• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bengisu022 bengisu022 tam sinirden bırakıcak gibi hissederken senin bana inat geçen akşam 2 mil daha yaptığını hatırladım :63:

Bırakmıyorum ulan işte
Bir de bonus her yerdenyi olalım da diyet yapalım spor yapalım diye düşünüyoruz ama çok yanlış. Sinirli olunca üzgün olunca ev işi yapıyoruz temizlik bulaşık hayat devam ediyor. Ama diyeti bir kenara atyrz. Tezgahı temizliyoruz spor yapıp vucüdü temizlemiyoruz. Kalorili yemek yapıyoruz diyete uygun bişey eklemiyıruz. Lütfen önce ben demeyi öğrenelim.

Bir de bonus her yerdenyi olalım da diyet yapalım spor yapalım diye düşünüyoruz ama çok yanlış. Sinirli olunca üzgün olunca ev işi yapıyoruz temizlik bulaşık hayat devam ediyor. Ama diyeti bir kenara atyrz. Tezgahı temizliyoruz spor yapıp vucüdü temizlemiyoruz. Kalorili yemek yapıyoruz diyete uygun bişey eklemiyıruz. Lütfen önce ben demeyi öğrenelim.

Tamm işte önce ben vericem

Tamm işte önce ben vericem.

Back
X