- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 10 kilo da sabitledim çok şükür..standart yemeklerimi yiyorum,kahvalti disinda ekmek yemiyorum,yoğurt ve meyveyle ara öğünler yapıyorum,tatlı krizlerim oluyor benimdeMidem degil beynim doymuyor. Bugun nefes alamayacak halde cok yedim
Hoşgeldin...tanıt kendini boyun,kilon yaşın,evli misin çoluk çocuk falan ??Bende araniza katılmak istiyorum kizlarr![]()
Hosbuldum 30 yaşındayım izmirliyim ama aydında yasıyorum 2 yıllık evliyim bebeğim yok bi tane 3 aylık kalbi durdu kurtaj oldum 180boyum 135kilom 4 sen3 önce tup mide ameliyatı oldum 70 kilo verdim psikolojik olarak çöktüm desteğe ihtiyacım var kaldigin yerden d3vam etmek içinHoşgeldin...tanıt kendini boyun,kilon yaşın,evli misin çoluk çocuk falan ??
Öncelikle gecmis olsun,Rabbim kucagini bos birakmasin,öncelikle sağlığına kavuşur ve yeniden anne olursun inşallah..Hosbuldum 30 yaşındayım izmirliyim ama aydında yasıyorum 2 yıllık evliyim bebeğim yok bi tane 3 aylık kalbi durdu kurtaj oldum 180boyum 135kilom 4 sen3 önce tup mide ameliyatı oldum 70 kilo verdim psikolojik olarak çöktüm desteğe ihtiyacım var kaldigin yerden d3vam etmek için
Bende araniza katılmak istiyorum kizlarr![]()
Dogumgununu guzel atlatmissin cnmBugün bi doğumgününd gittik menüm şu şekilde.
Kahvaltı : 1 yumurtalı yağsız menemen 1 dilim peynir 2 dilim esmer ekmek salatalık biber 5 zeytin
Ara filtre kahve 4-5 tane kuru üzüm
Öğlen doğumgününde 4 yemek kaşığı yağsız kısır 4 tane yaprak sarma 4 tane hurma
Ara dibek kahvesi
Akşam tonbalıklı yağsız salata
Aminnn canım inşallah bende esra m.oldum Çok teşekkür ederimÖncelikle gecmis olsun,Rabbim kucagini bos birakmasin,öncelikle sağlığına kavuşur ve yeniden anne olursun inşallah..
Bizi en iyi biz anlarız,tombisler olarak..her zaman destek olmaya hazırım ben şahsim adina..yeter ki vazgecme..bu arada tugce ben mennun oldum.
Hosgeldin camm.ins tekrar kilo verirsin.saglikla kucagina alacagin bebegin de olur insHosgeldin cnm
Izmirin neresindensin. BurdaYENA
ISILDURU ve ben de izmirdeniz ama ben sakaryada yasiyorum
Ameliyat olmadan once kac kiloydun ve ameliyattan sonra kaca dustun ne kadar korudun sonra ne zaman kilo almaya basladin ve kac kilo aldin (ne cok sordum di mi)
Cesmeliyim canım esra ben 170 kilo falandım ameliyat oldugumda 98kiloya kadar düştüm 6 ayda sonra eşimi tanıdım 2 sene sonra almaya başladım onun için hiçç sorun olmadı olmuyorda ben kendim için istiyorum die zayıflamak istiyorum
Hosbuldum canim aminn insallah saolHosgeldin camm.ins tekrar kilo verirsin.saglikla kucagina alacagin bebegin de olur ins
Açığız ama evdekiler izin verdiği sürece.masallah bebisin gelmesine bisey kalmamış.saglikla kucağına al annesipazar dolasıyla kapalıyız gibi maşallah +90 grubu,in cin top oynuyor![]()
Afiyet olsun canım.Bugunun menusu
Kah.(12.30) biberli 3 yumurra 5 zeytin dom.roka 2 ceviz10 kadar fındık
Aksam (6,30) bir kase bulgurlu nohutlu corba(ayran corbasina konulan bulgurBulamiyorum bize uyuyor mu?) tavuk ızgara salata 1közbiber