikmis gec oldu
iyilesmissindir insallah
Darisi benim eve her yer bana bakiyo temizle diye
Bende kafama gore bir kitap bulup okumak istiyorum kafami dinlemek istiyorum
Hakkinizda hayirlisi olsun canim
canım evet ben bitirdim harika bi süreçti...bittikten sonra üç ay daha birinci seviye modunda devam ettim ama ramazanın ikinci yarısı itibariyle düzenim bozuldu pek evde duramadım sonrada ipin ucu kaçtı derken 78 le izne ayrılmıştım bikaç kilo aldım ama bilmiyorum şuan eve geçince tartılıcam inş..evde olduğum sürelerde durumu toparlasamda ev dışında saçmaladım çokca ama bi haftadır gene 1.seviyeye başladım bütün programı yaparmıyım bilmiyorum ama en azından şimdilik bi başlangıç yaptım...bide spora başlıyabilsem keşke...böyle işte ne çok konuştum gene kaçayım...:))Slm kizlar
Gecen hafta 102.8
Bugun 103.9
Fark +1.1
Aslinda biraz daha odemim oldugunu dusunuyorum. Dunde 104.5 cikmistim tam atamadim demekki odemimi. Regl de kapida.
Bu arada su facedeki grubun programi cok aklima yatiyor adetim bitsin (tabi once olmam gerekiyor) ona baslamayi dusunuyorum. Seviye 1de kaza oruclarimida tutarim daha rahat olur insallah. Bizde bu sistemi y.o.l.c.u mu tamamlamisti yanlis hatirlamiyorsam. Su an kilo durumu nasil acaba koruyabiliyor mu. Baslayan bazi arkadaslar daha vardi sanki devam edebildiler mi kafa gidip geliyor bu ara aklimda bir sey tutamiyorum kusura bakmayin
Gaita tahlil girisi yaptirip kabini alsaydin evde yapinca ulastirirdin hastaneye (yarim saatte ulastirabilirsen eger) yapilan tahlil girisleri 3 gun sistemde kaliyor. 3 gune kadar o tahlili verebiliyorsun en azindan bizim sistemde boyle
cok güzel eksi canım masAllah regl oncesymis bi de çok iyicuma 85.4
bugün 84.4
fark -1
regl öncesiyim ama. wc de yok yine.
Amin insAllah canımAksam yemeginden sonra valizleri tekrar yerlestirdim gardiroplara. Bir kac parca utulenecek var usenmezsem yatmadan yaparim. Su an keyfim nasil ister bilmiyorum duruma gore bakicam
Sagol cnm
Kum icin dr una danistin mi bol bol su ic
Tesekkur ederim cnm
Rabbim gonlunuze gore versin cnm
Idareye bugun gittim vazgectim dedim sevindiler hayirlisi olsun dediler.
Dun servis sorumlu arkadasimla konustum dedim alindim falan. Veda yapilacagi gun gelecekti vs dedi. Dedim ne zaman olacagi belli degildi kendi yanima gelemesede bi 5 dk odasina cagirip yolun acik olsun diyemedi mi dedim. Haklisin dedi arkadasta. Neyse zaten gerek kalmadi artik..
Sagol cnm
Yaa noldu oyletatilden bildiriyorum
4 günlüğüne teeeeeeeee hamama geldim
uzak yolu gözüm kesmedi, oğlumla eğleniyoruz eşim spa larda takılıyor
kaynanam ile yollarımızı çok sert şekilde ayırdık
Allah muhtaç etmesin de barışmayalım
Benim bildigim yaziyor. Sen arayinca da karsk taraf arayinca da. Emin degilim yine dekızlar birşey soracağım. mesela turkcell hattı kullanıyorken yurt dışından bir yakınımız aradığında bize ücret yazmıyor değil mi?
