Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Beni de ekleyin yanınıza.valla bi arti bi eksi bir senedit ayni kilodaym.dun aksam kendimi bi hafif hissettm hemen tartiya kostum kac zamandr görmedigim 90 ı gördüm aha 100 ne kaldi dedim.arti ustune arti dur dememiz lazm.ben de okuldan gec cikiyrm ama deneyecem biraz oruc tutmayi.bonus burdan uzaklasinca kilolar geri donuyo.menu yazalm biseyler yapalm.benim yegenimin düğünü var nisan ayinda bu kiloyla kıyafet alışverisine çikmak istemiyrm.gelin hep beraber bi canlanalım. @ışılduru rakibem nerdesin?gel yarisalim
Yettim canım burdayım, bak hasibe neler becerdi biz yokken biz ona o bize yaklaştı kilo olarak başlayalım artık sokağa çıkacak kıyafet kalmadi
Ya kızlar eliptik bisiklet kulllannaz var kı?bi arkadasmn var odunc vereym diyo kosu bandi da var gel götür diyo bi senedr ama ben hep verrm boyle diyordum.lakin veremiyormusum
Bende ikiside var koşu bandı varken birde onu aldım çok kullanmaktan bir pedalı bozuldu tamir edildi yenisi çok sert eskisi gevşek randıman vermiyor ne varsa koşu bandında var diyorum

Hosgeldinn rakibem. ISILDURU ISILDURU .bonus simdik ben bu birinci seviye yapsam sonra biraz dinlenip bi daha birinci seviyeyi yapsam nasil olur acaba?kilo verdikten sonra koruumakta zorlanır mym?sen ne yapmayı dusunuyorsun?
Off valla ne bilim kafamda deli sorular karatayla bir başlayıp sonrasında 1. Seviye olabilir becerebilirsek tabi

Hosgeldinn rakibem. ISILDURU ISILDURU .bonus simdik ben bu birinci seviye yapsam sonra biraz dinlenip bi daha birinci seviyeyi yapsam nasil olur acaba?kilo verdikten sonra koruumakta zorlanır mym?sen ne yapmayı dusunuyorsun?

Ben devam etmeyi düşünüyorum.
Ne yaparsak kar.

Ben devam etmeyi düşünüyorum.
Ne yaparsak kar.

Bonuscum nasılsın inşallah iyi olacaksın sende bizde yılbaşı hedefi yapalım bismillah diyip başlayalım 10 kilo aldım dahada kilo gidiyor bıraksam uçacak seviyeler sanada iyi gelicek kanaatindeyim lütfen başla en az senin kadar isteyen bir dost :KK200:

Selamün Aleyküm
Çok fazla mesaj birikmiş herkes iyidir inş sadece bildirimlere bakabildim...

Buraya gelemeyişimde bu yüzden.
Soğudum herşeyden.

Eziyet kendime oturup kötü sonu izlemek gibi.
Çok çok istekli değilim ama düştüğümde beni kaldırmadan bırakmayanlar var.
Onların hatırı var.
Korkuyodum başlamaktan başlayamamaktan...
Hepsini bi kenara koyuyorum sadece yapılcakları yapıcam.

y.o.l.c.u y.o.l.c.u herkese nasip olmaz onun gibi arkadaş çok şanslıyım

:KK200:seviyorum seni canım arkadaşım...

y.o.l.c.u y.o.l.c.u kac kilosun ne yapaysın çok merak ediyorum huhuuu

geldim ışılcım burdaki son bildirimim 75 ti sanki sonra yaz dönemi bi yükselişe geçti o dönem tartılmaya cesaret edemedim...cesaret ettiğimde 83 tüm sonra tekrardan 1.seviyeye başlayıp 78.79 indim oralarda takılıyorum...genel durum böyle ama ipin ucunu kaçırmaya gelmiyo tıparlamak zor oluyo nekadar istediğimiz kiloya insekte hep bi temkinli olmak zorundayız...

Günaydın ❤
Mutlu haftasonları ❤

fruehstueck1.gif

Back
X