Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cok gecmis olsun okurken ben bile gerildim. İnşallah cok onemli birsey yoktur

Menün cok guzel canim. Hastaligin işe yarar tarafi istahinin azalmis olmasi olmustur. Cok gecmis olsun tekrar

MasaAllah be helak olsun sana

Geçmiş olsun canım
Dün gittiğim koronali hasta hastaneye gitmeye korkuyorum dedi
Hastane senden korksun dedim
Cidden neden korktugumuzu bizde bilmiyoruz

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı bal,maydanoz,çaylar
İkindi: 3-4 yemek kaşığı yoğurt
Akşam: 1 kase tarhana çorbası, 1 sarma,2 yemek kaşığı biberli yoğurt, 3 yemek kaşığı yeşil mercimek-buğday-mısır ....salata,1 peynirli börek, 1 çatal kek, 2 çatal kremalı pasta ( Doğum gününü ancak bu şekilde atlatabildim.Yarın dikkat etmem lazım. )
1,5 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

İyi akşamlar umarım hepiniz iyisinizdir
Menümü iliştireyim

10.15
2 haşl yumurta 5 zeytin 30 gr kaşar 1 dilim ekmek 1 çk tereyağ 1 tk bal yeşil çay

12.00 1 minik muz 3 kare çikolata

15.00 2 parça tavuk 5 yk zeytinyağlı fasülye 1 kase salata

17.00 1 küçük portakal 1 küçük elma

19.30 1.5 lavaş 4 yk kıyma kiraz sapı çayı

2 lt su spor şimdilik yok

Tabi sen kendini daha iyi bilirsin ama bence kalori olarak bazal metabolizmanın altına düşmesen daha iyi gelebilir. Yaklaşık olarak hesaplayan sitelerden bir hesapla karşılaştır istersen

Bence gayet güzel atlatmışsın

İyi geceler

Bugunku menum burda. Ekstra aksam 9 gibi menengic kahvesi yanında 5 kucuk cikolata toplasam 3 bitter eder

Eklentiler

• IMG_20210223_190113.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20210223_174913_575.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20210223_120348_186.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 32
Gunaydin bonus iyi diyelim de herşey iyi gitsin insallah ..sonuçların tertemiz çıksın inşallah haber vermeyi unutma

Günaydın canım Çok şükür ben iyiyim
İnşallah seninde sonuçlar güzel çıkar da önemli bir şey yoktur

Bu arada Herkese hayırlı sabahlar

Bugün kursum var ( Çocuk Gelişim )
Kahvaltımı yapıp hazırlanmaya başlarım Arkadaşlarla yürüyerek gitmeye karar verdik hem 45 dakika da olsa yürümüş olurum

Pazartesi de Eminönünde 1 saat yürümüştüm çok şükür bu hafta iki kere de olsa yürümüş oldum
Giderken yanimda yeşil çay ve fincanimi da götüreceğim ara öğün yaparım

Hep diycem unutuyorum sen izmirde değilmiydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…