Hakkınızda hayırlısı olsun canım ne kadar hızlı değişiyor herşey dimi işte bunada hayat deniyor :)slm kızlar
30 ağustostaki grubun 1. seviyesini okudum şimdi kendime notlar aldım buzdolabına asıcam.
bu seviyede isteyenler dini oruç tutabilir diyordu. ben de oruç tutmayı düşünüyorum kızlardan bir sürü var.
onceki tutmalarımda 1 tanesinin (30 günün) bitmasine 9 gün kalmıştı. onu bitireyim inşallah yenisinede başlarım
bu arada biz bugün tayin işinden vazgeçtik. annem sabah bizimle konuştu. benden dolayı ayrı gayrı kalmayın aile bütünlüğünüz bozulmasın, ibrahim iş bulamıyor orda hep fabrikalar kapanıyor, burdaki işine ordan gidip gelse aldığını yola verecek, işi bıraksa orda iş bulamıcak ibrahim karı parası anasının parasını yiyip duruyo bu yaşta diye üzerine gelecekler psikolojik olarak kötü olacak dedi. bende sen ne yapcan orda tek başına dedim gel yanıma dedim. bahçe işlerimi bitireyim soğuklarda gelirim siz düzeninizi bozmayın dedi. bu şekilde anlaştık. valizler kapının önünde kaldı bugün geri yerleştirmeye vaktim olmadı yarın işten gelince yerleştircem inşallah.
işler bu şekilde olunca 1 ay daha çalışıp maaş alıp ondan sonra tekrar ücretsiz izine ayrılmayı düşünüyorum. önümüz kış malum faturalar yüksek gelecek 1 maaş daha hesapta dursun ileride lazım olur.
bizde işler böyleyken böyle işte
Tamam canım bende düzen oturtmaya çalışıyorum cuma kapışma başlasin o haldeISILDURU rakibem nasilsin?onumuzdeki hafta kapismaya var misn?meydan okuyorm sana.ya da yenilgiye doymadm heralde:) bu cumadan diger cumaya ne dersin?
Her iki tarafada yazıyorkızlar birşey soracağım. mesela turkcell hattı kullanıyorken yurt dışından bir yakınımız aradığında bize ücret yazmıyor değil mi?
Selamün Aleyküm hayırlı geceler
okullar tatil olduğundan beri bi koşturmaca telaşe başladı yaz nasıl hızlı geçti anlamadım okulların açılmasıyla günlük rutinime dönücem sanırım...bu sebeple pek gelemedim...Herkes iyidir inş sayfalar çok birikmiş bakamadım...fırsat buldukça gelmeye çalışıcam inş...
canım evet ben bitirdim harika bi süreçti...bittikten sonra üç ay daha birinci seviye modunda devam ettim ama ramazanın ikinci yarısı itibariyle düzenim bozuldu pek evde duramadım sonrada ipin ucu kaçtı derken 78 le izne ayrılmıştım bikaç kilo aldım ama bilmiyorum şuan eve geçince tartılıcam inş..evde olduğum sürelerde durumu toparlasamda ev dışında saçmaladım çokca ama bi haftadır gene 1.seviyeye başladım bütün programı yaparmıyım bilmiyorum ama en azından şimdilik bi başlangıç yaptım...bide spora başlıyabilsem keşke...böyle işte ne çok konuştum gene kaçayım...:))
Hakkınızda hayırlısı olsun canım ne kadar hızlı değişiyor herşey dimi işte bunada hayat deniyor :)
evet cnm aynen öyle
Tamam canım bende düzen oturtmaya çalışıyorum cuma kapışma başlasin o halde
Günaydin,30 ağustos daki yeni grup nedir canim?uykum vaaarrrrrrr
kızlar daha yatmadı acıkmışlar bir şeyler atıştırıyorlar
çamaşır toplucam sonra yenisini sercem
pazarlıkları yerleştircem. pazardan etli yeşil biber aldım onları doğrayıp dondurucuya atcam ama o işi anca yrn yaparım
ben de 30 ağustosta başlıcam inşallah yeni grupla beraber.
bana unsuz patatessiz ve havuçsuz pirinçsiz çorba tarifi versenize ne yapabilirim mercimek dışında
Gecmis olsun canimGünaydın.
Habersiz bıraktığım için kusura bakmayın.
Gelicem inşallah bi süre daha müsade istiyorum.
Omuzum kolum çok ağrıyo telefonu zor kullanıyorum.
Geçmiş olsun cnmGünaydın.
Habersiz bıraktığım için kusura bakmayın.
Gelicem inşallah bi süre daha müsade istiyorum.
Omuzum kolum çok ağrıyo telefonu zor kullanıyorum.
Cok gecmis olsunGunaydinlar
Bikac gundur cok yogundum
Cok şükür bugun erken ciktim
Benimde sag ayagim cok fena agriyor
Sonra gidebilirsem hastaneye gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?