Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu kurallari yazabilir msnz?ben de fikir edineyim?daha once yolcu biraa bahsetmisti ama hatrlamyrm

Gunaydin kizlarr
Dun bulgurlari yiyince sabah +0.4 yansidi hemen tartiya
Dun kizlarin odasini degistirdim. Simdi kahvaltidan sonra ince yerlestirme islerini yapicam.
Emine aksam 8de ateslendi. Baktim bigazi kizwrmis hafif beyazliklar var. Gece 12 ve sabaha karsi 4 te yine ateslendi. 4 saat arayla surekli ates dusurucu verdim. Sabah bogazi daha cok kizarikti ve kizarikliklqrin uzerinde beyaz noktalar vardi. Antibiyotik basladim. Atesidr vardi ama antibiyotigi kisarsa diye 1 saat sonra tekrar ates dusurucu verdim. Simdi biraz daha iyi hissediyor kendini en azindan zeyneple oynamaya basladi.
Bugunde kizlari havuza goturecektim. Nasip degilmis artik ne diyelim.

Tesekkur ederim cnm

Eeg sonucunu bekliyoruz, doktorlar henuz gelmedi. Sabah 7 de yine ates yukseldi ama araligi acilmaya basladi baya. 10 11 saat olmustu galiba

Insallah guzel haberlerini bekliyoruz cnm

Geçmiş olsun hasibecim..

Gecmis olsun. Artkk ateş denince tuylerim urperiyor

Eeg sonucunu bekliyoruz, doktorlar henuz gelmedi. Sabah 7 de yine ates yukseldi ama araligi acilmaya basladi baya. 10 11 saat olmustu galiba
bu iyiye işaret demektir cnm
Bu kurallari yazabilir msnz?ben de fikir edineyim?daha once yolcu biraa bahsetmisti ama hatrlamyrm
face de yitik şifayı ucretsiz bulanlar sayfasinda seviyelere bakman lazim cnm

Selam eeg sonucumuz temiz cikti. Dualariniz icin tesekkur ederim. Kendi istegimizle eve cikicaz. İyi bir hastaneye geldik ama yine memnun kalamadik. Bizde mi problem yoksa Türkiye'de saglik sektoru ölmüşte aglayani mi yok.
Ohhh cok şükür cnm
Dr cikabilirsiniz demeden cikmasaydiniz keşke

Selam kızlar aranıza yeni katıldım grup katılım formu varmış bulamadım nerde doldurcam karışık geldi sayfa bana

merhaba sewjan. aramıza hoşgeldin. kendini tanıtır mısın? kaç yaşındasın, kaç kilosun, boyun kaç, çalışıyor musun falan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…