- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Günaydın cnm kolay gelsin hastane işleri zor iyiyim demek adettenGünaydınn
Uğrayamadım bu hafta hastane işlerimizi halletmeye çalışıyoruz bi boşluk bulduk.
Sonuçlarımı bugün alıcam inşallah baktım ben ama eksik istemiş tahlilleri yani kan alınıyor diğerlerinede bakılsa nolur sanki.
Neyse artık bakıcaz bugün.
Sizler iyimisiniz?
Eki Görüntüle 2789276
Amine Busra
@bengisu022
@74FRIDA
lolaxx
misafir1001
@dimaze3800
@nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne
oynakbasi34
@Matmatass
Mthn83
Bulamiyorum
@Seferye hatun
Sağol cnmMenün cok guzel canim. Hastaligin işe yarar tarafi istahinin azalmis olmasi olmustur. Cok gecmis olsun tekrar
Teşekkür ederim cnmMasaAllah be helak olsun sana
Geçmiş olsun canım
Dün gittiğim koronali hasta hastaneye gitmeye korkuyorum dedi
Hastane senden korksun dedim
Cidden neden korktugumuzu bizde bilmiyoruz
Geçmiş olsun cnm inşallah tahlillerin iyi cikar haberini bekliyoruzGünaydınn
Uğrayamadım bu hafta hastane işlerimizi halletmeye çalışıyoruz bi boşluk bulduk.
Sonuçlarımı bugün alıcam inşallah baktım ben ama eksik istemiş tahlilleri yani kan alınıyor diğerlerinede bakılsa nolur sanki.
Sizler iyimisiniz?
Eki Görüntüle 2789276
Amine Busra
@bengisu022
@74FRIDA
lolaxx
misafir1001
@dimaze3800
@nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne
oynakbasi34
@Matmatass
Mthn83
Bulamiyorum
@Seferye hatun
Geçmiş olsun cnmGünaydın kızlar bı kaç gündür buraya da ugrayamadim pazardan bu yana kürek kemigim kulunç oldu nefes alırken batıyor dün hele çok kötüydüm halada gecmedi
İyiyiz canımGünaydınn
Sizler iyimisiniz?
Eki Görüntüle 2789276
Amine Busra
@bengisu022
@74FRIDA
lolaxx
misafir1001
@dimaze3800
@nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne
oynakbasi34
@Matmatass
Mthn83
Bulamiyorum
@Seferye hatun
Günaydın cnm kolay gelsin hastane işleri zor iyiyim demek adetten
Günaydın kızlar bı kaç gündür buraya da ugrayamadim pazardan bu yana kürek kemigim kulunç oldu nefes alırken batıyor dün hele çok kötüydüm halada gecmedi
Kontrollerİyiyiz canım
Hayrola inşallah
Geçmiş olsun cnm
Saolun kızlarGeçmiş olsun kuzum üşüttün mü noldu?
Ah tabi kötü olur o sıcak bişeyler iç kas gevşetici falan alamazsan sıcak su yap koy kendinide sıcak tut.Saolun kızlarherhlde pazar günü yürüyüşten dönünce terliydim banyoya girene kadar tutuldum snrm
Yaptım cnm bakalım bugün biraz daha iyiyim çok şükürAh tabi kötü olur o sıcak bişeyler iç kas gevşetici falan alamazsan sıcak su yap koy kendinide sıcak tut.
Kantoron yağıyla masajda iyi geliyormuş
Ben otomatik aspirin başladım kendime.Slm kizlar günaydın
Bugün evde son gün yarın iş başı nasipse
Sayılı gün çabuk geçiyor.
Oruç ve ertesi gün kahve icememek zorluyor beni. Şimdi filtre kahvemi yaptım içiyorum. Sanırım ben de kahve bağımlısıyım
Sağol cnm
Teşekkür ederim cnm
Ben de pozitif çıktıktan sonra kramplarim çok olunca doktorum gel bı tahlil ver dedi. Gittim hastaneye sıra alicam veznedeki arkadaşa uzaktan sesleniyorum ne olur ne olmaz diye. Sonra dışarıdan dolaşıp gittim covid polikliniğine ordaki doktora uzaktan anlatıyorum derdimi. Arkadaş kan almaya geldi yüzümü ters yöne çevirip kolumu uzattım ona. Gelen arkadaşta yeni atamalardandi. Dedim ablacım yanlış anlama hastalık bulaşmasın diye başımı çeviriyorum. Diyor anladım abla sıkıntı yok.Hastanedekilere bulaştırmayayım diye nasıl girip çıktığımi bilemedim. Sonuçları da beklemedim acil Dr sağolsun mesaj attı sonuçları. Ben de enfeksiyon doktoruna iletmistim. Çok şükür bir problem çıkmamıştı. Kramplar çok olunca acaba d-dimer mi yüksek diye suphelenmisti belki clexane başlarız demişti ama gerek kalmadı çok şükür.
Geçmiş olsun cnm inşallah tahlillerin iyi cikar haberini bekliyoruz
Geçmiş olsun cnm
MerhabaMerhaba :)
Hep diycem unutuyorum sen izmirde değilmiydin?
Merhaba :)
Nasil cikti sonuclar. İnşallah gliforda fayda saglar istah kontrolu kolay olurGliforumu aldım geldim
Gecmis olsun canim. Simdi nasilsinGünaydın kızlar bı kaç gündür buraya da ugrayamadim pazardan bu yana kürek kemigim kulunç oldu nefes alırken batıyor dün hele çok kötüydüm halada gecmedi
Bedenen iyi ruhen felaketim canım moralim çok bozuk diplerdeyim bugün sabah oğlan yataktan düştü baya ağladı acile götürdük muayene etti önemli bişey yok bulantı kusma aşırı uyku hali olursa tekrar getirin tomografi çekilsin dedi eve geldik bı kaç saate sol kolunu hareket ettiremedi tekrar acile götürdük röntgen çekildi malesef köprücük kemiği kırılmış aşşırı vicdan azabı çekiyorum eve gelene kadar ağladım kendime çok kızgınımGecmis olsun canim. Simdi nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?