Geel vatandaşşş
Grup yarışına geeel
Hergün yeniden başlayanların, pes etmeyip eninde sonunda muradına erenlerin savaşıdır buuu
Bu aslındaaa lor ile kaşarın @Nana İle @Bonus Un şeysidir buuu
KUM SAATİ GRUBU
@Nana
M Musluk Suyu
@ayseMsb
@Tgcervanne0133
MuMu85
Mthn83
@Minik Meleklerim
@60kiloyum
Pembe Lotus
@ISILDURU
bengisu022
ANALOG SAAT GRUBU
@eboe
@Bonus
@HasibeG
Amine Busra
74FRIDA
@mefkurem
huzurunmeraklisi
@Sozen
@maralgozlu
@nisandeniz
Gecen yil kg vermeye basladigimda uUn zamandir gormedigim arkadasim cok kg almissin demisti, bende senin gibi ya 5 ya 7 kg vermistim baya moral bozmustu sonra bir yazi okumustum. 5 kg verdiginizde kendiniz, 10 kg verdiginizde yakın cevreniz, 20 kg verince herkes farkeder diyordu. Gercekten oyle. 15 kg verdigimde herkes farkedip tebrik etmeye baslamisti. Suan ben bunu beklemiyorum. Cunku kg aldigimida goren olmadi, verdigimide anlamicaklar. Gecen yila bakarak amma şişmişsin diyeceklerGunaydinlar
Bugun okula gitcem 3aydan sonra . O son gunden bugune 5 kilo vermisim ama cok fazla kilom oldugu icin disardan cok anlasilmiyor. Kiyafetlerden ben anliyorum . Bu bile guzel ama birde 8li rakamlara insem daha guzel olacak .
Cuma gunu 91.1
Bu sabah 91.5
+0.4
Bunu bekliyordum. Vücüt biraz odemli çünkü.cuma yine eksi gorecegim . Onemli olan guzel bir eksi olsun insallah
Dun 1saat yurudum . Ustune banyoyu temizledim epey yorulmusum .
Ben simdilik okuyayim. Haziran sonuna kadar annemlerdeyim kac kilo oldugumu bilmiyorum. Temmuzda tablonuza katilirimHoşgeldinkaç kilosun?
Cumaları bildirim yapıyoruz tablomuz var kalıcı olursan ekleriz senide.
Hoşgeldiniz. Umarım istediğin kiloya ulaşrsnBen simdilik okuyayim. Haziran sonuna kadar annemlerdeyim kac kilo oldugumu bilmiyorum. Temmuzda tablonuza katilirim
Vayy bol eksiler gelir sendenpazartesi spor salonuna başlıyorummmm
Şimdiiiiii Onlar Düüüşüüüünnsüüüünnnn
Regl yakinmi canim?Az önce tartıda +2 kilo çıktı nasıl oluyor bu iş ya :/ karnım aç benim
Hoşgeldin menüde bildirebilirsin evine geçince tartılırsın listeye girersinBen simdilik okuyayim. Haziran sonuna kadar annemlerdeyim kac kilo oldugumu bilmiyorum. Temmuzda tablonuza katilirim
Reglim düzenli değil o yüzden bilmiyorum pcos var. Dün salataya tuzu fazla kaçırmıştım o yüzden olabilir mi ki? İnş öyledir moralim acayip bozuldu :/Vayy bol eksiler gelir sendenkıskandım
Regl yakinmi canim?
Kiraz Sapı demleyip ic moral bozmak yok dun tuzlu biseyler yedinmi menunde turşu varmiydi unuttum onlarda sebep olmus olabilir
Olabilir bol su iç moral bozmak yok ben şuan kondisyon bisiklet çeviriyorumReglim düzenli değil o yüzden bilmiyorum pcos var. Dün salataya tuzu fazla kaçırmıştım o yüzden olabilir mi ki? İnş öyledir moralim acayip bozuldu :/
Benim aksine artıyorBugün tartilmadim sürekli tartilinca motivasyonum düşüyo
İmkanim olsa bende ne uyurdum yaaaTünaydın kizlar
Bugün buradayım sizle zaman geçireyim.
İş bitti gibi. Yorgunum. İmkanım olsada uyusam
Ah ah, kg ve pcos.. cok kiside ayni sorun. Bende regl gibi lekelenme yasiyorum devami yok. Eminim regl olsam 2 kg gidecektirReglim düzenli değil o yüzden bilmiyorum pcos var. Dün salataya tuzu fazla kaçırmıştım o yüzden olabilir mi ki? İnş öyledir moralim acayip bozuldu :/
Ne guzel olur en azından düşüş varsa takviyelere baslarsinSon zamanlarda neden böyleyim bilmiyorum. Sürekli tansiyon düşüyor. Uyuyup kalacak gibi oluyorum. Halsiz yorgun uykuya doymamış. Yarın kanlarima baktirsam güzel olacak. Başıma bı iş gelmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?