Sagolasin tatlimHayırlı başlangıçlar olsun inşallah. Haydi gel yaza kadar.
Sabredelim
Olmuyor dedikce kendimiz oldurmuyoruz cnmBahsettiğin kişilerden biri benim Hasibe, yapamıyorum bir türlü, olmuyor yedikçe yiyorum, kilodan dolayı ağırlaştm iyice ve bu hafta
111. 5kg olmuşumve benim bunu buraya yazmaya yüzüm yok,
imdaattt diyesim var yanii
Insan emeklerle verip geri alinca en basta psikolojisi alt üst oluyorCnm ben onlari neden yazdim biliyor musun kisi kendinden bilir isi. Bende biyleydim cunku. 92den tekrar 105 ciktigimda ne buraya ne de takima gelesim vardi yuzum yoktu ama hep kendime yatim yaptigimi. Ne guzel vermistim az nefsime hakim olaydim bir daha o kilolari gormezdim. Resmen kendi kendime 3 ay geriye dusurdum. Yine ben tasidim o kilolari baskasi degil. Simdi vok sukur baslamisim diyorum. Simdiki halimi girdukce neden daha once yapmamisim diyorum. Bu yuzden burdaki arkadaslarima sesleniyorum. Siz de benim dustugum hatalara dusmeyin ne olur bir an once ceki duzen verin kendinize. Elden giden bizim sagligimiz baskasinin degil. Evlatlarimizla esimizle ailemizle daha saglikli yillar gecirmek icin hadi hep beraber yeniden baslayalim. Kim kac kilo aldiysa gelsin yuzum yok demesin. Bizi bizden baska kimse anlamaz. Kimse burdaki birine "oha ne kadar kilo almissin" demez. Cunku hepimiz aldik. Hadi simdide hepimiz verelim LÜTFEEENNNN.
Bonus
hergaf
@ISILDURU
@baharnaz
@eboe
huzurunmeraklisi
rishrose
Mefkurem
bengisu022
@60kiloyum
@nisan34
@mavipatikler
maralgozlu
PiaLeon
@Muhfamus
Unuttuklarim varsa lutfen ekleyin
Ben 96-97 ve 104le hamile kaldimHamilelikte 90 oldugunuz oldumu hic
Sagol cnmBu azminin sabrinin karsiliginida aliyorsun masallah cnm
Yuru be mefkurem kim tutar seniInsan emeklerle verip geri alinca en basta psikolojisi alt üst oluyor
Tekrar o gücü kendinde bulamiyor
Ama hepimizin bildigi gibi bize bizden baskasi yardim edemez
Bende son aylarda tuhaf sekilde kiloyu umursamamaya basladim
Buda baska bi psikoloji, sebebini bilemiyorum
Heralde kendimi onemsememek
Zaman kaybi acisindan sen benim adima cok guzel orneksin cnm
Ben 3 aydır yerimde sayiyorum masallah sen kaç kilo verdin
Bu gidişe dur demem lazim
Cnm ben onlari neden yazdim biliyor musun kisi kendinden bilir isi. Bende biyleydim cunku. 92den tekrar 105 ciktigimda ne buraya ne de takima gelesim vardi yuzum yoktu ama hep kendime yatim yaptigimi. Ne guzel vermistim az nefsime hakim olaydim bir daha o kilolari gormezdim. Resmen kendi kendime 3 ay geriye dusurdum. Yine ben tasidim o kilolari baskasi degil. Simdi vok sukur baslamisim diyorum. Simdiki halimi girdukce neden daha once yapmamisim diyorum. Bu yuzden burdaki arkadaslarima sesleniyorum. Siz de benim dustugum hatalara dusmeyin ne olur bir an once ceki duzen verin kendinize. Elden giden bizim sagligimiz baskasinin degil. Evlatlarimizla esimizle ailemizle daha saglikli yillar gecirmek icin hadi hep beraber yeniden baslayalim. Kim kac kilo aldiysa gelsin yuzum yok demesin. Bizi bizden baska kimse anlamaz. Kimse burdaki birine "oha ne kadar kilo almissin" demez. Cunku hepimiz aldik. Hadi simdide hepimiz verelim LÜTFEEENNNN.
