Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Vertigo değil çok okudum anladım zaten vertigo olmadığını.
Kulak arkası hacamat yaptırdım yapan abla oranın çok kötü tıkalı olduğunu söyleyip uyardı beni baktır diye.
Orta kulak kireçlenmesi yada iltihabı gibi bişey dedi.
Kbb gittim özel bi yere vestübilermiş. Yani denge siniri iltihabı dedi.
İlaç verdi uzun zamanda geçer dedi.
İlaçla daha kötü oldum bide dr un konuşmaları çok içime sinmedi. Hacamatı 20 gün aralıklarla 3 ledim.
Ondan sonra ayağa kalktım zaten.
Bide devlete gidim dedim ama ondan henüz bi sonuç alamadım.

Baş dönmesi için vertigo testi yaptırdı negatif çıktı tabi o sonucu dr gösteremedim ki peki aga bu nedir diye sorayım :confused:
Sen kendine bakmazsan kimse sana bakmaz. 0esine düş arastir ne olduğunu. Allah korusun olmicak zamanda dönerse basin birde

Amine Busra Amine Busra büşra nasıl oldu fıstık? Sen iyimisin kuzum? Zeynep nasıl?

profili mesajlarına bişey yazılmıyo sinir oluyorum he :)
Oyle bir ayardan haberim yok bilerek yapmamisimdir :D
Bugun dra gittik aile boyu :D .yusraya yeni ilaçlar başladık, takviyeler hakkinda konustuk. Havale geçirdiği icin fazla bir takviye sansimiz yok... Koruyucu ilac basladik 3 ay devam edicez. Suan hava vericez cok kotu oksuruk basladi. İyice tikanmadan baslicaz.
Bebekte iyiymiş 720 gr olmuş :D

Sagolasin tatlim 💓

Fulyacim yogunluk her zaman olacak hayatimizda
Biz sadece bahanelerin arkasina saklaniyoruz

Hadi sende gel yamacima :))
yoğunluğum her zaman var da onun dışında sorunlarım vardı canım. çok bunaldım. depresif moddaydım. kaçışı yemek ve alışverişte buldum. her ikisi de :KK43::olamaz:
Pazar gününden beri iyiydim dinlene dinlene biriken işlerimi yaptım.
Dün nolduysa yine yer ayağımın altından kayıyor gibi oldu başım döndü.
Ablama gitmiştim orda daha da kötü oldum.

Şu an sakinim inş tekrar olmaz.
ekimin ilk haftası başlamıştı dağıttı beni.
geçmiş olsun bonus dikkat et kendine.

Selam arkadaşlar 4 gündür evden uzaktaydım,paketim bitmişti internete girme şansım olmadı kilomu da bilmiyorum Akşam üzeri yeni geldim eve Müsaadenizle ben bu gruptan da çıkayım çok yoğunum fazlasıyla Bir de kilo verdim mi veremedim Onu takmak istemiyorum artık akışına bıraktım her şeyi Hakkınızı helal edin kendinize çok iyi bakın

Slm kizlar

Pazar gününden beri iyiydim dinlene dinlene biriken işlerimi yaptım.
Dün nolduysa yine yer ayağımın altından kayıyor gibi oldu başım döndü.
Ablama gitmiştim orda daha da kötü oldum.

Şu an sakinim inş tekrar olmaz.
ekimin ilk haftası başlamıştı dağıttı beni.

Gecmis olsun cnm. Dikkat et kendine. Insallah bir daha tekrarlamaz. En kisa zamanda sonuclarini gotur bakalim devletteki dr ne diyecek. Ihmal etme sakim

kızlar evde kahve makinanız var mı? hangi marka ve model?

Screenshot_2019-11-24-08-58-09.webp
Bende bu var cnm. Evde filtre kahve icen bir tek ben oldugum icin bana yetiyor. Makinenin bardaklarini ben turk kahvesi icmek icin kullaniyorum. Makinede kahve yapacagim zaman kendi kupami koyuyorum altina. Hemen 1 bardaklik yapip iciyorum taze taze 😉

Cumartesi menumude vereyim
11.00 filtre kahve
13.00 domates salatalik zeytiin peynir haslama yumurta
Ogleden sonra carsi isimi halledip spora gittim
18.30 domates salatalik sogan sogus ve firin kofte
21.00 sade turk kahvesi
23.30 sade soda

Selam arkadaşlar 4 gündür evden uzaktaydım,paketim bitmişti internete girme şansım olmadı kilomu da bilmiyorum Akşam üzeri yeni geldim eve Müsaadenizle ben bu gruptan da çıkayım çok yoğunum fazlasıyla Bir de kilo verdim mi veremedim Onu takmak istemiyorum artık akışına bıraktım her şeyi Hakkınızı helal edin kendinize çok iyi bakın
tatlım 90 lar grubu yarışma takımı grupları gibi değil. buraya istediğin zaman yazarsın. gruptan çıkmana gerek yok. yoğunsan ara ver. gelirsin. biz de öyleyiz. sıkma kendini :KK200:
Benide al götür buralardan :KK70:
gel yamacıma o zaman :KK70:
Eki Görüntüle 2558418
Bende bu var cnm. Evde filtre kahve icen bir tek ben oldugum icin bana yetiyor. Makinenin bardaklarini ben turk kahvesi icmek icin kullaniyorum. Makinede kahve yapacagim zaman kendi kupami koyuyorum altina. Hemen 1 bardaklik yapip iciyorum taze taze 😉
güle güle kullan canım. afiyet olsun. fotoyu ilk görünce ben de dedim Türk kahvesi için bu kupalar çok büyük değil mi :KK70::rolleyes:

Back
X