Dicem diyede korkmuyo degilim. Tikanmaya başladımSaçmalamahık mı demek istiyosun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dicem diyede korkmuyo degilim. Tikanmaya başladımSaçmalamahık mı demek istiyosun.
Dicem diyede korkmuyo degilim. Tikanmaya başladım
Lütfen kes ekmeği. Tansiyon yükselir gebelik zehirlenmesi allah korusun
Daha 12-13hafta var doğuma azıcık yavaş canimDicem diyede korkmuyo degilim. Tikanmaya başladım
Ne yediğimin farkinda degilimki. Tamamen duygusal yaklasiyorum
Kizdan hic biseye vakit kalmiyoki. Gunlerdir uykusuzum. 2.5 aydir surekli hasta. Zaten birsey yapmak icimden gelmiyor. İmkan buldukca uyuyorum...kendini doyurucu öğünler ye dediğim gibi. kan şekerini hoplatıcı değil. duygusal karmaşadan uzaklaşmak için de kendine uğraş bul. mesela netten dizi izle, kitap oku, hobi bul vs. oyala kendini.
Cocuklari yatirdim cok sukur kafa dinliyorumiyi akşamlar kızlar nasılsınız?
ben de çok şükür iyi olmaya çalışıyorum canım. kore dizisi izliyorumCocuklari yatirdim cok sukur kafa dinliyorumsen nasilsin
Biz hâla ayaktayiz. Delirmeye az kaldiSabah kahvaltı,temizlik rutuninden sonra ervayla büyük parka gittik,hem değiştirmem gereken birsey vardi onu değiştirdim,hem eglendik,hem kızımla yemek yedik..onunla birşeyler yapabilmek müthiş hoşuma gidiyor
aksam üstü kardesimin nikah fotoğraflarını almaya gittik yürüyerek yakındı eve,yemeğe annemler gelecekti ona hazırlık yaparken hop köyden kuzenim geldi,yemek çay fasli,eşim ise gitti derken gece yarısı oldu evi topladım ama mutfak kaldi,ayaklarimda tostopak oldu sisti..bi gayret bulaşıkları dizip yatacağım inşallah,ıyi geceler
![]()
Fulyacim merhaba nasıl gidiyor diyete baslayabildinmi birbirimize bir el atsak süper olucak benim kilom aldı başını gittikendini doyurucu öğünler ye dediğim gibi. kan şekerini hoplatıcı değil. duygusal karmaşadan uzaklaşmak için de kendine uğraş bul. mesela netten dizi izle, kitap oku, hobi bul vs. oyala kendini.
Al bendende o kadar akşam yemeğinden sonra ve gece yatınca nefes nefeseyim kendime bunu nasıl yaptım diye dün gece çok düşündüm ve üzüldüm insallah tekrar ayni hataya dusmemde biraz kilo veririm yazık bu bünyeyeDicem diyede korkmuyo degilim. Tikanmaya başladım
Çocukları yatırdım demek ne büyük mutluluk hasibe hayranım sana benimkiler ben uyumadan uyumaz bebeklikten beri böyleler yıldım valla hiç anne baba saati diye bisey anlamıyorlar kedi gibiler yatır gel hop geri geliyorlar bravo sanaCocuklari yatirdim cok sukur kafa dinliyorumsen nasilsin
Vuhuuuv harikasın eboecim taktir ve tebrik ediyorum maşallahGünaydın, hayırlı cumalar
Kilo bildirimi
Geçen hafta 96
Bu hafta 93.7
Fark -2.3![]()
Rakibem benden zayıfsın bilmem anlatabildimmi kilomuSelam kilo bildrmo
84.6
Spor 200