- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
Ekmek mi :)))İnan hic tatli aramiyorum hamileliklerimde. Paso ekmek yiyorum
Doygunluk hissin mi olusmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekmek mi :)))İnan hic tatli aramiyorum hamileliklerimde. Paso ekmek yiyorum
Midem degil beynim doymuyor. Bugun nefes alamayacak halde cok yedimEkmek mi :)))
Doygunluk hissin mi olusmuyor
Yüsra Tuğbayla delirmecelerİyi akşamlar
Neydirsiiizzzz![]()
Yettim canım burdayım, bak hasibe neler becerdi biz yokken biz ona o bize yaklaştı kilo olarak başlayalım artık sokağa çıkacak kıyafet kalmadiBeni de ekleyin yanınıza.valla bi arti bi eksi bir senedit ayni kilodaym.dun aksam kendimi bi hafif hissettm hemen tartiya kostum kac zamandr görmedigim 90 ı gördüm aha 100 ne kaldi dedim.arti ustune arti dur dememiz lazm.ben de okuldan gec cikiyrm ama deneyecem biraz oruc tutmayi.bonus burdan uzaklasinca kilolar geri donuyo.menu yazalm biseyler yapalm.benim yegenimin düğünü var nisan ayinda bu kiloyla kıyafet alışverisine çikmak istemiyrm.gelin hep beraber bi canlanalım. @ışılduru rakibem nerdesin?gel yarisalim
Bende ikiside var koşu bandı varken birde onu aldım çok kullanmaktan bir pedalı bozuldu tamir edildi yenisi çok sert eskisi gevşek randıman vermiyor ne varsa koşu bandında var diyorumYa kızlar eliptik bisiklet kulllannaz var kı?bi arkadasmn var odunc vereym diyo kosu bandi da var gel götür diyo bi senedr ama ben hep verrm boyle diyordum.lakin veremiyormusum
Sanki 74 idi en son benmi yanlış hatırlıyorum80 lerde bi takıldıydıy.o.l.c.u gel cvp ver ula
Off valla ne bilim kafamda deli sorular karatayla bir başlayıp sonrasında 1. Seviye olabilir becerebilirsek tabiHosgeldinn rakibem.ISILDURU .bonus simdik ben bu birinci seviye yapsam sonra biraz dinlenip bi daha birinci seviyeyi yapsam nasil olur acaba?kilo verdikten sonra koruumakta zorlanır mym?sen ne yapmayı dusunuyorsun?
Hosgeldinn rakibem.ISILDURU .bonus simdik ben bu birinci seviye yapsam sonra biraz dinlenip bi daha birinci seviyeyi yapsam nasil olur acaba?kilo verdikten sonra koruumakta zorlanır mym?sen ne yapmayı dusunuyorsun?
Sanki 74 idi en son benmi yanlış hatırlıyorum
Ben devam etmeyi düşünüyorum.
Ne yaparsak kar.
Bonuscum nasılsın inşallah iyi olacaksın sende bizde yılbaşı hedefi yapalım bismillah diyip başlayalım 10 kilo aldım dahada kilo gidiyor bıraksam uçacak seviyeler sanada iyi gelicek kanaatindeyim lütfen başla en az senin kadar isteyen bir dost![]()
Buraya gelemeyişimde bu yüzden.
Soğudum herşeyden.
Eziyet kendime oturup kötü sonu izlemek gibi.
Çok çok istekli değilim ama düştüğümde beni kaldırmadan bırakmayanlar var.
Onların hatırı var.
Korkuyodum başlamaktan başlayamamaktan...
Hepsini bi kenara koyuyorum sadece yapılcakları yapıcam.
y.o.l.c.u herkese nasip olmaz onun gibi arkadaş çok şanslıyım
y.o.l.c.u kac kilosun ne yapaysın çok merak ediyorum huhuuu