Aç karnına diye okudum canım ..O dedigini tok karna yapsak olur mu canim?YENA ?
O dedigini tok karna yapsak olur mu canim?YENA ?
Yarından itibaren başla..Bende yapmak istiyorum benimde ciğerüm pıspırıl olsun
Evet canim,midem hassas da o yüzden sordum.Denemek lazim.kac gün yapiliyor? Üst üste mi?Aç karnına diye okudum canım ..
Zeytinyağı limonu diyosun dimi
3 ay sanırım .. tam emin değilim..Evet canim,midem hassas da o yüzden sordum.Denemek lazim.kac gün yapiliyor? Üst üste mi?
Gastrit mi rahatsızlığınEvet canim,midem hassas da o yüzden sordum.Denemek lazim.kac gün yapiliyor? Üst üste mi?
Tamam canım teşekkürler deneyeyim kapatayım bu pohtan muhhabbetiOnu ben de yapıyorum hafta sonları
Bu dediğim cok ise yariyor gerçekten..
Ahahah3 ay sanırım .. tam emin değilim..
Ama zararlı birşey değil ki..
Karatayci gillerden.. sağlıklı yasiyiruz takip ediyormusun ..
Onlar her sabah kahvaltiya başlamadan bir kadeh zeytinyağı içiyorlar şerefe yapıp
Evet,kepekli undan yapilmis ürünleri bile kısıtlı yiyiyorum ağrıtıyor.ihlamur harici bitki çayi icemiyorum.Gastrit mi rahatsızlığın
Gerçekten bakAhahah
Hmm çok geçmiş olsun..Evet,kepekli undan yapilmis ürünleri bile kısıtlı yiyiyorum ağrıtıyor.ihlamur harici bitki çayi icemiyorum.
Yoo zararli degil tabii süper hatta da mide sorunum oldugu icin yiyecegim ,icecegim şeyi iki kere düşünüyorum.Benim arkadaslarim burda kamboçya çayi ile zayifladilar görsen ben hic icmedim,icemem de çünkü midem zıvanadan çikar .Hatta bi arkadasimin daha mide sorunu var o denedi riski göze aldi (kamboçya çayi) cok midesi rahatsizlanmis sonra.3 ay sanırım .. tam emin değilim..
Ama zararlı birşey değil ki..
Karatayci gillerden.. sağlıklı yasiyiruz takip ediyormusun ..
Onlar her sabah kahvaltiya başlamadan bir kadeh zeytinyağı içiyorlar şerefe yapıp
Tebrikler fulya ..Merhaba
Cuma 86
Bugün 84.8
Fark -1.2
Yoo zararli degil tabii süper hatta da mide sorunum oldugu icin yiyecegim ,icecegim şeyi iki kere düşünüyorum.Benim arkadaslarim burda kamboçya çayi ile zayifladilar görsen ben hic icmedim,icemem de çünkü midem zıvanadan çikar .Hatta bi arkadasimin daha mide sorunu var o denedi riski göze aldi (kamboçya çayi) cok midesi rahatsizlanmis sonra.
Evet,kefir gibi evde üretip mayaliyorlar.midem saglam olaydi ben de yapicaktim bana da vermek istediler ama almadim.Bi arkadasim 6 hafta gibi 10 kg verdi.Ama saglikli mi hic bilemiyorum inanPek bilgim yok, yine bahsettiğim şahıslar içiyor.. sanırım mayalanan birşey dimi
Sporu yazmayi unuttum ben .Her gün 10 bin adim civari yürüyüş 70 bini geçiktir. ,kilo bildirimim 80.2 .eksim 800 gram. E eboe ⚘
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?