Ne yapiyonuz banada anlatinayseMsb sen çekimser oluyosan sorun yok ayşom.
Yulaf şart değil.
Yulafın en faydalı hali yulaf kepeği zaten.
Bitti benimki her yerde yok.
Bu bizim kullandığımız yulaf ezmesini ekmek yerine yiyoruz.
Mücverede katıyorum ben.
Sen listeden çıkmak istediğin için senin yerine tuğçeyi etiketledim, ama etiket tuğçeye dönmemiş...Ben ne ara 83 oldum Allah esirgesin
Tahmin ettim canım sorun değilSen listeden çıkmak istediğin için senin yerine tuğçeyi etiketledim, ama etiket tuğçeye dönmemiş...
Tgcervanne0133 canım tablodaki 83.5 sensin, yanlışlık olmuş, haftaya düzeltirim..
Ee anlatın hele ne yapiyonuz
Bugün burayı okuyasim var. Çayda koydum ocağa. Sizede ikram ederim.
Çocuklara kek yaptım dört köşe oldular. Kalanida dağıtırım komşuma ohh
Pırasa yemeği yapicam ayran veya yoğurt yaninada
Çook fena hırs yaptımmotivasyon tavan
Katılıyorum canım. İlk kilo bildirimi yarın sabah mı?
Katılıyorum canım. İlk kilo bildirimi yarın sabah mı?
Ya gerçekten iki çocukla yaşamın ne kadar zor olduğunu anlamıyor demek kiŞuan sadece uzaklaşmak istiyorum. İki kucuk cocukla cok zorlancam biliyorum ama gerçekten ben de artik yoruldum.
Kimse hatasiz degil. Bende degilimdir, ama o da değil ve kendi hatasını asla gormeyen biri.
Bana çok yavaşsin hantalsin diyor. Neden sepette katlanmış camasir 2 gun durmuş. Valize koymadan ayircam diyorum anlamiyorki. Hergun yemegini yapmaya çalışıyorum, evi topluyorum, camasir bulaşık bir sekilde yetismeye calisiyorum. Evet yetişemiyorum bende farkindayim. Ama robot degilim elimden gelen bu
Bonus artı gelirsen vallahi seni fururuuummm..yok bitter mitterr..Gıdamdan kesemem 3 bitteri 2 ye düşürdüm tamam işte
O yemeem o zaman hiç gözüm tutmamıştıayseMsb sen çekimser oluyosan sorun yok ayşom.
Yulaf şart değil.
Yulafın en faydalı hali yulaf kepeği zaten.
Bitti benimki her yerde yok.
Bu bizim kullandığımız yulaf ezmesini ekmek yerine yiyoruz.
Mücverede katıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?