Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün amma is yaptim he
çamaşırları bitirdim,kuaföre gittim genel temizlik için,annemlere gittim,doğum çantasını 500.kez döktüm yerlestirdim(eksik farkettikce),akşama da komsularim gelecek doğumda kolaylık olsun diye yüzük çorbası döküp dolaba aatacaz.hadi bakalım eksilerinizin bol olduğu bi gün olsun

Bulamiyorum ben dogurdugumda sen tam bir çıtır olcaksın bu gayretle hayran oldum şuan 2 ayda 10 kg verip 69 görürsün en az sen eminim buna
Su an 6lari hic dusunumiyorum. Hele bi 73-72 olayimda gerisini sonra dusunuruz ☺

Allah sabır azim cemil maşallah. Herşeyden önce sağlık önemli. Umarım vücudun temizlenir rahatlarsın.
Insallah cnm. Programin amaci o zayen hastaliklardan kurtulmak pazartesi kan vericem rutin tarama testlerim yapilacak (saglik calisani oldugumuz icin her sene yapiliyor) hazir kan vermisken butun tahlillerime baktircam bakalim bir degisimler var mi

Insallah cnm. Programin amaci o zayen hastaliklardan kurtulmak pazartesi kan vericem rutin tarama testlerim yapilacak (saglik calisani oldugumuz icin her sene yapiliyor) hazir kan vermisken butun tahlillerime baktircam bakalim bir degisimler var mi
Eminim güzel çıkacak şu oruçlar temizliyor bedeni. İyi geceler canım.

Ben dün tartilaamamistim
Bu hafta fazla calismadim, hareketsizdim ve hic dikkat etmedim
Bugun tartildim +3geldim
Gecen hafta 94
Bugun 97
Fark +3

Takimda listede olmayinca disiplinli olamiyorum o yuzden listeye girmeye karar verdim
Bu hafta hedefim sadece kiloyu korumak :)) yoksa listeye giremem :) sonrasinda insallah duzenli eksiler gelecek

Iyi haftasonlari kizlar

Kilo veren herkese tebrikler
Bulamiyorum
bengisu022
Diger arkadasin nikini hatirliyamadim :)) rose
Tesekkur ederim cnm. ❤

Malesef eski 90lar ruhunu bi turlu yakalayamadik. Ya herkes cok yogun ya tukenmis durumdalar ya da baslamak isteyipte baslayamiyorlar hep yrn baslarim diyerek yiyorlar ve buraya yazacak yuzleri olmuyor ama bilmiyorlarki bize degil kendilerine yapiyorlar ve ileride keske dah once baslasaydim diyerek pisman olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…