Eeg sonucunu bekliyoruz, doktorlar henuz gelmedi. Sabah 7 de yine ates yukseldi ama araligi acilmaya basladi baya. 10 11 saat olmustu galibaAmine Busra kızın nasıl oldu canım ?
Çok şükür .. düzelecek yavas yavas ..Eeg sonucunu bekliyoruz, doktorlar henuz gelmedi. Sabah 7 de yine ates yukseldi ama araligi acilmaya basladi baya. 10 11 saat olmustu galiba
Bu kurallari yazabilir msnz?ben de fikir edineyim?daha once yolcu biraa bahsetmisti ama hatrlamyrmYENA teşekkür ederim
yolcunun programını uyguladım daha cok kendi kafama gorediyelim
Tam uygulasaydim eminim daha fazla kilo verirdim. Sen kaç kilosun bu arada?
Amine Busra Allah şifa versin minik kızımıza. hepimiz dua edelim arkadaşlar
Bi hafta superdnz gercekten tek tek tebriks..haftaya da bekliyrm eksiler.liste icin de teswkkyrler canmKızlaaaarrrr... 10 numara bir haftaydı bir çoğumuz için.. Haftaya daha güzel eksilerle gelelim hepimiz inşallah
Teşekkür ederim cnm
sagolasin cnm
Sıfır kacamak diyeti
Maşallah hasibecimm seninde superrrrr gitmis
cok sagolasin cnm
gecmis olsun, kolay gelsin cnm
Ekside coook guzellll tebrikler
herhafta verilcek diye bisey yok ki cnm
Bazen ne yapsakta gitmez, vücut dinlenmek ister :))
fulyaaa banami yetismeye calisiyosun cnm :))
canimmmmmm
cok tesekkur ederim cnm
Ellerine saglik cnm
Super sonuclar
Eeg sonucunu bekliyoruz, doktorlar henuz gelmedi. Sabah 7 de yine ates yukseldi ama araligi acilmaya basladi baya. 10 11 saat olmustu galiba
Geçmiş olsun hasibecim..Gunaydin kizlarr
Dun bulgurlari yiyince sabah +0.4 yansidi hemen tartiya
Dun kizlarin odasini degistirdim. Simdi kahvaltidan sonra ince yerlestirme islerini yapicam.
Emine aksam 8de ateslendi. Baktim bigazi kizwrmis hafif beyazliklar var. Gece 12 ve sabaha karsi 4 te yine ateslendi. 4 saat arayla surekli ates dusurucu verdim. Sabah bogazi daha cok kizarikti ve kizarikliklqrin uzerinde beyaz noktalar vardi. Antibiyotik basladim. Atesidr vardi ama antibiyotigi kisarsa diye 1 saat sonra tekrar ates dusurucu verdim. Simdi biraz daha iyi hissediyor kendini en azindan zeyneple oynamaya basladi.
Bugunde kizlari havuza goturecektim. Nasip degilmis artik ne diyelim.
Tesekkur ederim cnm
Insallah guzel haberlerini bekliyoruz cnm
Gecmis olsun. Artkk ateş denince tuylerim urperiyorGunaydin kizlarr
Dun bulgurlari yiyince sabah +0.4 yansidi hemen tartiya
Dun kizlarin odasini degistirdim. Simdi kahvaltidan sonra ince yerlestirme islerini yapicam.
Emine aksam 8de ateslendi. Baktim bigazi kizwrmis hafif beyazliklar var. Gece 12 ve sabaha karsi 4 te yine ateslendi. 4 saat arayla surekli ates dusurucu verdim. Sabah bogazi daha cok kizarikti ve kizarikliklqrin uzerinde beyaz noktalar vardi. Antibiyotik basladim. Atesidr vardi ama antibiyotigi kisarsa diye 1 saat sonra tekrar ates dusurucu verdim. Simdi biraz daha iyi hissediyor kendini en azindan zeyneple oynamaya basladi.
Bugunde kizlari havuza goturecektim. Nasip degilmis artik ne diyelim.
Tesekkur ederim cnm
Insallah guzel haberlerini bekliyoruz cnm
bu iyiye işaret demektir cnmEeg sonucunu bekliyoruz, doktorlar henuz gelmedi. Sabah 7 de yine ates yukseldi ama araligi acilmaya basladi baya. 10 11 saat olmustu galiba
face de yitik şifayı ucretsiz bulanlar sayfasinda seviyelere bakman lazim cnmBu kurallari yazabilir msnz?ben de fikir edineyim?daha once yolcu biraa bahsetmisti ama hatrlamyrm
Ohhh cok şükür cnmSelam eeg sonucumuz temiz cikti. Dualariniz icin tesekkur ederim. Kendi istegimizle eve cikicaz. İyi bir hastaneye geldik ama yine memnun kalamadik. Bizde mi problem yoksa Türkiye'de saglik sektoru ölmüşte aglayani mi yok.
Esim cikarmak istedi. Ben gelirkende karismadim simdide karismiyorumOhhh cok şükür cnm
Dr cikabilirsiniz demeden cikmasaydiniz keşke
Selam kızlar aranıza yeni katıldımgrup katılım formu varmış bulamadım nerde doldurcam karışık geldi sayfa bana
hiç sormafulyaaa banami yetismeye calisiyosun cnm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?