Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben okula dair hicbirsey hatirlayamiyorum. En son calistigim yerde cikalida 3 sene olcak aralikta. İş bulmam çok zor olucak ileride. Gecen sene bile bulamamistim. Kendimi gelistirmem şart. En azından 4 yilliga tamamlasam biraz bilgi tazeleme yapabilsem cok iyi olur. Ama iki kucuk bebekle nasil olur hic bilmiyorum

Planli olursan tabiki olur cnm nice cocuklu kadinlar okuyor
Hem arkadasinin yaptigida büyük terbiyesizlik
Herkes kendine okuyor
Okumaklada adam olunmuyor

Mrblar kızlar kilo bildirimim dün ki yediklerime göre tartilmasam daha iyi olurdu ama
Geçen hafta: 79.4
Bu hafta: 80.4
Fark: +1
Malesef artidayim hem yediklerim hem de söylemeyecektim aslinda ama soyleyim bebek için tedaviye başladık bu ay adet olunca ilaç kullanıyorum hormon ilacı olduğu için hepsi siskinlik yaptı insAllah hayırlısı

Günaydin kızlar ,kilo bildirimim ;
Bugün 81.0
Gecen cuma: 81.5
Kilo kaybi _ 500 gr
Buraya ilk başlangicim 2 Ağustos; 84.1 kg ile
1 ayda 3.1 kg vermisim.yavas ama emin vermek istiyorum bu şekilde insallah şok diyetlerle 1 öğün ya da 2 öğün yiyerek degil de ,zamana yayip kalici olmasi hedefim.Önce saglik insallah gerisi elbet gelir.Hayırli cumalar herkese

Onemli olan kalıcı vermek cnm zaten ideal kilona ulasirsin insAllah sağlıkla

Planli olursan tabiki olur cnm nice cocuklu kadinlar okuyor
Hem arkadasinin yaptigida büyük terbiyesizlik
Herkes kendine okuyor
Okumaklada adam olunmuyor
3 yildir kpss hazirlanip baba parasi yiyor. Ben asla yargilamiyorum kendi tercihi. Ama bide zengin koca, okumuş koca meraklilari. İnsan olsun diyen yok yani... Neyse sinirlenmicem

Canim Rabbim yardimcin olsun, tez vakitte hayirli saglikli evlat nasip olsun. Baska çocuğun var miydi ilk mi olacak

Bende oyle vermistim. 3.5 ay da 15 kg verdim

Selamsiz bodoslama daldim yine. :d
Herkese selam, zaferimizin bayrami kutlu olsun

Ben bugun +1 kg geldim.
87.5
Neden cunku bulanti yeniden basladi. Peynir ekmek, salcali ekmek vs anca kesiyo. Gece gunduz farketmiyor bulanti icin.
Birde kizim lazimliga kaka yapmaya basladi, karni agriyinca yanima gelip mizirdaniyor goturunce yapıyor. Bende baslamaya karar verdim. Ama temizlemek baya zorluyor beni :/

Bos ver sen onlari terbiyesiz kesin o da seno kiskaniyordur ben daha bekarim bulamadim benim arkadasimda bekar o ilk sene atandi ben ozele basladim 2008 mezunuyum ben epey oldu yani senin cocuklarin var der hep
Kesinlikle canim mutlaka calış, kpss olsun olmasın hangi bölüm mezunusun bilmiyorum ama yıllar su gibi akıyo.calisan kadın her zaman ,her yerde hep ileridedir.Istedigin takdirde mutlaka yaparsın
Aynen canim calismak lazim ben iktisat mezunuyum 4 yillik ilk senemde kazandim lisede falan anadolu lisesi okudum hep caliskandim onden giderdim kpss olmadi bi ozelede girdim gene on plandaydim ama kendimi gelisterecegim bir is degildi evlendikten sonra ciktim sonrada kismet olmadi cocuklar oldu esim begenmedi ben begenmedim simdi anca kamu olur ozelde artik yapamam gibi geliyo cok calismam lazim evde durdukca aldim iuice bakimsiz oldum

Ben dis ticaret mezunuyum atama da yok hic. İngilizce bile yok hic bu iste calisamadim.istenmeyen bolum okunmasinin hazin sonu.. muhasebe deneyimim oldu. Her yer muhasebeci dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…