- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
Yasasiiiiiinn geldi 70 ler... canı gönülden tebrik ediyorum seni helal olsun gercekten
Merhaba kızlar işten yeni geldim. Akşama yemek yapılacak. Geçmişi okuyamadım ilk fırsatta okuyacağım.
Geçen cuma 99.4
Bu cuma 96.8
Fark 2.6
Su an 6lari hic dusunumiyorum. Hele bi 73-72 olayimda gerisini sonra dusunuruz ☺Bulamiyorum ben dogurdugumda sen tam bir çıtır olcaksın bu gayretle hayran oldum şuan 2 ayda 10 kg verip 69 görürsün en az sen eminim buna
Su an 6lari hic dusunumiyorum. Hele bi 73-72 olayimda gerisini sonra dusunuruz ☺
Insallah goruruz o gunleridüşün valla. 60 larda fıstık gibi olursun
Sağol canım teşekkürler.NeTesekkur ederim cnm ❤ cok sukjr kavustuk 70lere
Masallah cnm cok guzel eksi
Allah sabır azim cemil maşallah. Herşeyden önce sağlık önemli. Umarım vücudun temizlenir rahatlarsın.Su an 6lari hic dusunumiyorum. Hele bi 73-72 olayimda gerisini sonra dusunuruz ☺
Insallah cnm. Programin amaci o zayen hastaliklardan kurtulmakAllah sabır azim cemil maşallah. Herşeyden önce sağlık önemli. Umarım vücudun temizlenir rahatlarsın.
Eminim güzel çıkacak şu oruçlar temizliyor bedeni. İyi geceler canım.Insallah cnm. Programin amaci o zayen hastaliklardan kurtulmakpazartesi kan vericem rutin tarama testlerim yapilacak (saglik calisani oldugumuz icin her sene yapiliyor) hazir kan vermisken butun tahlillerime baktircam bakalim bir degisimler var mi
60kiloyum geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Bem de kullanıyorum gerçekten insan sıkılıyor bir de yan etkileri zor oluyor.
Masallah cnm sana ❤Okul ev yemek bulasik ve misafir derken bu saat de olsa leslie yaptm.aferin bana :)
Tesekkur ederim cnm. ❤Iyi haftasonlari kizlar
Kilo veren herkese tebrikler
Bulamiyorum
bengisu022
Diger arkadasin nikini hatirliyamadim :)) rose
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?