Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

pazartesi spor salonuna başlıyorummmm

Şimdiiiiii Onlar Düüüşüüüünnsüüüünnnn

Gecen yil kg vermeye basladigimda uUn zamandir gormedigim arkadasim cok kg almissin demisti, bende senin gibi ya 5 ya 7 kg vermistim baya moral bozmustu sonra bir yazi okumustum. 5 kg verdiginizde kendiniz, 10 kg verdiginizde yakın cevreniz, 20 kg verince herkes farkeder diyordu. Gercekten oyle. 15 kg verdigimde herkes farkedip tebrik etmeye baslamisti. Suan ben bunu beklemiyorum. Cunku kg aldigimida goren olmadi, verdigimide anlamicaklar. Gecen yila bakarak amma şişmişsin diyecekler

Vayy bol eksiler gelir senden kıskandım

Regl yakinmi canim?
Kiraz Sapı demleyip ic moral bozmak yok dun tuzlu biseyler yedinmi menunde turşu varmiydi unuttum onlarda sebep olmus olabilir
Reglim düzenli değil o yüzden bilmiyorum pcos var. Dün salataya tuzu fazla kaçırmıştım o yüzden olabilir mi ki? İnş öyledir moralim acayip bozuldu :/

Reglim düzenli değil o yüzden bilmiyorum pcos var. Dün salataya tuzu fazla kaçırmıştım o yüzden olabilir mi ki? İnş öyledir moralim acayip bozuldu :/
Olabilir bol su iç moral bozmak yok ben şuan kondisyon bisiklet çeviriyorum
Yansin yaglar
En son plank
Hadi herkes yapsın ❤

Ah ah, kg ve pcos.. cok kiside ayni sorun. Bende regl gibi lekelenme yasiyorum devami yok. Eminim regl olsam 2 kg gidecektir

Son zamanlarda neden böyleyim bilmiyorum. Sürekli tansiyon düşüyor. Uyuyup kalacak gibi oluyorum. Halsiz yorgun uykuya doymamış. Yarın kanlarima baktirsam güzel olacak. Başıma bı iş gelmeden
Ne guzel olur en azından düşüş varsa takviyelere baslarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…