Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dedigim gibi emek vermek gerekiyor cnm bide azimli olmak
Bende şu ara ikiside yok
aynen. olmayınca olmuyor canım. bazı dönemler böyle. en azından sabit kalalım da fazla üzülmeyelim.
ben galiba kabullendim artık. şu takviyeleri bırakıncaya kadar sabretmem gerek. birkaç çeşit olunca iştah tavan

Arkadaslar gelip gittiler cocuklarda baya eglendiler. Simdi etrafi ve mutfagi toplama tarafi kaldi. Bi ara mutfaga gireyim dedi cocuklari yedireyim dedim once sonra esimle kv geldi(koye kadar gidip gelmislerdi) mutfak masasini tezgaha bosaltip onlara tabak hazirladim. Saat 8e dogru kalkip camarsir atcam makineye sonra mutfaga gecerim insallah.
Misafir menum san sebastian cheesecake, biskuvili sutlu irmik tatlisi, makarna salatasi, peynirli gul boregi. Evdekilere ve misafirlere afiyet oldu ben yemedim. 3. Gunluk orucun 3. Gunundeydim zaten. Yememek icin bahanemde hazirdi
Oruclu oldugum icin bugunde menum yok. Yrn sabah sebze suyu ile acicam orucumu.
Arkadaslar geldiginde elbise giydim. Esimi beklerken degismedim elbisemi. Esim ve kv şok oldu. Elbisede iyice inceldigim belli oldu. Bizimkiler beni evde surekli pijamayla gordukleri icin guzel giyinince sasirdilar

Elbise olayına ayrıca sevindim:)

İyi akşamlar kızlar . Bugün anneme gittim kısır yaptık yedik. Yanın da börek sütlü tatlı da vardı ama sabrettim.
Aklım sabah ki kahvaltıdaki reçel de. Aslında yolun başındayım ama canım çekiyor işte. Sanırım 21 gün olunca alışmış olurum . 3 hafta düzen haftasıdır herşeyde.
Eve gelince bamya yedim biraz da . Bugün karışık oldu. Yarın a Allah kerim.
@HasibeG Canım maşallah sana . İnsan yemeyince daha enerjik oluyor.

Evette biraz kaçamaklı
Olsun canın sağolsun yine iyi gitmiş . Sen yap yeter ki. Ben de zamansız yiyorum işte.öğünler karışık aynen hayat düzenim gibi. Eve herkes ayrı saatlerde gelince bir düzene giremiyor. Ya kendime özel hazırlayacağım. Ya da karışık devam@

Nasıl düzelticez hayatları :)

Tunaydin
Iyi pazarlar herkese ❤
Bugunku plan yemek yap utu yap yarinki toplantiya hazirlan (12sinde denetleme var bu yuzden yarin ekibi toplayim prosedurler ve talimatlari ozet gecicem)

Elbise olayına ayrıca sevindim:)
Bende cok sevindim yatasiya kadar agzim kulaklarimdaydi siritip durdum
Tesekkur ederim cnm.
Receli surekli aklina getirirsen en sonunda gidip 1 parmakta olsa yersin. Bu yuzden onu dusunmemeye calis aklini baska yerlere yonlendir. Menu planlamasi yap. Ya da baska aktivitelerle ugras

Ikramlalatini yemeyip iradeli davranmann sonucunu da almissn:)

Öncelikle geçmiş olsun canım,ne kadar oldu ki doğum yapalı dikişlerini zorlamış?

geçmiş olsun canım. neden kanadı ki? senin çocuk 2,5 yaşında değil miydi?

İyi geceler kızlar yarın erken kalkmam lazım
Canım çok geçmiş olsun. Bebeğin yeni değil sanırım.benim de 3 sezeryan var. Allah şifa versin.iyileşince devam edersin spora.canını sıkma. Diyet de ben de öyleyim bu hafta havalar soğudu hareket azaldı. Hakkımızda hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…