Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Spor olması iyi olmuş. Yarın dengelemeye çalış Güzel menü afiyet olsun. Ben beğendim Güzel menü afiyet olsun

Haftasonu evde ki şekerpareyi bitirdiğim için bugünü kendime başlangıç günü ilan ettim.
Gerçekten niyet ettim sağlıklı beslenmeye ve hafiflemeye. Bu sefer bu niyet kalıcı olsun inş.
Diyorum ama düşününce sağlıklı da olsa epey abartmışım bugün. Sanırım yazdıkça düzelteceğim kendimi. Günde iki öğün yiyip, 15-16 saat midemi dinlendirmeye çalışacağım.

Gündüz öğünü
2 yumurtadan biberli-kaşarlı omlet, az yağlı tavada
1 iri avokado sadece limon ve tuzla
Çay- tatlandırıcı ile

Arada
Sade Türk kahvesi
4 naneli şeker (40 kalori)

Akşam öğünü
100 gr kadar fırın somon
1 cup fırınlanmış Brüksel lahanası ve havuç
Epey bir maş fasülyesi salatası
Yarım lahmacun

Gece
Çay-tatlandırıcıyla
Suyu 1 litreden fazla içtim ama tam ne kadar oldu bilmiyorum

Aksam lahmacuna hic gerek yokmus aslinda. Ama beynimizi degistirmezsek kilo veremeyiz mecburuz degismek zorundayız

Aksam lahmacuna hic gerek yokmus aslinda. Ama beynimizi degistirmezsek kilo veremeyiz mecburuz degismek zorundayız
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Sabah 2 yumurta yerine 1 yumurta ve yarım avokado da olabilirmiş. Tek tesellim 4 naneli şeker harici rafine şeker tüketmemiş olmam. Bir de yürüyüş yapamadım ama önceliğim yeme alışkanlıklarımı değiştirmek. Umarım başarılı olurum, oluruz.

merhaba kızlar yoğundum yine bugün. bir ara yakındaki markete kadar yürüyeyim dedim. dönerken çok zorlandım ki elimdeki poşet hafifti. kapıya gelince eğilip spor ayakkabımın bağcıklarını bile nefes nefese çözdüm yaşlı insanlar gibiyim. tabi hareketliliğimiz de azaldı. onun da etkisi var. kaslar iyice tembelleşti. moralim bozuldu. elma tipiyim zaten.
ruhum daraldı. bir miskinlik var üzerimde... bilmem belki azim olur bana bu durum. daha önce de çok kilo aldığım, şeklim şimalimin kaçtığı dönemlerde aniden silkelenmiştim. hep seviye başlangıçlarına denk gelmişti birkaç yıldır. inşallah bu sefer kayda değer bir kilo veririm.

Yeniden mi başlasan seviyelere

Hadi hayirlisi olsun bonus ❤

Tebrik ederim Azminiz daim olsun

Hayirli olsun inşallah iyi gelir

Kolay gelsin canım takipteyim

hayırlı olsun canım.

Teşekkür ederim inşallah umutluyum.

Oğlana dedim gel sende başla tamam dedi dışarı bi yürümeye çıktık börek çok istemiş canı yarım yarım yiyelim son dedi tamam dedim eşlik ettim ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…