Mefkuş fazla idi paketin tamamını yemedim ama yarısı geçti şekersiz çukulata sözde ama ....... çokta aldanmamak lazım biliyorsunCuko fazla degildir ins. :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mefkuş fazla idi paketin tamamını yemedim ama yarısı geçti şekersiz çukulata sözde ama ....... çokta aldanmamak lazım biliyorsunCuko fazla degildir ins. :))
Yarin karbona dikkat etmeye calis cnmMefkuş fazla idi paketin tamamını yemedim ama yarısı geçti şekersiz çukulata sözde ama ....... çokta aldanmamak lazım biliyorsun
Aslinda hissiyat okarak hala kendimi 107 kilo gibi hissediyorum sanki hic degismemisim gibime geliyor. Sonra elimi gidima goturuyorum gelen yok sonra diyorumki hasibe sen zayifladin ya da gidip aynaya bakiyorum. Evde pijama giyiyorum. Altlarin hepsine lastik gecirdim biraz daha idare edeyim ara beden almayayim bosuna diye. Disarida genelde ise gittigim icin hep formayla gidiyorum onuda bir kere daralttim simdi onlarda yine bollasti ama 2.ye daraltmam yeni forma alirim. Bir sure daha idare ederim. Formalarin bollasmasiyla zayifladigimi anliyorum acikcasi. Gecenlerde is cikisi arkadaslarla oturalim dedik kiyafetli gideyim dedim her giydigim bol oldu emanet gibi durdu. Bir tane dar kalip l beden tunihim vardi onu giydim ama o da biraz bol oldu. Gardirop yenilensin istiyor artik bilinci o gun oturdu. Iste onda sonra alisverise gittim 2 tane 40 beden tunik aldim m bedenlerde oldu. Pantalonlarim cok bollasti bellerini buke buke bi kaldim artik onlari kullanmiyorum. Eskiden 86ya dustugunde aldigim kotlarim vardi 2 tane simdi onlari giyiyorum onlarda hafifte bollasti ama idare ediyor. Bunlar isin kiyafet yonu. Hastanede cogu zaman asansor kullanmiyorum merdiven kullaniyorum ve tikanmiyorum. Cocuklarin pesinde daha rahat kosturuyorum bunlar saglik tarafi. Ask hayatindan bahsetmiyorum bileBulamiyorum hasibe biraz duygularini anlatsana cnm :))
Bedensel, psikolojik nasil hissediyorsun
Saglik olarak ne gibi degisikler oldu
Bizlerede motivasyon olsun![]()
Bütün güzellikleri sonuna kadar hakettin cnmAslinda hissiyat okarak hala kendimi 107 kilo gibi hissediyorum sanki hic degismemisim gibime geliyor. Sonra elimi gidima goturuyorum gelen yok sonra diyorumki hasibe sen zayifladin ya da gidip aynaya bakiyorum. Evde pijama giyiyorum. Altlarin hepsine lastik gecirdim biraz daha idare edeyim ara beden almayayim bosuna diye. Disarida genelde ise gittigim icin hep formayla gidiyorum onuda bir kere daralttim simdi onlarda yine bollasti ama 2.ye daraltmam yeni forma alirim. Bir sure daha idare ederim. Formalarin bollasmasiyla zayifladigimi anliyorum acikcasi. Gecenlerde is cikisi arkadaslarla oturalim dedik kiyafetli gideyim dedim her giydigim bol oldu emanet gibi durdu. Bir tane dar kalip l beden tunihim vardi onu giydim ama o da biraz bol oldu. Gardirop yenilensin istiyor artik bilinci o gun oturdu. Iste onda sonra alisverise gittim 2 tane 40 beden tunik aldim m bedenlerde oldu. Pantalonlarim cok bollasti bellerini buke buke bi kaldim artik onlari kullanmiyorum. Eskiden 86ya dustugunde aldigim kotlarim vardi 2 tane simdi onlari giyiyorum onlarda hafifte bollasti ama idare ediyor. Bunlar isin kiyafet yonu. Hastanede cogu zaman asansor kullanmiyorum merdiven kullaniyorum ve tikanmiyorum. Cocuklarin pesinde daha rahat kosturuyorum bunlar saglik tarafi. Ask hayatindan bahsetmiyorum bile
