Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kuzumu çevirdin neettin
Kuzu çevirme daha masum kalır
Ramazan nedenile bizimkilerin gönlü herbirsey çekiyor . Eve girince azicik ucundan la başlayıp dibini sıyırırken buluyorum kendimi . Sonra pisman oluyorum ama nasıl bir pişmanlık görsen bu kız tobe bidaha hata yapmaz dersin. Yarim saate kalmaz başka bir kaçamak yaparken buluyorum kendimi . Elbet kıracağım bende bu döngüyü .

Ne kadarda tanıdıksın bacım benim

Nanam hosgeldin kiz senin fazla kilon varmi

Hoş buldum canım
74 merhabalar desem

Ov hoşgeldin yavrim hele bi soluklan ağzın yüzün labne olmuş

Bugünde fairy olsun sonra soluklansam olur mu

Bonusum aynı dertlerden muzdaribim, sözde hep başlıyorum kendi ke dime sonra hep bitiyor bir anda başlangıç
Aynen burada tutariz birbirimizi , belki menü yazinca utanir yemem

Ben yazayım

Iftar: Domates corbasi, pazı sarması(10 tane), 1 dlm ekmek, yoğurt.
Gece 12:30 da; 2 dlm kakaolu ıslak kek ve kahve.

Sen kaptanlık yapmış bünyesin istedinnmi neler yapıyosun biliyorum.
Allahını seversen kaşarıma laf etme bu sefer

En sevdiğim. Ne zaman istersen güçlü kuvvetli kollarım la. Mutlu olmana sevindim. Mutluluğunu paylaş bizimle
Kek olmayaymış 10 numaraymış. Hadi olmuş gece olmayaymış. Hadi gece olmuş 2 değil 1 olaymış
Sonuç geçmişe mazi derler günaydın hoşgeldin

Boy kaç canım ❤
Sen bana bak boy 1.60 kilo 87.3
73 74 kiloyken çok kilolu hissediyordum simdi keske o kiloda olsam diyorum
Ama şu pis boğazım durmuyo

En son seni kaşarlıycam ben nedir senin derdin kaşarla tamam sucuğuda zar gibi yeriz pişincede küçülür ağzımı kokuttuğuma değmez

Yağlı bir peynir bak yine eskileri hatırlattın tansiyonum çıkacak sağdan soldan 1 kaşık reçel, kaşık pekmez diyenler geliyor gözümün önüne

Kek olmayaymış 10 numaraymış. Hadi olmuş gece olmayaymış. Hadi gece olmuş 2 değil 1 olaymış
Sonuç geçmişe mazi derler günaydın hoşgeldin

Canım zaten o keke kadar diyetteydim

Yağlı bir peynir bak yine eskileri hatırlattın tansiyonum çıkacak sağdan soldan 1 kaşık reçel, kaşık pekmez diyenler geliyor gözümün önüne

Canım zaten o keke kadar diyetteydim

Faydalı yağ diye düşün. Keşke kaçamak yapmak yerine bol kaşarlı kahvaltılar yapsaydım daha sağlıklı olurdum.

Şey bide kuzum bak yıllardır şekersiz çay içiyorum ve üç rakamlardayım.
Çayına şeker atıp zayıf kalanlarda var bu artık benim için sadece aldanma.
Bu kadar hamur yiyene kadar tek öğünde dünyanın kalorisini alana kadar günde 2-3 kesme şeker kullansaydım bana koymazdı o.

Hamburger menüyle diyet kola gibi.

N Nana Kendini tanıt hele cici gız hanım gız

Boy kaç canım ❤
Sen bana bak boy 1.60 kilo 87.3
73 74 kiloyken çok kilolu hissediyordum simdi keske o kiloda olsam diyorum
Ama şu pis boğazım durmuyo

Hemen kısa özet geceyim
29 yaşında, 168 boyunda simdilik 74kiloyum. Daha önce en 57leri görmüştüm. 62-66 arası kendimi en iyi hissettiğim kilolar. 38 benden oluyordu
Karantina zamanı falan derken ye otur ye otur tontiş oldum. InsAllah hedeftim 62-63 olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…