Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tebrikler canım çok iyi

iyi akşamlar herkese menüm

sabah ,2 dlm tm bğdy ekmek
zeytin
peynir
domates
salatalık
biber
çaylarrr+ Yeşilçay

öğlen,,,,,,1dlm tm bğdy ekmek
6,,kaşık güveç
2 kaşık yoğurt
bitki çayı

akşam ,,,,közlenmiş patlıcan patates
kaşarlı püre halinde karışık
üzerine 2 tane fırın köfte
4 ,kaşık arpapilav,
1 bardak ayran,
yeşilçay,+
1,5 lt su
birazdan akşam çayı içicem çokkk ilerleyen saatlerde acıkırsam atıştırmalık sarı leblebi biraz kuru üzüm yiyebilirim belki 1,,,2 hurmada olabilir bakıcam artık kızlar duruma göre hepinize iyi akşamlar

İyi akşamlar
Dün doğum günü vardı ve ben pasta,börek,çerez vs derken bayağı abarttım. Bu yüzden bugün menüm böyle oldu.
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,lor,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal
İkindi: Kuru biberli 2-3 yemek kaşığı süzme yoğurt
Akşam: 1 çatal makarna, 2 lokma biftek,1 kase yoğurt
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

İyi geceler kızlar.
Bugün temizlik işini hallettim. Kızların oyuncaklarını ayiklafdim birazını kaldırdım. Mutfak duruyor birazdan onu halledicem. Yarın da bir iki dosya isim vardı getirdim onlara bakarım artık.
Geldim geldim.
Bu hafta artı olduğumu zaten söylemiştim. Benim işim artık bundan sonra başlıyor. Öncesi kolaydı programı yapip geçiyordun asıl şimdi ne yapacağım önemli.

Geçen hafta 91.6
Bu cuma 93.3
Fark +1.7

Kuşum buralardayım dikkat edemedim ve bayağı kilo aldım herhalde çok rahatsızım çünkü. tartımında pili bitmiş ama kıyafetlerimden belli zaten. Sizinde motivasyonunuzu düşürmek aşağı çekmek istemedim ama özlüyorumda sık sık gelip sizi okuyorum beğen de bırakıyorum aslında

Sınav var çalışmam lazım diye ayrıldım fakat pek çalışamadımda neyseki sınavı atlattım geçmişim. şimdi mülakatta çağıracaklar

Ramazanda gelen olmaz heralde bizden başka.
Çok uzun uğramayanları hiç merak etmiyorum artık
Beni beni bihteriniiii demiiii

Neden asagi çekesin. Belki biz isik olurduk sana. Hepimiz dönem donem geçtik o yollardan hemde kac kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…