- 9 Kasım 2017
- 457
- 1.273
- 63
- 32
Sağol unutmuşuz güzel hatırlatma tek kat unonun tambuday lavaşıyla çok güzel oluyoriyi akşamlar kızlarrr
evet tek kat yapılabilir. güzel olur. gerçi ben yumurta, karabuğday unu ve brokoli ile taban yapıyordum. o da güzel oluyordu.Sağol unutmuşuz güzel hatırlatma tek kat unonun tambuday lavaşıyla çok güzel oluyor
Ben sucuk ve zeytinli severim . Lorpeynirli kaşarlı ve cevizlide çok güzel oluyor
Teşekkürler 108 ile başladımSende guzel kg verdin sanirim tebrik ederim
Âmin hepimiz istediğimiz kiloda sağlıkla kalalımSüper maşallah ne güzel yol katettin daim olsun her zaman
İnşallah. Bazen karar vermesi düzene oturtması da neredeyse kilo vermek kadar sürüyor. Burayla bağının olması da çok güzel bence. Ben yazmadan önce 4-5 ay cebelleştim. Halbuki iki tık. Bir de kolay zamanlardan geçmiyorsun.İyi geceler.
İki günüm yine hiç iyi değildi çok zorlanıyorum ya ama bırakmıycam böyle olmak istemediğim için.
Menüler yazılmış ne güzel yarın yazıcam inş.
Kizartma miktari ne kadardi, buskuvi paket miydiİyi akşamlarBugün biraz stresliydim, abarttım çikolatalı bisküvi bile yedim. Yarın sıkı bir yürüyüş beni bekler
Kahvaltı 12.00
Patates kızartması, peynir, çay
Ara 16.00
Bir küçük muz, bir küçük mandalina, bir tane çikolatalı bisküvi
Akşam Yemeği 19.00
Fasulye salatası (bir çay bardağı haşlanmış fasulye, marul, yarım domates, çeyrek soğan, 2 ceviz, bir kornişon turşu, zeytinyağı, tuz, pulbiber, kekik) , iki kaşık yoğurt
İyi geceler.
İki günüm yine hiç iyi değildi çok zorlanıyorum ya ama bırakmıycam böyle olmak istemediğim için.
Menüler yazılmış ne güzel yarın yazıcam inş.
kafamı toplamam lazım. ne güzel uyum sağlamaya çalışıyordum. reglin düzensizliği alt üst etti. şu birkaç gün iyice düşüneceğim. ya birkaç yıl önce yaptığım gibi kaçamaklı karatay yapacağım ya da 16 ocakta apayla başlarım. 1 ay bile yapsam iyi kilo veririm. şu ilk 10 kiloyu bir silkelesem üzerimden çok mutlu olacağım.
Ekmek miktarı fazla olmuş. Biz eksi görmeye çalıştığımız için azaltmalısın.sebze yemeği doyana kadar yiyebilirsin 4.5 kaşık pilav la ekmeksizSlm kızlar bugun menum
sabah: 1tane yumurta
2 dilim Ekmek
cay
peynır vs
öğlen: az melemen
4 dilim ekmek
çay
akşam: 1 tabak bamya
ayran
az ekmek
150 ip atlama 10 mekık
Tekrar dönmene sevindimBende menü yazayım umarım bu sefer bırakmam
Kahvaltı: 3 dilim kızarmış ekmek, 2 haşlanmış yumurta, peynir, salatalık domates
Ara: bir portakal, 15 adet kadar fındık
Akşam: tavuk ızgara ve salata
Gün içinde iyi su içtim birde türk kahvesi bu saatden sonra umarım bişey yemem
Güzel menü afiyet olsun. Çikolata fazla değilseİyi akşaaamlaar
11.30 2 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim ekmek yarım nar
14.30 10 badem 3 hurma
16.00 1 kase tavuk salata 3 yk yoğurt 20 gr çikolata
19.15 1küçük kase tavuk haşlama 3 yk pilav salata
3 lt su spor da birazdan inşallah
İyi menü afiyet olsunİyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz, 1 tatlı kaşığı kaymak,,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: Küçük kase mercimek çorbası,turp,1/4 ayva,10 sade çubuk kraker
Akşam: Küçük tabak portakallı kereviz,1 kase yoğurt
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar
Hem bisküvi hem kızarma olmamış dediğin gibi yarın dengelemeye çalışİyi akşamlarBugün biraz stresliydim, abarttım çikolatalı bisküvi bile yedim. Yarın sıkı bir yürüyüş beni bekler
Kahvaltı 12.00
Patates kızartması, peynir, çay
Ara 16.00
Bir küçük muz, bir küçük mandalina, bir tane çikolatalı bisküvi
Akşam Yemeği 19.00
Fasulye salatası (bir çay bardağı haşlanmış fasulye, marul, yarım domates, çeyrek soğan, 2 ceviz, bir kornişon turşu, zeytinyağı, tuz, pulbiber, kekik) , iki kaşık yoğurt
Bir çorba kasesi kadar vardı sanırım kızartmaKizartma miktari ne kadardi, buskuvi paket miydi
Teşekkürler, gerçekten de öyle oldu. Pazar rehavetine kapıldım bugün.Ekmek miktarı fazla olmuş. Biz eksi görmeye çalıştığımız için azaltmalısın.sebze yemeği doyana kadar yiyebilirsin 4.5 kaşık pilav la ekmeksiz
Tekrar dönmene sevindimgüzel menü afiyet olsun
Güzel menü afiyet olsun. Çikolata fazla değilse
İyi menü afiyet olsun
Hem bisküvi hem kızarma olmamış dediğin gibi yarın dengelemeye çalış
Alkışlanacak bir gün geçirmişsiniz tebrik ediyorumBenim menüm
Kah 11.30
1 yumurta
3 d peynir
5 zeytin
Dom yeşillik
Çökelek
Ara 2.3 d mandalina yarım d kek
Akşam 6
1 kase mercimek çorbası
Fırınlanmış tavuk
Kereviz yoğurtlu havuçlu
Ara 1 bardak süt yarım havuç
Su 2 lt spor 90 dk yürüyüş 13 bin 600
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?