- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Doğumdan ertesi gün korse kullanmalıydın geçti artık. Ama ekmeği azalt. Alt göbeği yapan kesinlikle hamur. Benim yediğim ekmekleri sanki sadece göbeğime yapışıyor azalttığm gibi göbek toparlanıyor. 10 gündür ekmeği azalttm hemen fark etti.Bir şey sorucam. Benim doğumdan sonra göbeğim gitmedi yine sanki 6 aylık hamile gibiyim. Midem de şiş yani bildiğin hamile göbeği gider diye bekliyorum ama gitmiyor. Mekikten başka bir çare var mı buna. Geçen ablama gösterdim dedi ki senin miden şiş ne yapmalı buna detoks falan işe yarar mı ki ya da korse falan :/ sezeryan doğum yaptım bu arada
ben iki öğün yapıyordum. devam etmeye çalışıyorum ama tam düzeltemedim. 2 haftadır bozduğum için toplaması zor oluyor. normalde saat 13.00 ile 19.00 da iki öğün yiyorum. bugün oyalandım kirazı yedim ama kahvaltı hazırlığım uzun sürdü geç oldu. sucuğu da haftasonu yiyorum. salam, sosis, jambon pek yemem ama sucuk, pastırma ve füme eti arada yerim.Canım niye bu kadar geç kahvaltı, suçunda sevmiyorum
evet canım çok rahatlatıyor. arada içiyorum. bugün böyleAfiyet olsun canım seninde menün güzel ❤
Melisa çayı inanilmaz rahatlatiyor beni yarın bende içeyim unuttum kaç gündür içmeyi unutuyorum
hoşgeldin canım. sağlıklı beslenmeye çalışmalıyız yoksa ibre yukarı çıkıyor maalesef.Selam ve sevgiler hanımlar❤
Uzun zamandır giremedim. Malum süreç insanı etkiliyor bizi de etkiledi, gergin stresli günler kilo problemini daha da artırdı, o yüzden bazen yüzleşmek istemiyorsun ve kaçıyorsun herşeyden. Ben de kaçanlardanım☹
Neyse inşallah herkes iyidir,bir yaramazlık, sıkıntı, hastalık yoktur. mesajımdan sonra şöyle bir geçmişe doğru gideyim
Kilo aldım ama ne kadar aldığımı bilmek istemiyorum. 3 gündür yeniden başladım, aralıklı diyet( if) bir nevi Karatay yapıyorum, arada da omad yaparak gitmeyi düşünüyorum şimdilik
Bende yediklerimsen yapıcam da gerçekten ödem arıyor mu merak ettim o yüzden sordum. Nasıl içtin aç tok sıcak soğuk farkeditor muBen yediğim kirazlarin saplarını kurutup demliyirum Hazir hiç içmedim perşembe demleyip ictim en son bu perşembe yine demlerim
Denicem bakalımBen değil de başkası denemişti öyle olduğunu söyledi ama ben hiç denemedim
Gecen yil ki diyetimde cok kullandim, diyetisyen tavsiyesi ile bence ise yariyordu. Birde turk kahvesine hindistan cevizi yagi onermisti ama onu deneyemedim
Alt göbektw var tabi ki kabullendim o gitmez :/ doğumdan sonra annemler aman dikişlerin var ne korsesi deyip taktırmadılar :/ ama midem şiş ya sanki bebek kafası var öyle diyeyimDoğumdan ertesi gün korse kullanmalıydın geçti artık. Ama ekmeği azalt. Alt göbeği yapan kesinlikle hamur. Benim yediğim ekmekleri sanki sadece göbeğime yapışıyor azalttığm gibi göbek toparlanıyor. 10 gündür ekmeği azalttm hemen fark etti.
10dk kaynattım birazda demlenmeye bıraktım aç karnima ıctim çok sıcak değildiBende yediklerimsen yapıcam da gerçekten ödem arıyor mu merak ettim o yüzden sordum. Nasıl içtin aç tok sıcak soğuk farkeditor mu
Denicem bakalım
Alt göbektw var tabi ki kabullendim o gitmez :/ doğumdan sonra annemler aman dikişlerin var ne korsesi deyip taktırmadılar :/ ama midem şiş ya sanki bebek kafası var öyle diyeyimbildiğin hamile gibiyim aynı.
