Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hala hastanedeym canm. Durum aynı Hcg düşüyor ama iç kanamam var o yüzden takip altında olmam gerekiyor. Ameliyat riskim de hala var.
Anladım acil şifalar diliyorum sanki herkes tatsız günlerden geçiyor Allah darda zorda olanlara yardım etsin içinde de bizlere 🙏

20200123_102525.webp

Kahvaltıya buyursaydınız🤗

Nolurdu hergün biri bu salataları bize hazırlasaydı 🙄

Şimdi komşum haşhaşlı çörek kabak tatlısı ve ıslak kek getirmiş ama bir lokma almadım. En son 17.30 da bitirdim
Harika iyi olmuş bende salı akşamı eve getirdiğim lahana sarmalarını ben bir tek yerim diye ertesi gün hemen babama götürdüm zaten salı öğlende yemiştim daha fazla yemiyeyim dedim

Eki Görüntüle 2580051

Kahvaltıya buyursaydınız🤗

Nolurdu hergün biri bu salataları bize hazırlasaydı 🙄
Bugünkü menüm bu tabağa ilaveten 2 dilim peynir, bir dilim ekmek

Ara: 2 kaşık yulaflı süt, muz kakao muz karışımı

Akşam: yarım levrek, bir dilim somon fırın ve salata

2 dilim helva

Su yetersiz havalar soğuk suda zorlanıyorum çay içiyorum şu an

Slm kizlar
Sali gunu denetlememiz var. Serviste surekli eksik cikmasin diye kontrol yapiyorum. Servis isleride devam edior yatan cikan. Bu yuzden cok yoruuyorum 3 gunluk acliklarimda olunca. Eve gelincede uyuyup kaliyorum. Bu yuzden fazla giremedim kusura bakmayin.
Emine hasta oldugunda 1 gun ise gitmemistim onun yerine pazar gunu mesaiye gidicem. Denetleme oncesi depomu sayarim. Haftasonu yatan cikan cok olmaz otur kalk yapmadan adam akilli kolayca sayarim insallah.

Kizlar vaktiniz olunca bunu mutlaka izleminizi tavsiye ediyorum
Gercekten cok faydali

Canim anca firsatim oldu daha yeni izledim videoyu. Malesef tum hastaliklar beslememizden kaynaklaniyor. Insallah bu bilince varip sifalanma yolunda emin adimlarla ilerleriz

Bugünkü menüm bu tabağa ilaveten 2 dilim peynir, bir dilim ekmek

Ara: 2 kaşık yulaflı süt, muz kakao muz karışımı

Akşam: yarım levrek, bir dilim somon fırın ve salata

2 dilim helva

Su yetersiz havalar soğuk suda zorlanıyorum çay içiyorum şu an
Su aynen bende de yok
Slm kizlar
Sali gunu denetlememiz var. Serviste surekli eksik cikmasin diye kontrol yapiyorum. Servis isleride devam edior yatan cikan. Bu yuzden cok yoruuyorum 3 gunluk acliklarimda olunca. Eve gelincede uyuyup kaliyorum. Bu yuzden fazla giremedim kusura bakmayin.
Emine hasta oldugunda 1 gun ise gitmemistim onun yerine pazar gunu mesaiye gidicem. Denetleme oncesi depomu sayarim. Haftasonu yatan cikan cok olmaz otur kalk yapmadan adam akilli kolayca sayarim insallah.

Canim anca firsatim oldu daha yeni izledim videoyu. Malesef tum hastaliklar beslememizden kaynaklaniyor. Insallah bu bilince varip sifalanma yolunda emin adimlarla ilerleriz
Kolay gelsin servis sorumluluğunun?

Back
X