- 24 Ekim 2019
- 731
- 1.536
- 63
- 29
hb tatlım teşekkür ederim :)Slm kizlar
sagol cnm
Sagol cnm
Sagol cnm
Sagol cnm
Hadi insallah cnm merakla bekliyoruz
Hosgeldin cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hb tatlım teşekkür ederim :)Slm kizlar
sagol cnm
Sagol cnm
Sagol cnm
Sagol cnm
Hadi insallah cnm merakla bekliyoruz
Hosgeldin cnm
Rabbim tez vakit sifa versin canimEminenin kanda enf. Degeri yuksek cikti. Antibiyotigini degistirdiler. Az once yine serum taktim atesi yuksek diye. Yarin izin almayi dusunuyorum annem tek basina ucuyle yetisemez en azindan emineyle ben ilgilenirim
Umarim hedefine ulasirsin canimteşekkür ederim hedefim 60 ama metobalzmam yavaş çalısıyr geç vereceğim belli :)
teşekkür ederim umarım işler istediğimiz gibi gider fazlasıyla yıpratıcı kilolu olmak :)Umarim hedefine ulasirsin canim
Hoşgeldin :)teşekkür ederim umarım işler istediğimiz gibi gider fazlasıyla yıpratıcı kilolu olmak :)
Çok anlayamadım. ben meraktan etkileşim olsun diye sormuştumyok mu canim toplum saglik merkezi.bana gore verdi yanlis yonlendirmek istemem..izni olmadan paylasmak ..bilemedim canim
Aslında sabah 8 aksam 5 iki öğün besleniyorum . ara öğünde gerekmedikçe yapmıyorum. Benm yolum uzun metobolizmam çok yavaş çünkü demir ve b12 eksikliklerimde var. neden 3 öğün yapmıyosun öyle çok sağlıksız diyecek olanlar için de şöyle söyleyeyim sürekli ağzıma birşeyler tıkıştırmak beni daha da aç hala getiriyor hiç doymuyorum , kendimi törpülemek için böyle yapıyorum uzun zamandır ama zaten değişen pek birşeyde olmuyor. aktif olarak spor yapamıyorum günde en fazla 20 dk yürüyüş veya leslie yapmaya çalışıyorum bacaklarımda bir ağrı var. ve son olarak çok istemedikçe ekmek + makarna + pirinç + bulgur + nohut + yeşil mercimek vs tüketmiyorum . et ve türevlerinide haftada 3 gün tüketmeye çalışıyorum sebzelerle aşk yaşıyorum şimdilik :)Hoşgeldin :)
Nasıl inceleceğin konusunda bir planın var mı
Çok güzel planlamalar eeee sporda var. devamlılık da olursa eminim sonuç alacaksındır kokaylıklar dilerim...Aslında sabah 8 aksam 5 iki öğün besleniyorum . ara öğünde gerekmedikçe yapmıyorum. Benm yolum uzun metobolizmam çok yavaş çünkü demir ve b12 eksikliklerimde var. neden 3 öğün yapmıyosun öyle çok sağlıksız diyecek olanlar için de şöyle söyleyeyim sürekli ağzıma birşeyler tıkıştırmak beni daha da aç hala getiriyor hiç doymuyorum , kendimi törpülemek için böyle yapıyorum uzun zamandır ama zaten değişen pek birşeyde olmuyor. aktif olarak spor yapamıyorum günde en fazla 20 dk yürüyüş veya leslie yapmaya çalışıyorum bacaklarımda bir ağrı var. ve son olarak çok istemedikçe ekmek + makarna + pirinç + bulgur + nohut + yeşil mercimek vs tüketmiyorum . et ve türevlerinide haftada 3 gün tüketmeye çalışıyorum sebzelerle aşk yaşıyorum şimdilik :)
Ev de oldugum zaman ogunlerim doyurucu oluyor aslinda az degil cnm :)Menulerin süperbaya baya az yiyorsun umarım verirsin
Ben menu yaziyim dedim destan gibi olunca vaz geçtimama diyetteyim iyi gidiyor spor yok eksi çıktım tartida ama bozuk sanirım ama olsun beni motive etti umsrim cuma bol eksilo bir gün olur
![]()
Aksamki sebze salatasini niye yarim kase yedinki cnm, 1 tb yesene :)Bende neler yedim bugün paylaşayım
Kahvaltı: 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta, bir kaşık yeşil zeytin, kk, peynir bir yeşil biber, bir tutam maydanoz ve tere 2 çatal tereyağı ve bal
Ara: bir havuç
Akşam: kele paça, yarım kase brokoli & karnabahar salatası bir dilim ekmek
Çayla bir tutam kuru üzüm ve fıstık
Yeterince su
Bence günüm iyi geçti akşamki kele paça ağır ve yağlı bir yemek tabiki....
Cok gecmis olsun cnm hayirlisiyla atlatirsin insallahİyi geceler kizlar.bi süredir yoktum farkettyinizxemi?? Tel bozuldu simdikinde internet yok yeni Alacam.kısasurefe gelecegm inx bu arada geçen gece çok ağrım oldu Dr gittim kanda gebelik çıktı.deger düşüyormuş Sanem düşük yapyrm.su anda takip altndaym bakalm ins kürtaja gerek kalmaz.
valla tatlım ben egeliyim herhalde işin içinde o da var çok fazla seviyorum :)Çok güzel planlamalar eeee sporda var. devamlılık da olursa eminim sonuç alacaksındır kokaylıklar dilerim...
Şu sebzelerle birde ben aşk yaşıyabilsem iyi olucak : )
Geçmiş olsun canım, gelişmelerden bizi haberdar etİyi geceler kizlar.bi süredir yoktum farkettyinizxemi?? Tel bozuldu simdikinde internet yok yeni Alacam.kısasurefe gelecegm inx bu arada geçen gece çok ağrım oldu Dr gittim kanda gebelik çıktı.deger düşüyormuş Sanem düşük yapyrm.su anda takip altndaym bakalm ins kürtaja gerek kalmaz.
Bilmem ana yemeğe ağırlık verdim sanırımAksamki sebze salatasini niye yarim kase yedinki cnm, 1 tb yesene :)
Sagol cnm insallahRabbim tez vakit sifa versin canim
Gecmis olsun cnm insallah mudahele gerektirmeden gerceklesirİyi geceler kizlar.bi süredir yoktum farkettyinizxemi?? Tel bozuldu simdikinde internet yok yeni Alacam.kısasurefe gelecegm inx bu arada geçen gece çok ağrım oldu Dr gittim kanda gebelik çıktı.deger düşüyormuş Sanem düşük yapyrm.su anda takip altndaym bakalm ins kürtaja gerek kalmaz.