Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar bugün 83.1 çıktım. O 100 gr dan ayrılmak istemedi vücut. Yarın 82 inşallah
her gün 1 kilomu verecen 😅
Kilo bildirimi 79 sehir disindayim. Bugun donuyorum pazartesi yine sehir disinda olacagim hedefim almamakdi aldim. Umarim dahada almam dikkat etmiyorum hic burda.
Boleksili günler
Hayırlı cumalar
en son 78 din heralde degilmi cnm
Tunaydin kizlar
Yemek yerken bildirim yapip kacayim
Gecen hafta 74.3
bu hafta 71.1
Fark 3.2
vayyy hasibe harika cnm masallah
Haftaya 6 lar gelir heralde 😍

her gün 1 kilomu verecen 😅
en son 78 din heralde degilmi cnm
vayyy hasibe harika cnm masallah
Haftaya 6 lar gelir heralde 😍
Haftaya kc temizligi yapacagim icin buyuk ihtimalle 6lari gorurum cnm.
Okudugum raporlarda cogu kisi kc temizliginden sonra 4-8 kilo arasi almis yemeye baslayinca. Insallah dengeyi kurabilirim

Haftaya kc temizligi yapacagim icin buyuk ihtimalle 6lari gorurum cnm.
Okudugum raporlarda cogu kisi kc temizliginden sonra 4-8 kilo arasi almis yemeye baslayinca. Insallah dengeyi kurabilirim
Kc temizligi sonrasi nasil devam ediliyor cnm

Senin sonuclarini merak ediyorum

Kc temizligi sonrasi nasil devam ediliyor cnm

Senin sonuclarini merak ediyorum
Kc temizligi sonrasi 3 gun daha tuzsuz ve hayvansal gida olmadan besleniyor seviye 7 ye devam gibi. Daha sonra seviye 8e geciliyor. Onun tablosunu bulayim atarim simdi

Sabrin, sebatın sonu selamet cnm
Bak bikac ayda evrim gecirdin :))
Evet cnm ya ozellikle disarida gorenler şok oluyor. Herkes bi cevirip ne yaptin nasil verdin diyor. Bende dua edin koruyabileyim diyorum. Bugun laboratuvara ciktim ordaki arkadaslarda cok yakisti sana zaiflik hic yadirgamadik cokmedin hic saglikli gorunuyorsun diyorlar. Kimine zayiflik yakismiyor ama sana cok yakismis diyorlar sagolsunlar

Mefkurem Mefkurem seviye 8 tablosu 40 gun bu sekilde gececek insallah
FB_IMG_1579904431776.webp

Daha yeni 100lerde bildirim yapip bunalimlardayim veremiyordum yaziyordum. Allah nasip ederse haftaya 60li rakamlarla bildirim yapicam insallah. Hala inanamiyorum saka gibi.
Cok büyük emek verdin cnm
Ne olursa olsun bu emeklerini boşa giderme

Hergun seni görenler gün gün iceldigine şahit oldular
Ama uzun süre görmeyip şimdi gören seni tanıyamaz 😂
En son izmirde geri alip geldiydin :))
Ne zaman gitceksiniz bidaha

Cok büyük emek verdin cnm
Ne olursa olsun bu emeklerini boşa giderme

Hergun seni görenler gün gün iceldigine şahit oldular
Ama uzun süre görmeyip şimdi gören seni tanıyamaz 😂
En son izmirde geri alip geldiydin :))
Ne zaman gitceksiniz bidaha
Haziran sonu temmuz basi gidicem insallah cnm izmire
Eski formalarimi daraltmistim onlari giyiyordum Sonra onlarda billasti 2. Ye daraltmadim yeni forma aldim. Beni her gun goren arkadaslarda yeni formayi giyince sanki birden yari yariya gittin demeye basladilar. Bollarla gormeye alismislar ya. Dun bi personel ablada durdu dondu yine bakti hasibe hanim sen misin taniyamadim dedi. Bugun acilede gitmistim ordaki personel arkadasta hasibe hanim ne kadar degismissin taniyamadim dedi. Acildeki sorumlu arkadasa daha once bahsetmistim sistemden merak edip sormustu. O da e ugrasiyor kadin ne zamandir diyor 😂

Yrn ki nobetci arkadas umkede gorevli aradi abla gorevlendirme cikti bana ben elaziga gidiyorum dedi.
Arkadaslardan biri nobettwn cikacak biri pazar nobetci biri pazaetesi yillik izinden donecek. Kimse kalmiyor yarinki nobete. Bashemsireye mesaj attim tabi gec oldugu icin gormedi. Yrn %99 nobete ben kaliyorum. Bir ihtimal cerrahi hastalarini asagi cekin nobetci orda tutsun der mi bilmiyorum ama hayirlisi ben yrn hazirlikli gidicem.

Yrn ki nobetci arkadas umkede gorevli aradi abla gorevlendirme cikti bana ben elaziga gidiyorum dedi.
Arkadaslardan biri nobettwn cikacak biri pazar nobetci biri pazaetesi yillik izinden donecek. Kimse kalmiyor yarinki nobete. Bashemsireye mesaj attim tabi gec oldugu icin gormedi. Yrn %99 nobete ben kaliyorum. Bir ihtimal cerrahi hastalarini asagi cekin nobetci orda tutsun der mi bilmiyorum ama hayirlisi ben yrn hazirlikli gidicem.
3 cocukla bu kadar işi iyi başediyon cnm

Back
X