Yani ne bileyim nasil anlatayim bilemedim. Sanirim baharda yeni yeni ciciler alinca duygularimi daha iyi hissedebilirim. Tabi her gorenin ovgu dolu sozlerini duymakta motivasyon arttirici oluyor![]()
Iyi aksamlar kizlar
Menüm gelsin
08.01.carsamba
13.00
2 yumurta +az badem sütü +az badem tozuyla krep
Peynir
1 avakoda
1 biber
Maydonoz dereotu
3 kş domatesli kabak
1tk fistik ezmesi
19.30
2.5 servis kş firinda mantarli hindi üstü kasarli
Salata
Çok güzel duygular daimi olsun arkadaşımAslinda hissiyat okarak hala kendimi 107 kilo gibi hissediyorum sanki hic degismemisim gibime geliyor. Sonra elimi gidima goturuyorum gelen yok sonra diyorumki hasibe sen zayifladin ya da gidip aynaya bakiyorum. Evde pijama giyiyorum. Altlarin hepsine lastik gecirdim biraz daha idare edeyim ara beden almayayim bosuna diye. Disarida genelde ise gittigim icin hep formayla gidiyorum onuda bir kere daralttim simdi onlarda yine bollasti ama 2.ye daraltmam yeni forma alirim. Bir sure daha idare ederim. Formalarin bollasmasiyla zayifladigimi anliyorum acikcasi. Gecenlerde is cikisi arkadaslarla oturalim dedik kiyafetli gideyim dedim her giydigim bol oldu emanet gibi durdu. Bir tane dar kalip l beden tunihim vardi onu giydim ama o da biraz bol oldu. Gardirop yenilensin istiyor artik bilinci o gun oturdu. Iste onda sonra alisverise gittim 2 tane 40 beden tunik aldim m bedenlerde oldu. Pantalonlarim cok bollasti bellerini buke buke bi kaldim artik onlari kullanmiyorum. Eskiden 86ya dustugunde aldigim kotlarim vardi 2 tane simdi onlari giyiyorum onlarda hafifte bollasti ama idare ediyor. Bunlar isin kiyafet yonu. Hastanede cogu zaman asansor kullanmiyorum merdiven kullaniyorum ve tikanmiyorum. Cocuklarin pesinde daha rahat kosturuyorum bunlar saglik tarafi. Ask hayatindan bahsetmiyorum bile
Yani ne bileyim nasil anlatayim bilemedim. Sanirim baharda yeni yeni ciciler alinca duygularimi daha iyi hissedebilirim. Tabi her gorenin ovgu dolu sozlerini duymakta motivasyon arttirici oluyor![]()
Dünki menünü beğendim benBenim menümü gormemisiniz heralde![]()
Sağol Umarım dikkat edebilirim. cumayı bilmiyorum eksi hissedemiyorumYarin karbona dikkat etmeye calis cnm
Bugunden planını yapki yarin zorlanma
Senden cuma cok guzel eksi gelecek, hissediyorum![]()
Sağol Umarım dikkat edebilirim. cumayı bilmiyorum eksi hissedemiyorum![]()
Sagol cnm. Simdilik 70i gormek istiyorum sonrasi nasil olur Allah bilir cunku program bitince 3-4 kilo geri gelir kesinBütün güzellikleri sonuna kadar hakettin cnmsabrin sonu selamet dememisler bosuna :)
Hedefin kacti
Gerci insan verdikce veresi geliyor :)
Evet gornenisim simdi baktim. Masallah oglen oku oju bitnedi ama yinede iy menuBenim menümü gormemisiniz heralde![]()
Masallah cnmgece : yoğurt + limon kürü
15 dk leslie + 5dk zumba+ iç bacak hareketleri 3 set ( bacaklarım ağrıyor şu an )
Amin cnm insallahÇok güzel duygular daimi olsun arkadaşım![]()