- 8 Mart 2020
- 5.863
- 28.290
- 548
Tabiki bonus motiveydikZaten motiveydik biz dimi canım kardeşim kuğucuğum
Kız sen 6takimdan degilmiydin sen zatiii her yerde geziyosun anlamadim ama neyse
Bide oyle bagiriyor zaten camasiri makina kurutuyomuşYa gerçekten iki çocukla yaşamın ne kadar zor olduğunu anlamıyor demek kikurutma makinesinde çamaşır kuruyor. Üç gün onları çıkarıp da katlayamadığım oluyor. Hem de tek çocukla. Ev işi gerçekten hiç bitmiyor. Bence biraz sakinleşince oturup iki çocuklu hayatın artık eskisi gibi olmayacağını güzelce anlat
Sen mi üfleyip kurutacakmissınBide oyle bagiriyor zaten camasiri makina kurutuyomuş
Valla ben esya topluyorum suanAmine Busra büşra enişteye selam olsun onunda payı var yarışta.
Dün sana üzüldük hepimiz zaten içimizde tuttuğumuz neler neler var...
Senide toparlayacak bişey düşünürken aklıma geldi @Sozen Dedi ya iyi gelecek şey kilo vermek diye aynen öyle.
Makina kurutuyor ben birkac saat bekletiyorum diye laf yapiyor iste. Ben gidince anasi yapsin da goreyim. Pasaklı pasakli gezsin.Sen mi üfleyip kurutacakmissın
Makina kurutuyor ben birkac saat bekletiyorum diye laf yapiyor iste. Ben gidince anasi yapsin da goreyim. Pasaklı pasakli gezsin.
Bide bugun bekar arkadasinda kalmaktan bahsediyorBonus annesiyle konuşcam onlarda kalsin. Eğer bir hatasini sezersem donmem geri deyip tehdit edicem
Valla ben esya topluyorum suan
Çocukların esyalarini attim valize. Çarşambada son birikenleri yikayip koyarim.
Bi yandan yiyecek bakliyatlari falan hazirladim. Eczaneden alinca birkac sey var. Baya esyayi hazirladim. Gunu bekliyorum. Bu haftada çalkantılı olcak ama geçecek ben inaniyorum. Belki 1 kg veremem ama almamak, yarim kg vermekte suan icin benim faydama. Toplamda bir ayda 2.5 kg vermisim daha ne olsun. Bide spor eklesem dikkat edip listeme uyabilsem daha cok gider. Koye gidince düzenimi oturturum
Burada olmana şaşırdım ben
Burada olmana şaşırdım ben
Senin adam söyleniyor mu buraya çok takıldığım için,benim ki resmen kıskanıyor siziKopamadık işte 2011-2012 arası yoktum depresyon ve gebelik zamanı.
Doğurunca geldim 7/24 işte
Burda oldugunuzu bilmek cok guzel. Kimseye anlatamiyorsun zaten. Çevremde de kg problemi olan bir benim. Yani sorsan herkesin + kgsu varda 3 5in lafını yapanlarAynen öyle ufak bebeğin var sorunlar var 1 ayı boş geçirmedim 2,5 kilo verdim diyceksin zatenya alsaydın salıpta dimi daha kötü olurdun.
Yalnız değilsin biz hep burdayız
Senin adam söyleniyor mu buraya çok takıldığım için,benim ki resmen kıskanıyor sizi
Parcali bulutlu
Eskimişsin artik sen canim ona şaştimdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?