Bonus
hergaf
@ISILDURU
@baharnaz
@eboe
huzurunmeraklisi
rishrose
Mefkurem
bengisu022
@60kiloyum
@nisan34
@mavipatikler
maralgozlu
PiaLeon
@Muhfamus
Emin ol canım bende tekrar 7 li sayıları görmek icin gün sayıyorum..
Hayır çıkmadı tüm rutin kan tahlillerimi yaptryrdm 30. Haftaya kadar 1 kilo bile almadım çok dikkatli beslenyrdm sonra ödem oldum 12 13 kg kadar almstm son 7 haftada ama kilo değil daha çok ödemdi ki 10 kg doğumdan sonra 1 hafta içinde gitmişti.Kac kilo almistiniz gebelik sekeri cikmismiydi
Ay darısı bana inşallah:)Hayır çıkmadı tüm rutin kan tahlillerimi yaptryrdm 30. Haftaya kadar 1 kilo bile almadım çok dikkatli beslenyrdm sonra ödem oldum 12 13 kg kadar almstm son 7 haftada ama kilo değil daha çok ödemdi ki 10 kg doğumdan sonra 1 hafta içinde gitmişti.
Bakalım yarın başlamak niyetim, iki öğünlü yapacağım, çok öğünlüleri yapamıyorum, tatlı zorluyor beni, bu sefer başaranlardan olurum inşaallahOlmuyor dedikce kendimiz oldurmuyoruz cnm
Bi plan yap kendine, yaziya dök ve 1 ocakla beraber ne olursa olsun yaptigin plana sadık kal
Bi başlayıp bikac kilo versen hevesin artar, arkasi gelir
Kactasin bakim??Selam bende aldim basimi gidiyorum. Doguma kacla gitcem hic bilmiyorum
Çoook haklısın bir yerden başlamak ve korumayı öğrenmek lazım. İnşallah başarırız.Cnm ben onlari neden yazdim biliyor musun kisi kendinden bilir isi. Bende biyleydim cunku. 92den tekrar 105 ciktigimda ne buraya ne de takima gelesim vardi yuzum yoktu ama hep kendime yatim yaptigimi. Ne guzel vermistim az nefsime hakim olaydim bir daha o kilolari gormezdim. Resmen kendi kendime 3 ay geriye dusurdum. Yine ben tasidim o kilolari baskasi degil. Simdi vok sukur baslamisim diyorum. Simdiki halimi girdukce neden daha once yapmamisim diyorum. Bu yuzden burdaki arkadaslarima sesleniyorum. Siz de benim dustugum hatalara dusmeyin ne olur bir an once ceki duzen verin kendinize. Elden giden bizim sagligimiz baskasinin degil. Evlatlarimizla esimizle ailemizle daha saglikli yillar gecirmek icin hadi hep beraber yeniden baslayalim. Kim kac kilo aldiysa gelsin yuzum yok demesin. Bizi bizden baska kimse anlamaz. Kimse burdaki birine "oha ne kadar kilo almissin" demez. Cunku hepimiz aldik. Hadi simdide hepimiz verelim LÜTFEEENNNN.
Bonus
hergaf
@ISILDURU
@baharnaz
@eboe
huzurunmeraklisi
rishrose
Mefkurem
bengisu022
@60kiloyum
@nisan34
@mavipatikler
maralgozlu
PiaLeon
@Muhfamus
Keto şuan. Karatay da iyi bir spor lazım. 3 çocuk ile zor oluyor.Sagolasin tatlim
Insallah yaza kadar bu işi halledip son şişko kışı yaşamış olacaz :))
Sen karataymi yapiyordun ketomu
Son zamanlarda ketoyu dinlemeye basladim belki bende deneyebilirim
104 canimKactasin bakim??
Olsun sıkma canını sen..sağ salim alalım melekleri kucağımiza da sonra ne yapacağımiza kadar veririz..104 canim
slm kizlae burası aktifse bende katılmak istiyirum
104 canim
Burasida aktif cnm ama bu ara arkadaslar buraz az ugruyorlar motivasyonlarini arttirmaya calisiyorum.
Sor bakalimBonus a son gebeligimde kac hafta 104 kiloyum bildirimi yaptim
Olsun sıkma canını sen..sağ salim alalım melekleri kucağımiza da sonra ne yapacağımiza kadar veririz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?