- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Emek vermeden olmuyor cnm malesefIkramlalatini yemeyip iradeli davranmann sonucunu da almissn:)
Slm kizlar
Pazar kosturmacasi devam ediyor
Umarim sizler de iyisinizdir
Yemek yapmaya gitcem simdi mutfaga once bi size bakayim dedim
Emek vermeden olmuyor cnm malesefsen de zorlama kendini su an nasilsin kanaman durdu mu? Eliptik degilde daha basit seyler yap bir sure dikkat et sagligina
Yuzbininci de olsa binbirinci de olsa bu adimi at ve basar lutfen (yuzbininci son olur insallah binbire gitmez olayhasibecim maşallah suphanallah güzel kilo veriyorsunben de bir başlasam yarın ilk adım atılacak inşallah . yüzbininci kez ilk adım
Mutlu pazarlar:)benim bir haftadr annem babam yanimda bikac gune gidecekler.yine de siyeti bozmuyrm ama sanki hic kilo da veremyrm.bisikleti de artk kullanamam.dün dr gittm sezaryan dikisimde kanama varmis ara.biraz moralim sa bozuldu ama gecer ins.
2020 ye kadar 80 e insem bari. ne güzel olurdu
Cok tesekkur ederk canm benim.ben de topigimizdeki hergaf ve. Eboenin ogretmenler gununi kutluyrm
Ben bir sistem uyguluyorum kendime gore duzenlemiyorum yediklerimi.
Bugun spor salonunda 1 ayim doldu ve olcumlerim yapildi. Antronor sasirdi kaldi cok iyi vermissiniz cok guzel beslenmissiniz hic kastan gitmemis hep yagdan gitmis dedi. Ilk defa birinin karin yaglanmasinin 1.5 azaldigini goruyorum dedi. Burayada koyayim fotoyu
Eki Görüntüle 2559522
İç güveysinden hallice canım
Maşallah hasibeciğim, sonunda emeklerinin karşılığını alıyorsun, pes etmeden çok uğraştın, tebrik ederim seniSlm kizlar
Hayirli cumalar
Sabah rutin islerimi hallettim. Tedaviye baslamadan once bildirim yapip kacayim. Aksam ugrarim yine
Gecen hafta 84.5
Bu hafta 82.5
Fark 2.0
Maşallah ne güzel vermişsin, tebrikler@ISILDURU ben 1. Seviye yi yapıyorum gayet rahatım. Çok yerim aslında. Sana da kolay gelebilir.
Geçen hafta kilom 100
Bu hafta 98.1
Fark 1.9
Hayırlı cumalar kızlar
İyi geceler.
Kilo bildirimi
Geöen hafta 109,5
Bu hafta 107,7
Farkn-1,8
Hafta içi kaçırdım biraz yoksa daha çok eksim olurdu
Çok geçmiş olsun, inşaallah çarçabuk geçer, sağlığına kavuşursunMutlu pazarlar:)benim bir haftadr annem babam yanimda bikac gune gidecekler.yine de siyeti bozmuyrm ama sanki hic kilo da veremyrm.bisikleti de artk kullanamam.dün dr gittm sezaryan dikisimde kanama varmis ara.biraz moralim sa bozuldu ama gecer ins.
Birlikte yola koyulalım abla karnımdaki simitten tiksiniyorum bazenİç güveysinden hallice canım
Seni gördüm mutlu oldum canım, ben de özledim seni
Sen nasılsın, kilolarınla aran nasıl, mutlu musun, sen iradeli hatunsun gerçi, benim gibi ipin ucunu kaçırmıyorsundur
Maşallah hasibeciğim, sonunda emeklerinin karşılığını alıyorsun, pes etmeden çok uğraştın, tebrik ederim seni
Maşallah ne güzel vermişsin, tebrikler
Oo bu gözler neler görüyor, maşallah, tebrikler yoluna koymuşsun, daim olur inşallah
Hayırlı cumalar
Sabah bildirim yapamadım
Geçen hafta 82.5
Bu hafta 80.3
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim sıkıntılarını gidersin feraha kavuştursun, zordur evlatla imtihan olmak, Allah yardımcın olsun, kolaylık versinTesekkur ederim inşallah temiz cikar. Stresim bitsin artik 3 aydan az kaldi doguma rahatlamak istiyorum
Olmuyor bonusum be, kendimden bezdim. Kendime ettiğim kötülüğü kimse etmedi bana, çok değil daha geçen seneki fotoğraflarıma bakınca bile içim eziliyorBirlikte yola koyulalım abla karnımdaki simitten tiksiniyorum bazen
Senin bir sene gectiyse iyi abla. Ben daha 3 ay da 11 kg aldim. Temmuzda 86 idim şimdi 102 galiba :'(Olmuyor bonusum be, kendimden bezdim. Kendime ettiğim kötülüğü kimse etmedi bana, çok değil daha geçen seneki fotoğraflarıma bakınca bile içim eziliyorrahat 15kg fark var, dolaba astım belki kapağını az açarım diye ama nerde içimdeki canavar durmadıkça kar etmiyor hiçbir şey
Seninki özel durum canını sıkma sakın, miniğin doğduğunda halledersin evvelallah. Huzurla geçir hamileliğin inşaallahSenin bir sene gectiyse iyi abla. Ben daha 3 ay da 11 kg aldim. Temmuzda 86 idim şimdi 102 galiba :'(
İnsallah 3 aydan düştük artik hayirlisiyla kavuşabilsemSeninki özel durum canını sıkma sakın, miniğin doğduğunda halledersin evvelallah. Huzurla geçir hamileliğin inşaallah
Tesekkur edrim cnm ❤İç güveysinden hallice canım
Seni gördüm mutlu oldum canım, ben de özledim seni
Sen nasılsın, kilolarınla aran nasıl, mutlu musun, sen iradeli hatunsun gerçi, benim gibi ipin ucunu kaçırmıyorsundur
Maşallah hasibeciğim, sonunda emeklerinin karşılığını alıyorsun, pes etmeden çok uğraştın, tebrik ederim seni
Maşallah ne güzel vermişsin, tebrikler
Oo bu gözler neler görüyor, maşallah, tebrikler yoluna koymuşsun, daim olur inşallah
Evet temizmiş cok sukur. Tesekkur ederimGünaydın kızlar
Bugün okul biraz yoğun geçeçek. Nöbetçiyim. Yarın da kbb ye gideceğim. Troid var Bende .ders anlatırken boğazım çok ağrıyor kısa anlatmak zorunda kalıyorum. Baskı hissediyorum boğazımda. Yorgunken daha çabuk oluyor bu. Bakalım yarın doktor ne diyecek.
Sizler neler yapıyorsunuz ?
bengisu022 Nasılsın canım?
Amine Busra kızın sonuçları çıktı mi?
Çok geçmiş olsun canımEvet temizmiş cok sukur. Tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?