Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar
Pazar kosturmacasi devam ediyor
Umarim sizler de iyisinizdir
Yemek yapmaya gitcem simdi mutfaga once bi size bakayim dedim
Ikramlalatini yemeyip iradeli davranmann sonucunu da almissn:)
Emek vermeden olmuyor cnm malesef sen de zorlama kendini su an nasilsin kanaman durdu mu? Eliptik degilde daha basit seyler yap bir sure dikkat et sagligina

hasibecim maşallah suphanallah güzel kilo veriyorsun ben de bir başlasam yarın ilk adım atılacak inşallah . yüzbininci kez ilk adım

hasibecim maşallah suphanallah güzel kilo veriyorsun ben de bir başlasam yarın ilk adım atılacak inşallah . yüzbininci kez ilk adım
Yuzbininci de olsa binbirinci de olsa bu adimi at ve basar lutfen (yuzbininci son olur insallah binbire gitmez olay )

Noldu öyle ya allah allah ağrı falan mı oldu nasıl farkedildi bu?

Iyi akşamlar
Kilo bildirmedim çünkü tartıya çıkmaya psikolojik olarak korkuyorum. Ne olur dursun artık bu yeme ataklarım. Yavaş verdim kilomu ama hızlı alıyorum malesef. Artık diyetlerde zorluyor beni yaşım gençken daha tolere edebiliyordu vücudum, şimdi biraz az yesem çarpıntı oluyor, kansızlık oluşuyor, saçım tutam tutam dökülüyor, yorgunluk halsizlik başlıyor. Diyet listelerine hiç mi hiç uyanıyorum.
Yyiyince de mutsuzum, yemeyince de

Cok tesekkur ederk canm benim.ben de topigimizdeki hergaf ve. Eboenin ogretmenler gununi kutluyrm
Mutlu persembeler ❤

hergaf nasılsın canım.. yine başlamışsın.. çok özledim bu böyle biline
İç güveysinden hallice canım
Seni gördüm mutlu oldum canım, ben de özledim seni
Sen nasılsın, kilolarınla aran nasıl, mutlu musun, sen iradeli hatunsun gerçi, benim gibi ipin ucunu kaçırmıyorsundur
Slm kizlar
Hayirli cumalar

Sabah rutin islerimi hallettim. Tedaviye baslamadan once bildirim yapip kacayim. Aksam ugrarim yine

Gecen hafta 84.5
Bu hafta 82.5
Fark 2.0
Maşallah hasibeciğim, sonunda emeklerinin karşılığını alıyorsun, pes etmeden çok uğraştın, tebrik ederim seni
@ISILDURU ben 1. Seviye yi yapıyorum gayet rahatım. Çok yerim aslında. Sana da kolay gelebilir.

Geçen hafta kilom 100
Bu hafta 98.1
Fark 1.9
Hayırlı cumalar kızlar
Maşallah ne güzel vermişsin, tebrikler
İyi geceler.

Kilo bildirimi

Geöen hafta 109,5
Bu hafta 107,7
Farkn-1,8

Hafta içi kaçırdım biraz yoksa daha çok eksim olurdu
Oo bu gözler neler görüyor, maşallah, tebrikler yoluna koymuşsun, daim olur inşallah

Çok geçmiş olsun, inşaallah çarçabuk geçer, sağlığına kavuşursun

Birlikte yola koyulalım abla karnımdaki simitten tiksiniyorum bazen

Birlikte yola koyulalım abla karnımdaki simitten tiksiniyorum bazen
Olmuyor bonusum be, kendimden bezdim. Kendime ettiğim kötülüğü kimse etmedi bana, çok değil daha geçen seneki fotoğraflarıma bakınca bile içim eziliyor rahat 15kg fark var, dolaba astım belki kapağını az açarım diye ama nerde içimdeki canavar durmadıkça kar etmiyor hiçbir şey

Senin bir sene gectiyse iyi abla. Ben daha 3 ay da 11 kg aldim. Temmuzda 86 idim şimdi 102 galiba :'(

Tesekkur edrim cnm ❤

Günaydın kızlar
Bugün okul biraz yoğun geçeçek. Nöbetçiyim. Yarın da kbb ye gideceğim. Troid var Bende .ders anlatırken boğazım çok ağrıyor kısa anlatmak zorunda kalıyorum. Baskı hissediyorum boğazımda. Yorgunken daha çabuk oluyor bu. Bakalım yarın doktor ne diyecek.
Sizler neler yapıyorsunuz ?
bengisu022 Nasılsın canım?
Amine Busra kızın sonuçları çıktı mi?

Evet temizmiş cok sukur. Tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…