Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Doğumdan ertesi gün korse kullanmalıydın geçti artık. Ama ekmeği azalt. Alt göbeği yapan kesinlikle hamur. Benim yediğim ekmekleri sanki sadece göbeğime yapışıyor azalttığm gibi göbek toparlanıyor. 10 gündür ekmeği azalttm hemen fark etti.

Canım niye bu kadar geç kahvaltı, suçunda sevmiyorum
ben iki öğün yapıyordum. devam etmeye çalışıyorum ama tam düzeltemedim. 2 haftadır bozduğum için toplaması zor oluyor. normalde saat 13.00 ile 19.00 da iki öğün yiyorum. bugün oyalandım kirazı yedim ama kahvaltı hazırlığım uzun sürdü geç oldu. sucuğu da haftasonu yiyorum. salam, sosis, jambon pek yemem ama sucuk, pastırma ve füme eti arada yerim.
Afiyet olsun canım seninde menün güzel ❤
Melisa çayı inanilmaz rahatlatiyor beni yarın bende içeyim unuttum kaç gündür içmeyi unutuyorum
evet canım çok rahatlatıyor. arada içiyorum. bugün böyle
hoşgeldin canım. sağlıklı beslenmeye çalışmalıyız yoksa ibre yukarı çıkıyor maalesef.

Ben yediğim kirazlarin saplarını kurutup demliyirum Hazir hiç içmedim perşembe demleyip ictim en son bu perşembe yine demlerim
Bende yediklerimsen yapıcam da gerçekten ödem arıyor mu merak ettim o yüzden sordum. Nasıl içtin aç tok sıcak soğuk farkeditor mu
Ben değil de başkası denemişti öyle olduğunu söyledi ama ben hiç denemedim
Denicem bakalım
Gecen yil ki diyetimde cok kullandim, diyetisyen tavsiyesi ile bence ise yariyordu. Birde turk kahvesine hindistan cevizi yagi onermisti ama onu deneyemedim

Alt göbektw var tabi ki kabullendim o gitmez :/ doğumdan sonra annemler aman dikişlerin var ne korsesi deyip taktırmadılar :/ ama midem şiş ya sanki bebek kafası var öyle diyeyim bildiğin hamile gibiyim aynı.

10dk kaynattım birazda demlenmeye bıraktım aç karnima ıctim çok sıcak değildi

Sabah 11
Lorlu iki yumurtadan krep
Domates
Salatalık çok az peynir
1 dlm ekmek
4-5 bardak şekersiz çay

Arada salatalık

Bir tane poti kek

Akşam 19:00
yarım tabak tas kebabı
İki bardak cacık
4-5 tane acı turşu biber
Bir dilim ekmek

22:00
1 tane kurabiye
3-4 çay bardağı çay

Gün boyu 500 ml limonlu su içtim
2-2.5 litre su

N Nana
Bonus :))

Bana ameliyatı yapan dr korse takmamı önerdi. Dikiş ve rahim toparlanması için.

Hosgeldin cnm

Cogumuz aldik zaten
Başlamış olman da guzel

Yarına bende ne yapsam diye düşünüyorum pazara daha gün var ya nohut ya kurufasulye yaparım herhalde
Canım bir listen olsa çok rahat edersin. Hem dengeli beslenmiş olursun hem de pazara markete gidince o hafta ne alacağını bilirsin. Benim için çok kullanışlı oluyor ne gün ne yiyeceğimi bilmek

Canım bir listen olsa çok rahat edersin. Hem dengeli beslenmiş olursun hem de pazara markete gidince o hafta ne alacağını bilirsin. Benim için çok kullanışlı oluyor ne gün ne yiyeceğimi bilmek
Evet aslında liste mantıklı deneyeyim bakalım

Korse rahimde yapışmaya da neden olabiliyor canım. Boşver risk almamışsın işte

Korse rahimde yapışmaya da neden olabiliyor canım. Boşver risk almamışsın işte
Aaa bilmiyordum bunu. Ama 6 aylık hamile göbeği kaldı işin kötü yanı hamileyken hamile olduğum belli olmuyordu son aylarda çıktı karnım şimdi gitmiyor lanet

Aaa bilmiyordum bunu. Ama 6 aylık hamile göbeği kaldı işin kötü yanı hamileyken hamile olduğum belli olmuyordu son aylarda çıktı karnım şimdi gitmiyor lanet
Aynen ben de çok bekledim karnımın çıkmasını şimdi de göğüs altından başlıyor. Hem mide hem alt göbek var diyet ve sporla gidecek inşallah. Bu sefer çok kararlıyım

Iyi geceler canlar bende bir başlayıp bir bırakanlar kervanının bir üyesiyim ,vallahi yıldım da kilo veremediğimi görünce hop bırakıyorum diyeti pof
Aynen ben de öyleydim canım. O yüzden en iyisi diyet değil de sağlıklı beslenmek. Diyete girince kendimi aç bırakıp sonunda saldırıyordum. Şimdi sağlıklı beslenme ve kalori hesabıyla rahat gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…