Bana ameliyatı yapan dr korse takmamı önerdi. Dikiş ve rahim toparlanması için.Bende yediklerimsen yapıcam da gerçekten ödem arıyor mu merak ettim o yüzden sordum. Nasıl içtin aç tok sıcak soğuk farkeditor mu
Denicem bakalım
Alt göbektw var tabi ki kabullendim o gitmez :/ doğumdan sonra annemler aman dikişlerin var ne korsesi deyip taktırmadılar :/ ama midem şiş ya sanki bebek kafası var öyle diyeyimbildiğin hamile gibiyim aynı.
Şuan ki aklım olsa bende takardım dinlemezdim doktor da bir şey demedi toparlayamadım :/Bana ameliyatı yapan dr korse takmamı önerdi. Dikiş ve rahim toparlanması için.
Hosgeldin cnmSelam ve sevgiler hanımlar❤
Uzun zamandır giremedim. Malum süreç insanı etkiliyor bizi de etkiledi, gergin stresli günler kilo problemini daha da artırdı, o yüzden bazen yüzleşmek istemiyorsun ve kaçıyorsun herşeyden. Ben de kaçanlardanım☹
Neyse inşallah herkes iyidir,bir yaramazlık, sıkıntı, hastalık yoktur. mesajımdan sonra şöyle bir geçmişe doğru gideyim
Kilo aldım ama ne kadar aldığımı bilmek istemiyorum. 3 gündür yeniden başladım, aralıklı diyet( if) bir nevi Karatay yapıyorum, arada da omad yaparak gitmeyi düşünüyorum şimdilik
Canım bir listen olsa çok rahat edersin. Hem dengeli beslenmiş olursun hem de pazara markete gidince o hafta ne alacağını bilirsin. Benim için çok kullanışlı oluyor ne gün ne yiyeceğimi bilmekYarına bende ne yapsam diye düşünüyorum pazara daha gün varya nohut ya kurufasulye yaparım herhalde
Evet aslında liste mantıklı deneyeyim bakalımCanım bir listen olsa çok rahat edersin. Hem dengeli beslenmiş olursun hem de pazara markete gidince o hafta ne alacağını bilirsin. Benim için çok kullanışlı oluyor ne gün ne yiyeceğimi bilmek
Korse rahimde yapışmaya da neden olabiliyor canım. Boşver risk almamışsın işteBende yediklerimsen yapıcam da gerçekten ödem arıyor mu merak ettim o yüzden sordum. Nasıl içtin aç tok sıcak soğuk farkeditor mu
Denicem bakalım
Aaa bilmiyordum bunu. Ama 6 aylık hamile göbeği kaldıKorse rahimde yapışmaya da neden olabiliyor canım. Boşver risk almamışsın işte
Aynen ben de çok bekledim karnımın çıkmasınıAaa bilmiyordum bunu. Ama 6 aylık hamile göbeği kaldıişin kötü yanı hamileyken hamile olduğum belli olmuyordu son aylarda çıktı karnım şimdi gitmiyor lanet
Kum saati dimek ben yerimi bulmuşum belim ince kalçamin maşallahı varKUM SAATİ GRUBU
N Nana
M Musluk Suyu
ayseMsb
@Tgcervanne0133
@MuMu85
@yst38
Minik Duduklu Tencere
60kiloyum
Pembe Lotus
ISILDURU
ANALOG SAAT GRUBU
@eboe
Bonus
@HasibeG
@OGULCUKLARIM
@aijoo
@74FRIDA
Mefkurem
@huzurunmeraklisi
@Sozen
@maralgozlu
Aynen ben de öyleydim canım. O yüzden en iyisi diyet değil de sağlıklı beslenmek. Diyete girince kendimi aç bırakıp sonunda saldırıyordum. Şimdi sağlıklı beslenme ve kalori hesabıyla rahat gidiyorumIyi geceler canlar bende bir başlayıp bir bırakanlar kervanının bir üyesiyim ,vallahi yıldım da kilo veremediğimi görünce hop bırakıyorum diyeti pof
Ben her sayfayı okuyamıyorum kızlar. Grup mu oluşturacağız ?Bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?