- 4 Eylül 2011
- 19.518
- 69.769
- 798
Hangi aşamadasınBen bir program uyguluyorum cnm. Facebookta "ahmet apa ilr yitik sifayi ucretsiz bulanlar" diye ordaki beslenme sistemini yapiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi aşamadasınBen bir program uyguluyorum cnm. Facebookta "ahmet apa ilr yitik sifayi ucretsiz bulanlar" diye ordaki beslenme sistemini yapiyorum
Seviye 7deyim haftaya kc temizligi yapip seviye 8e gecicem insallahHangi aşamadasın
Vavvv süpersinSeviye 7deyim haftaya kc temizligi yapip seviye 8e gecicem insallah
Sagol cnm ❤Vavvv süpersin
her gün 1 kilomu verecenGünaydın kızlar bugün 83.1 çıktım. O 100 gr dan ayrılmak istemedi vücut. Yarın 82 inşallah
en son 78 din heralde degilmi cnmKilo bildirimi 79 sehir disindayim. Bugun donuyorum pazartesi yine sehir disinda olacagim hedefim almamakdi aldim. Umarim dahada almam dikkat etmiyorum hic burda.
Boleksili günler
Hayırlı cumalar
vayyy hasibe harika cnm masallahTunaydin kizlar
Yemek yerken bildirim yapip kacayim
Gecen hafta 74.3
bu hafta 71.1
Fark 3.2
Nasilsin neler yapiyosun cnmHayirli cumalar
Kilom 84.1
Geçen hafta tartilamadim tartım bozuldu
bengisu022 Rabbim acil şifalar versin.Bebeğini kim bakıyor?
Haftaya kc temizligi yapacagim icin buyuk ihtimalle 6lari gorurum cnm.her gün 1 kilomu verecen
en son 78 din heralde degilmi cnm
vayyy hasibe harika cnm masallah
Haftaya 6 lar gelir heralde![]()
Kc temizligi sonrasi nasil devam ediliyor cnmHaftaya kc temizligi yapacagim icin buyuk ihtimalle 6lari gorurum cnm.
Okudugum raporlarda cogu kisi kc temizliginden sonra 4-8 kilo arasi almis yemeye baslayinca. Insallah dengeyi kurabilirim
Kc temizligi sonrasi 3 gun daha tuzsuz ve hayvansal gida olmadan besleniyor seviye 7 ye devam gibi. Daha sonra seviye 8e geciliyor. Onun tablosunu bulayim atarim simdiKc temizligi sonrasi nasil devam ediliyor cnm
Senin sonuclarini merak ediyorum
Sabrin, sebatın sonu selamet cnmKc temizligi sonrasi 3 gun daha tuzsuz ve hayvansal gida olmadan besleniyor seviye 7 ye devam gibi. Daha sonra seviye 8e geciliyor. Onun tablosunu bulayim atarim simdi
Evet cnm ya ozellikle disarida gorenler şok oluyor. Herkes bi cevirip ne yaptin nasil verdin diyor. Bende dua edin koruyabileyim diyorum. Bugun laboratuvara ciktim ordaki arkadaslarda cok yakisti sana zaiflik hic yadirgamadik cokmedin hic saglikli gorunuyorsun diyorlar. Kimine zayiflik yakismiyor ama sana cok yakismis diyorlar sagolsunlarSabrin, sebatın sonu selamet cnm
Bak bikac ayda evrim gecirdin :))
Cok büyük emek verdin cnmDaha yeni 100lerde bildirim yapip bunalimlardayim veremiyordum yaziyordum. Allah nasip ederse haftaya 60li rakamlarla bildirim yapicam insallah. Hala inanamiyorum saka gibi.
Sen onuda halledersin cnm :)
Haziran sonu temmuz basi gidicem insallah cnm izmireCok büyük emek verdin cnm
Ne olursa olsun bu emeklerini boşa giderme
Hergun seni görenler gün gün iceldigine şahit oldular
Ama uzun süre görmeyip şimdi gören seni tanıyamaz
En son izmirde geri alip geldiydin :))
Ne zaman gitceksiniz bidaha
3 cocukla bu kadar işi iyi başediyon cnmYrn ki nobetci arkadas umkede gorevli aradi abla gorevlendirme cikti bana ben elaziga gidiyorum dedi.
Arkadaslardan biri nobettwn cikacak biri pazar nobetci biri pazaetesi yillik izinden donecek. Kimse kalmiyor yarinki nobete. Bashemsireye mesaj attim tabi gec oldugu icin gormedi. Yrn %99 nobete ben kaliyorum. Bir ihtimal cerrahi hastalarini asagi cekin nobetci orda tutsun der mi bilmiyorum ama hayirlisi ben yrn hazirlikli gidicem.