Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

20 haziran cumartesi menüsü
10:30 bi kiymali yumurta peynir 5zeytin 5ceri domates limonlu maydanoz bi salatalık bi buçuk dilim tb ekmeği

14:40 şekersiz türk kahvesi iki kare bitter çikolata

18:00 bi kase pırasa yemegi bi bardak ayran

22:00 5kasik yoğurt zencefili zerdecalli

30dk yürüyüş
Su 2.5lt

Bide oyle bagiriyor zaten camasiri makina kurutuyomuş

Valla ben esya topluyorum suan
Çocukların esyalarini attim valize. Çarşambada son birikenleri yikayip koyarim.
Bi yandan yiyecek bakliyatlari falan hazirladim. Eczaneden alinca birkac sey var. Baya esyayi hazirladim. Gunu bekliyorum. Bu haftada çalkantılı olcak ama geçecek ben inaniyorum. Belki 1 kg veremem ama almamak, yarim kg vermekte suan icin benim faydama. Toplamda bir ayda 2.5 kg vermisim daha ne olsun. Bide spor eklesem dikkat edip listeme uyabilsem daha cok gider. Koye gidince düzenimi oturturum

Sen mi üfleyip kurutacakmissın
Makina kurutuyor ben birkac saat bekletiyorum diye laf yapiyor iste. Ben gidince anasi yapsin da goreyim. Pasaklı pasakli gezsin.

Bide bugun bekar arkadasinda kalmaktan bahsediyor Bonus annesiyle konuşcam onlarda kalsin. Eğer bir hatasini sezersem donmem geri deyip tehdit edicem

Ne diyim büşra çok zor be kuzum dönmem demek dönmemek arada çocuk varken.
Arkadaşta hadi 1 hafta kalsın ne kadar kalıcak ki insan yük olur kaldığı yere bi süre sonra.
Böyle kötü gitmesen biraz toparlasanız keşke

Aynen öyle ufak bebeğin var sorunlar var 1 ayı boş geçirmedim 2,5 kilo verdim diyceksin zaten ya alsaydın salıpta dimi daha kötü olurdun.
Yalnız değilsin biz hep burdayız

Aynen öyle ufak bebeğin var sorunlar var 1 ayı boş geçirmedim 2,5 kilo verdim diyceksin zaten ya alsaydın salıpta dimi daha kötü olurdun.
Yalnız değilsin biz hep burdayız
Burda oldugunuzu bilmek cok guzel. Kimseye anlatamiyorsun zaten. Çevremde de kg problemi olan bir benim. Yani sorsan herkesin + kgsu varda 3 5in lafını yapanlar

Büsracim;herkesin evliliği kendine özeldir aslında çok yorumlamak istemem haddim degil ama keşke ikinizde kaçmayı bırakıp,yetişkin iki birey gibi sorunlarınızı konuşup halletseniz..
Evden uzaklaşınca sorunlar kafanın içinde seninle gelecek,evde kalmayacak yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…