Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi yaaa

Aksam yemeginden sonra valizleri tekrar yerlestirdim gardiroplara. Bir kac parca utulenecek var usenmezsem yatmadan yaparim. Su an keyfim nasil ister bilmiyorum duruma gore bakicam

Hakki izda hayirlisi olsun canım

Sagol cnm
Kum icin dr una danistin mi bol bol su ic

Premsese kardeş mi geliyor yoksa?

Amine Busra geçmiş olsun Allah şifa versin tatlım

Bulamiyorum hakkinizda hayırlısı olsun tatlım

Tesekkur ederim cnm

O yolda çalışmalara devam cnm bi gelişme yok simdilik insAllah hayirisindan nasip eder Rabbim

Rabbim gonlunuze gore versin cnm

Idareye bugun gittim vazgectim dedim sevindiler hayirlisi olsun dediler.
Dun servis sorumlu arkadasimla konustum dedim alindim falan. Veda yapilacagi gun gelecekti vs dedi. Dedim ne zaman olacagi belli degildi kendi yanima gelemesede bi 5 dk odasina cagirip yolun acik olsun diyemedi mi dedim. Haklisin dedi arkadasta. Neyse zaten gerek kalmadi artik..

Sagol cnm

Selamün Aleyküm hayırlı geceler
okullar tatil olduğundan beri bi koşturmaca telaşe başladı yaz nasıl hızlı geçti anlamadım okulların açılmasıyla günlük rutinime dönücem sanırım...bu sebeple pek gelemedim...Herkes iyidir inş sayfalar çok birikmiş bakamadım...fırsat buldukça gelmeye çalışıcam inş... canım evet ben bitirdim harika bi süreçti...bittikten sonra üç ay daha birinci seviye modunda devam ettim ama ramazanın ikinci yarısı itibariyle düzenim bozuldu pek evde duramadım sonrada ipin ucu kaçtı derken 78 le izne ayrılmıştım bikaç kilo aldım ama bilmiyorum şuan eve geçince tartılıcam inş..evde olduğum sürelerde durumu toparlasamda ev dışında saçmaladım çokca ama bi haftadır gene 1.seviyeye başladım bütün programı yaparmıyım bilmiyorum ama en azından şimdilik bi başlangıç yaptım...bide spora başlıyabilsem keşke...böyle işte ne çok konuştum gene kaçayım...:))

cuma 85.4
bugün 84.4
fark -1

regl öncesiyim ama. wc de yok yine.
cok güzel eksi canım masAllah regl oncesymis bi de çok iyi
Amin insAllah canım

Yaa noldu oyle iyi dinlenmeler

Hakkınızda hayırlısı olsun canım ne kadar hızlı değişiyor herşey dimi işte bunada hayat deniyor :)
ISILDURU rakibem nasilsin?onumuzdeki hafta kapismaya var misn?meydan okuyorm sana.ya da yenilgiye doymadm heralde:) bu cumadan diger cumaya ne dersin?
Tamam canım bende düzen oturtmaya çalışıyorum cuma kapışma başlasin o halde

uykum vaaarrrrrrr
kızlar daha yatmadı acıkmışlar bir şeyler atıştırıyorlar
çamaşır toplucam sonra yenisini sercem
pazarlıkları yerleştircem. pazardan etli yeşil biber aldım onları doğrayıp dondurucuya atcam ama o işi anca yrn yaparım

ben de 30 ağustosta başlıcam inşallah yeni grupla beraber.
bana unsuz patatessiz ve havuçsuz pirinçsiz çorba tarifi versenize ne yapabilirim mercimek dışında

Günaydin,30 ağustos daki yeni grup nedir canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…